reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

dobra wstaje bo juz 11 a ja bez sniadania i wygladam jak lump i menel :-):-):-) zajrze do was jak przyjde i podjem troche :tak::-) milego poludnia zycze :tak:

reklama
zrobie sobie dzisiaj na pocieszenie ogórkową...emih wiem, ze bedzie coraz gorzej/grubiej...matko i jak tu sięnie załamać:wściekła/y:louise przyślij kolege do mnie-może mu też bym się spodobała i polepszyłby mi humor;-)

magdzia to może faktycznie dziewuszka skoro taka wstydliwa:-)racja, najwazniejsze że maluszek zdrowy:tak:

agatha super że tak Cię bombarduje małe, będziesz spokojniejsza jak dostaniesz pod żebra co jakiś czas:-)

atabe złociutka nie martw się kilogramami, wszystko jest do zrzucenia i ciałko wróci do normy i ja zamierzam w nie zainwestować po porodzie jak będzie trzeba bo uważam że nasze ciała zasługują na to skoro wydadzą na świat małe cudeńka;-)najwyżej M będzie jadał skromniej:-p

justaa gratuluje ruchów:happy:

emih to masz niezłe zboczenie z tymi zapachami, cóż, jedni wolą zapach pieczonego ciasta a inni nitro:-D

louise oj makrelka wędzona za mną chodzi od tygodnia i chyba zapodam jutro:tak:a wczoraj u teściów po pysznym obiadku teściu narobił mi kanapek ze smalcem domowym i ogórasami kiszonymi bo M powiedział że za mną smalec chodzi, pychota, zeżarłam cały talerz:laugh2::-pi wypiłam pół lampki swojskiego winka na trawienie, myślę że nie zaszkodzi, zwłaszcza w tej masie jedzenia:-D

M ma dziś chęć na pieczarkową więc po takim szoku na wizycie (po ostatnim USG wychodzilo, że to chłopczyk) zrobię mu tą zupkę na pocieszenie :-D:-D:-D:-D:-D oczywiście żartuję, cieszy się, że Maleństwo zdrowe i to jest dla niego najistotniejsze.
Jadę koło 14 na uczelnię więc do późnego wieczorka mnie nie będzie :-p ale narazie jeszcze pobuszuję na forum :-p

hej. mam dzisiaj jakiegoś doła:-(spać nie mogłam przez te głupie plecy:angry: do tego zobaczyłam w lustrze jakiegoś wieloryba jak się rano ubierałam:-( laski ja nie wiem ile przytylam na wadze, ale wyglądm na jakieś 8-10 kg więcej niż przed ciąza...w nic się prawie nie mieszcze, a wczoraj się poryczałam jak próbowałam się dopiąć w mojej bluzce...nie wiem ale niecierpie siebie takiej...wiem, ze powinnam się cieszyć, że jestem w ciąży i takie tam, ale jakoś tak nie potrafie:-(...
Rety ,ja od rana mam te same jazdy:-:)-(
Obudzilam sie z humorem do dupy ..
plecy mnie bola chce jakiegos masazu!!nie moge sie o to nawet doprosic mojego m !!najchetniej przespala bym caly dzien :-(

Vanilka to weź cosik fajnego do czytania albo filmik wesoły zapodaj, zakąski smaczne naszykuj i wyłóż się wygodnie;-) korzystajmy z luzu jeszcze te 5 miesięcy bo przecież wiemy jaka potem będzie jazda, nawet nie zauważymy kiedy się zamienimy w kate mos:-):-):-)

A dzamena to gdzie?

Rety ,ja od rana mam te same jazdy:-:)-(
Obudzilam sie z humorem do dupy ..
plecy mnie bola chce jakiegos masazu!!nie moge sie o to nawet doprosic mojego m !!najchetniej przespala bym caly dzien :-(

ja też się o masaż nie moge doprosić:-( a już z tego bólu nie wyrabiam....

Własnie miałam pytać gdzie Dzamena, jak się na "bocznym" wątku na chwilę pojawiła i CISZA :eek:

Vanilka, Atabe- przykro mi z powodu waszych bólów :-:)-:)-(

oczekiwanie, z tymi kopniakami mam to samo, jak przyłożę rękę to cisza, jak się zajmę czymś to wielkie kopniaki.

jedyneczka, super, że trafiłaś na taką położną, u nas w szpitalu laskę ze wszystkim robią:-(

Tiffi, dokładnie tak jest z jazdą samochodem, najgorsze są początki, chyba, ze to w ogóle Cię nie ciągnie to sobie daj spokój, bo się umęczysz. Ja na początku (hmmm 10 lat temu) strasznie się bałam, a teraz nie wyobrażam sobie nie mieć prawka i swojego autka. W zasadzie nie wiem jakie trasy u nas w mieście ma komunikacja miejska.. Ale autem uwielbiam jeździć.

Ashika, dobrze, że juz w domku, współczuję dośw. z NFZ, odczucia na ten temat mam podobne.

Magdzia, no to masz małą niespodziankę jak dziewczynka, dobrze, że wszystko ok:-)

reklama
jedyneczka, super, że trafiłaś na taką położną, u nas w szpitalu laskę ze wszystkim robią:-(

Kurde a ja tak przeczytalam nie robiac sobie polskiego znaku i mysle o co chodzi jaka laske:-p:-p:-p Glupie mysli czlowiekowi do glowy przychodza, a tak wogole to chyba sie nie witalam jeszcze, no to sie witam dzisiaj.

Do góry