reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Mruczka, gratuluję córeczki i ja :tak: Na Amelię i mój M "poluje"...

Mammi, Vanilka... Ale się nasmiałam z tego plucia do celu... POdobnie to sobie wyobraziłam jak Myszka :eek: Ja też spokojny stworek, ale nie muszę dię wnerwiać bo i spokojnego M mam. Czasem jakąś słowną złośliwą gadkę sobie "wsadzimy" ale nic więcej. Faceta uderzyłam raz w życiu: w 8 klasie podstawówki jak mnie za tyłek złapał. Nie wiem czy to ze złości czy ku mojemu zdziwieniu że tka można :sorry:
Ps. podobno odstresowująco działa bicie talerzy na oczach ukochanego ;)

Joaszka- gratulację! W miare możliwości- pokazuj sie nam! :)

Dzamena, gdzie jestes kobito (zaczynam się obawiać czy wszystko ok...)

A ja dziś wciągnęłam caaały talerz a raczej miskę frytek. Nalesników nie chciało mi się jeść- rodzinka zjadła, a ja teaz czuję się tłusta jak sam Mister frytek :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
czescdziewczyny dziekuje za troske,pewnie sie juz domysliłyscie czemu mnie nie ma.
jak dla mnie niestety to znów chłopak,chodziłam dzis po usg bez celu po miescie i wyłam jakie mam beznadziejne zycie i td,wiem ze ktos inny mógłby sie w głowe popukac.wolałabym sie chyba nigdy nie dowiedziec załuje ze byłam dzis na tym usg.ogólnie to siedze w domu i wyje ,troche poczytałam co u Was,nie odbieram tel i ogólnie to chyba długo sie nie pozbieram.
justa i mruczkagratuluje córeczek

justaa cóż , krępować się już nie powinien, sądzę że wygodnie mu i tyle, ale zamieszkacie sami i wtedy go podszkolisz:-)A co do imienia to wybieracie wy a nie dziadkowie, oni już wybierali, skłaniam się ku Alicji;-)

mruczka to gratki, imięAmelia od kilku lat mi się podoba:happy:

Wiecie , Mkowi jednak zrobiłam tą chińszczyzne skoro miał smaka, w razie czego będę miała mu co wygadywać:-)
I zrobiłam sobie soczek z marchwi, całkiem dobry nawet:happy:

Dzamena, cholera jasna! BARDZO MI PRZYKROOOOO :-:)-:)-:)-:)-:)-(
Wiemy jak strasznie chciałąś dziewuszkę......

Zresztą myslałby kto, rączek nie mają:-D

Buhaha, święta racja, ja jestem przekonana, że facet który od 4 miesięcy miał przyjemność z żoną tylko raz, to sam się obsługuje :tak::-D.

Joaszka a już myślałam, że nie odpiszesz :sorry:, gratuluję przede wszystkim wyjścia za mąż i zdrowej dzidzi, szykuj się, że w przyszłym tygodniu królują chłopcy :rofl2:.

Mruczka w takim razie gratuluje Amelki (prawdopodobnie) :tak:.

A ja się pytam M., a na przełomie października/listopada jeździłeś z podgrzewaną dupą w aucie, on się zastanawia i mówi, na pewno, przecież już zimno było, no to ja do niego z uśmiechem, że jak sobie jajca wygrzewał to będzie dziewczynka :-):laugh2:.
A z testami owu u mnie było odwrotnie, jak dwa paski się pojawiały to celibat przez tydzień albo i lepiej, a tak to codziennie :-p.

dzamena :-( Dlaczego miałybyśmy się w głowę pukać?Większość kobiet pragnie mieć córeczkę.Rozumiem Cię i niestety w żaden sposób nie potrafię pocieszyć:-(

Kurcze Dzamena dopiero przeczytałam, tak chciałaś dziewczynkę, ale ja jednak optymistycznie myśląc, wierzę, że jest szansa i lekarz się pomylił :tak:. Trzymaj się kochana i napisz czy z dzidzią wszystko OK?

dzamena wiem ,ze nie pociesze Cie ale chyba powinnas sie cieszyc ,ze dzidzia zdrowo rosnie ..widzisz jedne maja po kilka corek inne wogle ..

Wiecie ,czytalam sobie w necie rozwoj dziecka w 20tc ..no i pisze cos takiego ...gratulacje to juz polowa drogi za toba..powinnas uczucic to z mezem romantyczna kolacja ,czy czyms tam innym ...(pisze po swojemu oni tak nie napisali )smiac mi sie chce !!!jak to pieknie pisza w tym necie czy ksiazkach ....uczcic to kolacja ...masakra .......nie mam co robic ..

reklama
Też mi się tak wydaje że najwyższy czas żeby coś zrobił sam choć głupią herbate, ale cóż wytrzymam jeszcze, zobaczymy jak będzie po przeprowadzce. Jak się nie zmieni to będzie dym :wściekła/y:
A teściową to jasne że oleje i jak co to będzie Alicja

Mruczka gratulacje :-)

dzamena przykro że się rozczarowałaś, ale to pewnie tylko na początku a później jak już się pogodzisz to będzie najkochańszy i najpiękniejszy synuś na świecie

Do góry