reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

z sokiem malinowym dziewczeta uwazajcie...bo wiem, ze za duzo nam w ciazy nie wolno go pic..ze wzgledu na mniejsze dotlenianie dzidziusia....poczytajcie w necie...:-Dbo nie chce bzdur powypisywac:-D

reklama
Rusalka to naparu czy herbatki z lisci malin nie mozna bo dzialaja naskurczowo (pilam przed porodem coby synka juz na Swiat wywolac) :-D a co do soku to nie slyszalam o przeciwskazaniach!
Asienka a syrop z cebuli robisz tak : pokroj cebule w polplasterki, wloz do sloika, zasyp cukrem lub zalej miodem (ja dawalam tego i tego) , zakrec sloik i postaw kolo grzejnika, od czasu do czasu potrzasnij, za kilka godzin syropek gotowy!
a i jesli chodzi o miod to jak zamierzasz dodac do herbaty czy mleka to poczekaj az troche przestygna bo miod w 60 stopniach traci swoje drogocenne wlasciwosci...
do herbaty z cytryna mozesz tez dodac odrobine korzenia imbiru!
powodzenia w kuracji :tak:

Dzięki,dzięki,dzięki!!:-)
Tak,to ten syropek,który mamusia mi robiła :)

Kurcze nie wiedziałam o tym,że miodek traci swoje wartości w zbyt wysokiej temperaturze.Dobrze wiedzieć :)

perla z tą maliną raz piszą że wywaru z liści nie można a innym razem że z kwiatów niet natomiast z liści jak najbardziej. W związku z tym że nawet zdania lekarzy sa podzielone wogóle nie piję nic z maliny:-p

No ładnie...a ja sporo tych malinek piję bo mnóstwo ich mamy na działce i mama z nich robi właśnie soczki itp i na przeziębienie i tak profilaktycznie czy coś zawsze piłam.W ciąży też...ale mam nadzieję,że nic z tego nie wyniknie.

Witam dziewczynki

Niestety nie mam dobrych wiadomosci z rana :-(
Mam za wysokie cisnienie a puls nie spada mi poniezej 100 nawet jak spie i wlasnie nam gin kazal jechac do szpitala. Trzymajcie sie cieplo na pewno sie odezwe bo za bardzo jestem uzalezniona od kompa zeby bez lapka zyc ;-) biore ze sobe do torebki liste na wszelki wypadek to dam znac.
Przepraszam bardzo za smutne wiesci.

DZień Dobry wszystkim:happy:

Zaglądam na forum a tu takie wiadomości.
Ashika trzymam kciuki,żeby wszystko było ok.Jesteśmy z Tobą całym sercem.

U mnie dziś noc makabryczna.Izabelcie bolał ząbek i pół nocy nie spałyśmy:-(Próbowałam dosłownie wszystkiego,żeby jej przeszło.
Na dodatek nie chce dziś jechać na pogotowie dentystyczne tylko uparła się,że wytrzyma do pn.i pójdzie do swojego dentysty

Widzę,że dłuższa rozmowa odbyła się na temat wyprysków.Na szczęście już nie posiadam.Na początku ciąży czasem jakiś wyskoczył.Teraz mam tak suchą skórę,że wątpię,żeby na takim gruncie coś się wykluło;-)

Miałam napisać więcej ale córa drze się "MAmo jeść"więc narazie muszę spadać,potem dopiszę:sorry:

ashika kaktusie kochany, trzymam kciuki żeby dobrali Ci jak najlepsze leczenie i wypuścili szybko do domku bo tylko szpitala Ci jeszcze brakowało:no:Ale to dla WASZEGO dobra więc poku......uj sobie w duszy i wytrzymaj.A jak będziesz miała kompka to sobie u nas daj upust flustracji bez recenzji. Będzie dobrze, nie martw się, wspieramy Cię myślami prawda dziewczyny?

reklama
Do góry