reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
o matko, ale tu minorowy nastroj :szok:
magdzia daj znac co i jak bo zostawilas nas w stanie niepokoju i bedzie dokladnie tak jak emih mowi : czyli nakrecimy spirale strachu :sorry2: a tak w ogole to mam nadzieje ze to nic powaznego np jakies dokladniejsze badania tylko. odezwij sie.

ja wrocilam z basenu, uzupelnilam kalorie activia do picia i sokiem z marchwi jednodniowym i czuje sie bossssssssssko. na basenie tez sie czulam bosko ale tez sie troche czulam jak foka :tak::-D:-D:-D ale nie jak "mokra foka" z kawalkow hip-hopowych tylko bardziej jak slon morski czy cos w ten desen :-D:-D:-D

potyrpalam i poszturchalam troszke brzuch leciutko zeby maly sie zaczal wiercic ale dalej foch i bunt i cisza. niedlugo bedzie taki duzy ze nawet mimo fochow bede go czula ;-)

ide sie polozyc i chyba niedlugo lulu dziewczynki. zycze wam kolorowych snow i nie martwcie sie tak tylko spijcie spokojnie :-)

Ostatnia edycja:
Vanilka to dobrze że nie puchniesz, może więc to tylko przejściowe ale aparacik warto kupić i obserwować.

tiffi ładny kontrast venge z wanilią. W "byłym" domu miałam boki mebli i blaty w ciemnym brązie a fronty waniliowe;-)kuchenke wybraliście?
Narazie oglądam zdjęcia. Jedna z was (niestety nie pamiętam która) podała mi link do inspiracji leroy merlin i tam oglądam. Wciąż zastanawiam się czy kuchenka gazowa czy płyta indukcyjna
mysza mój M tak miał, że aż nim trzęsło, ale to powód był nagły spadek cukru
ashika rozumiem, że z dzidzią wszystko dobrze, no jak trzeba leżeć, to trzeba. A hiszpański, pięknie zawsze chciałam się go uczyć
emih no ja oglądam zdjęcia wciąż i coś mi się tam w głowie układa, ale to nie takie proste. Ja lubię prostotę i elegancję i raczej mniej niż więcej
magdzia co się dzieje????

Dziewczyny przepraszam, że tak piszę, ale to co magdzia napisała zdenerwowało mnie. Napisać jedno zdanie i tyle, a my teraz myślimy i nakręcamy się. Skoro weszła na forum by zostawić taką informację to jedno zdanie więcej na pewno by jakoś wyjaśniło sprawę. Oczywiście, że pobyt w szpitalu nie jest niczym fajnym, ale zawsze są różne przyczyny. Mam nadzieję, że z dzieckiem wszystko dobrze, tylko dla bezpieczeństwa magda musi być w szpitalu. Mam prośbę do Was nie nakręcajmy się i nie wyrokujmy, poczekajmy aż magda napisze coś.
Jesteśmy wszystkie w takiej sytuacji że się martwimy, ja ostatnio jakoś tak wyjątkowo bardziej się martwię, więc nie chcę się nakręcać.
Poza tym boli mnie dziś głowa, a w domu nie mam apapu, jestem zmęczona

A Magdzi nawet nie ma naszej liście, a tak można by smska napisać jutro :-(, chyba będzie trzeba aktualizować :tak:.

Ja się już rozstaję z kompem na dziś, więc miłej nocy życzę.

Ale dziś dziwny dzień, nawet tu jakoś "leniwiej" :tak:
Ja też się kłąde dziewczyny i bez nakręcania się!- pomyślmy jakie będziemy mieć słodkie dzieciaczki a na dodatek będziemy super szczupłe i uśmiechnięte... może już jesienią? ;-)
Miłych snów dziewczyny,
Brzuszki w garść i do jutra! :-D

Dzień dobry, dzień dobry wszystkim mamuśkom :-D
Ja dziś pospałam całe pół godziny dłużej i czuję się jakoś tak... wyluzowana ;-)
Popijam kawę na czczo (akurat to tylko działa na moje zaparcia+ kiwi wieczorem) i próbuję sobie przypomnieć sen- chyba Ashika i Perla mi się sniłyście- ale w jakim kontekście?- ni jak nie mogę sobie przypomnieć :laugh2: Ale na pewno w dobrym ;-);-) Ps. Perlątko nasze... podziel się: jak Twoje samopoczucie na dzień dzisiejszy?

Jakie macie plany na dziś? Czy gdzieś dziś pokazało się słońce? Ja mam górę roboty bo dom mi zarósł po weekendzie :eek: Ale aby nie dostać przez klano jak Mammi- spróbuję się pooszczędzać ;-) A właśnie Mammi jak brzuszek? to były jednorazowe bóle? U mnie chyba zelżały :-D

Louise- zazdroszczę Ci tego basenu, choc powiem Ci szczerze, ze jakbym miała takowy tuż za oknem, to nie wiem czy moje rozleniwienie nie wygrałoby z chęciami ;-) Ty się czujesz jak foka a ja: niedźwiedź który zapomniał w sen zimowy zapaść :eek: Taki tu mały zwierzyniec mamy :-D

Geperty- no babcia super :tak: I ogólnie nie zamieniłabym się na stare czasy tzn brak pieluch jednorazowych czy pampersów, tyle ze kiedyś kobieta miała trochę inną rolę w rodzinie- miała głównie tworzyć ognisko a teraz zawodowo musimy jeszcze mężczyzn gonic- dlatego chyba pampersy wymyslili ;-)

To miłego dnia WAm dziewczyny życzę :tak: Ide dziś później wyprawiać córę do przedszkola a potem- łola Boga- sprzątanko i prasowanko :eek::-D

Ostatnia edycja:
reklama
heloł słoneczka;-)

geperty a jak się wpisać na tą listę bo ja też nie wpisana:sorry:

mruczka udanej wizyty!!!:happy:

emih cieszyć się z tobą że z brzuszkiem lepiej:tak:

Ja dziś ambitnie wstałam i już po śniadaniu, zaraz pozmywam i jadę do sklepu bo pustki w lodówce po wczorajszym w niej w niej posprzątaniu :-)
Wiecie co , mam zapas wiśni a tymczasem już ich nie lubię:no:Wogóle na mało co mam smaka, najchętniej słonecznik łuskam:eek:

Mam nadzieję że będą dziś jakieś dobre wiadomości od magdzi.

Do góry