reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

a mnie wzięło na gazowane 3 limonki :happy:
poparzyłam sobie dzisiaj palec przy smażeniu kotletów - zamoczyłam w gorącym oleju, na szczęście miałam panthenol i mogę pisać na klawiaturze :-)
mammi - ździel go w łeb...
Mój rano połamał fajki, a po obiedzie grzebał w śmietniku i je sklejał... wiedziałam, że taki jest wytrwały w postanowieniach,,,

reklama
Oj mammi, ŁOTR JEDEN- zimną wodą go przez łeb ;-)

Yustynia, a co z Tobą się dziewczyno dzieje? Wraaj jak tylko będziesz mogła...

Myszka, mnie ostanio z bąbelków na tonic bierze- chyba mi chininy trzeba :eek:

Ale mnie M wkur......:wściekła/y:Pajac jeden:wściekła/y:
Przyszedł położył się i ma wszystko w d.... Strzyknęło mnie coś w kręgosłupie i promieniuje na tyłek i nogę.Ledwo chodzę.Spróbowałam go zwlec z łóżka żeby powiesił mi pranie bo nie dam rady z tymi plecami,a chcę wrzucić następne.
Próbowała go delikatnie obudzić to mi pojechał aż sie popłakałam.:-(
"Co kur...dziecko chcesz obudzić?Zadowolona będziesz jak się obudzi? Sama sobie pranie wieszaj-zle sie czuję"
Buc osr....:wściekła/y:

dzamenka czekamy na wieści:tak:

mammi przykro mi bardzo i szkoda slow
ja bym od razu sprzedala takiemu cos :wściekła/y:
jak mozna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mammi wiesz co ze naprawde buc...jak sie obudzi i otrzezwieje to bedzie mu glupio za to co powiedzial. ale szkody i tak juz narobil bo Cie zdenerwowal i sprawil przykrosc. potem pewnie powie przepraszam i bedzie uwazala ze sprawa zalatwiona. faceci to gruboskorne prosiaki!!!! skad ja znam takie sytuacje...nie przejmuj sie kochana!!!!

mysza ja tez sie poparzylam tylko ze przechylilam czajnik z wrzatkiem i sobie centralnie na reke ponizej lokcia wylalam odwracajac sie w 2 strone. niestety nie mam panthenolu a reka zaczyna wygladac obrzydle bo na czerwonym placku robi sie paskudny bialy babel bleeeeeeeeee

szukam przepisu na faworki bo zamierzam jutro zrobic na tlusty czwartek zeby moc sie od rana bezkarnie obzerac :-D:-D:-D

Ps. śmiejecie się z jaj śmiejecie... a moja kuzynka straa się o dzidziusia i nic... I okazuje się ze mąż ciągle w trasie i w zimę podgrzewa sobie siedzonko (ach te luksusy) i ugotował plemniki :eek:;-) Do tego stopnia przegrzewanie jest niebezpieczne, że mieli robić kilka miesięcy karencji po ostatniej zimie bo tak jakość nasienia spadła a plemniki nie dość że zginęły, to te które zostały się rozleniwiły i chyba nawet "pójść w stronę słońca" im się nie chciało ;-)

Mój rano połamał fajki, a po obiedzie grzebał w śmietniku i je sklejał... wiedziałam, że taki jest wytrwały w postanowieniach,,,

mysza - mogłaś mu dać kropelkę do sklejania, jakby taką fakję zapalił, dopiero miałby po niej odlot:-)

Miasto Aniołow jest super:tak:

atabe - też uwielbiam ten film, widziałam go kilka razy, zawsze chce mi się na nim beczeć;-)

mammi wywal mu to mokre pranie na głowe:wściekła/y: jak ja niecierpie jak faceci się tak zachowują:wściekła/y:

mammi - dokładnie, tylko wcześniej wystaw go na balkon, żeby było lodowate:laugh2:

Ale mnie M wkur......:wściekła/y:Pajac jeden:wściekła/y:
Przyszedł położył się i ma wszystko w d.... Strzyknęło mnie coś w kręgosłupie i promieniuje na tyłek i nogę.Ledwo chodzę.Spróbowałam go zwlec z łóżka żeby powiesił mi pranie bo nie dam rady z tymi plecami,a chcę wrzucić następne.
Próbowała go delikatnie obudzić to mi pojechał aż sie popłakałam.:-(
"Co kur...dziecko chcesz obudzić?Zadowolona będziesz jak się obudzi? Sama sobie pranie wieszaj-zle sie czuję"
Buc osr....:wściekła/y:

dzamenka czekamy na wieści:tak:
oj ,ja juz bym wojne rozpetala jak by mi moj tak powiedzial:tak::tak:

Moj za to dzwonil z pracy happy bo wczoraj zachcialo mi sie po kilku miesiacach przytulania ..z racji,ze mamy zakaz trzeba bylo inaczje sobie radzic :laugh2::sorry:
nawet jak pytalam czy moge jakies ciuszki kupic na ebayu powiedzial a kup,kup :happy:faceci ........:laugh2:

reklama
no tak a jak sie starasz o dziecko i nie wychodzi to wszystkie wredne tesciowe stwierdza ze to twoja wina

zupka z torebki byla pyszna, ale mi sie chcialo takiego "normalnego" jedzenia a nei zdrowego obiadku z obowiazkowymi 2 surowkami

Do góry