reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Witajcie
Ja wczoraj dostałam od M pudełeczko RAFAELLO które uwielbiam. A potem tylko sie wkurzałam na niego bo prosiłam go żeby zaniósł mi miske z mokrym praniem a on zaczął oglądać film i sama zaniosłam, a później żeby córke położył to on mówi że ogląda film. Ja jestem przeziebiona, cały czas mam katar i nie czuje się dobrze.

a ja zjadłam paczke bananków w czekoladzie:zawstydzona/y: i gotuje ogórkową w 2 największych garach:cool2:
Vanilka ja to chyba poprosze listonosza o pomasowanie moich plecków...
Ja mam kapusniak z wczoraj -juz sobie zjadlam :happy:
M dzwonil z pracy kilka razy ,a ja jestem na tyle wredna ,ze nie odebralam tel !!!
A niech sie pomartwi troszke :crazy:
Chyba tez poprosze listonosza ..

he he u mnie listonosz już dzisiaj był ale nie w moim typie jest niestety:-p
A szkoda szkoda bo M mi też odmówił ostatnio ale miziania po plecach w sobote a ja go cały tydzień miziałam bo mówię spięty po pracy, więc teraz będzie g....o nie mizianie albo niech sobie drapke do pleców kupi:laugh2:

gaja nie wiem czemu z nich takie samoluby:no:

Ja piję to Bavarie bezalkoholową ale do bani w smaku:-(

cze dziewczyny! u Nas Walentynki minely jak kazdy inny dzien...
a teraz M ma 2 dni wolne, czujemy sie juz lepiej, pogoda super wiec dobrze jest!
Vanilka, Atabe szkoda zycia na smutanie sie...

Ja już po wizycie...podwozie oki, wyniki oki, waga...no już mam 4 na plusie od początku ciąży:eek: Mam się pojawić za 3 tygodnie na USG połówkowe i mam zrobić do tego czasu tą nieszczęsną krzywą cukrową...
A teraz zmykam robić obiadek.

cze dziewczyny! u Nas Walentynki minely jak kazdy inny dzien...
a teraz M ma 2 dni wolne, czujemy sie juz lepiej, pogoda super wiec dobrze jest!
Vanilka, Atabe szkoda zycia na smutanie sie...
oki kochana ,powiem Ci to samo jak bedziesz miala gorszy dzien :-p:-D
sloneczko u Was??bo u nas ponuro ;/

jedyneczka jak dobrze,ze nie kupilam tego piwa ..taka ladna ma butelke i nazwe i juz chcialam sie skusic ale wybralam becks i pyszne jest :tak:

reklama
atabe na pewno by chetnie sie u Ciebie pojawil ten kolega bo lubi blondynki ;-):-) przerazilas mnie dwoma garami ogorkowej :szok::szok::szok::-D:-D:-D

jedyneczka makrelka pyszna ale zezarlam tylko polowe bo b tlusta. a smalec to wlasnie druga rzecz ktora za mna chodzi bardzo bardzo bardzo i od 3 tygodni :tak::tak::tak: jak bede w tesco/oszolomie to tam w niedziele na pasazu sprzedaja wlasnie z takich stoisk swojskie jadlo ;-):-) nie omieszkam zakupic

vanilka podpisuje sie pod sugestia i propozycjami jedyneczki cobys ten dzien spedzila na lenistwie i przyjemnosciach. ostatecznie zaszantazuj M : nie bedzie masazu = nie bedzie obiadu ;-):-)
oczekiwanie glodnemu chleb na mysli :-D:-D:-D ale musze sie przyznac ze tak samo odczytalam ta "laske" :-D:-D

kama to widze ze nastepny psotnik/psotnica sie pojawila ;-) no szkoda ze dupka sie wypielo malenstwo ale kiedys w koncu musi pokazac co tam ma miedzy nozkami :tak::-D:-D

mammi no to super ze sie uspokoilas dzieki detektorkowi-warto czasem sprobowac i kupic cos mimo niepochlebnych opinii, byle tylko miec spokoj wewnetrzny :tak::tak: atak poza wszyustkim to ja tez mam dobry humorek po zakupach i wyjsciu na spacerek (i zjedzeniu makreli :-))

ania pestka super ze wizyta ok

ja sobie zakupilam kosmetyki na wyprawie po sklepach i mam od razu lepszy humor.wkleilam w odpowiednim watku zdjecia :-). nie zepsul mi sie nawet po zmierzeniu spodni, zakupionych w 2 miesiacu ciazy ktore sie nie dopiely :-D
a tak poza wszystkim to zmierzylam sie i tak: biodra 92 cm (bylo 85) brzuchw najszerszym miejscu: 85cm, talia 74cm, udo 53cm. niestety wymiar wyjsciowy znam tylko w odniesieniu do bioder...:-p

Do góry