reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Jaka ja dzisiaj posrana do du...jestem :baffled:
zgaga mnie pali :-:)-(nie wyspalam sie ..za oknem deszcz ..super ..

reklama
Vanilka Dajesz czadu:-D Posra.. do du....-tekst po prostu mnie zmiażdżył:-D
Kup sobie cos fajnego na Allegro lub ebayu;-) Może to Ci humorek poprawi.

jedyneczka niedoszła teściowa-obleśna po prostu:eek:

W końcu będę miała troche czasu dla siebie,bo teściowa chyba w ramach rehabilitacji zabiera z sąsiadką dzieciaki do parku wodnego.W przeciwnieństwie do mnie bardzo dobrze pływa,więc nie ma obaw.

cześć dziewczynki i cześć niesforne brzuszki :happy2::happy2:
Życzę powodzenia na dzisiejszych wizytach.
U mnie, jak już wcześniej wspomniałam, zaczyna się remont...
Nie wiem, czy będę miała dostęp do neta, mam nadzieję, że tak :-D:-D
Jeśli się nie uda, to idę na przymusowy odwyk:-) Najgorsze, że nie wiem ile to wszystko potrwa, bo pokój ma ok. 20m kw. a M wolne co 2 dni :baffled: A te które mieszkają w blokach mogą sobie wyobrazić z jakimi ścianami będziemy walczyć, tragedia...
Ja muszę kupić magnez i zażywać, wczoraj tak się najadłam przed snem, że brzuch to dosłownie miałam kamień... No-spy nie chicałam brać bo nie bolało, ale wzięłam ostatnią tabletkę magnezu z B6...
remont w bloku to nie lada wyczyn. My sami malowaliśmy w zeszłym roku mieszkanie 50m. Liczyliśmy tydzień, a zeszło nam dłużej.
atabe jeszcze nie jestem umówiona, bo nie ma grafika wprowadzonego na USG więc muszę zadzwonić w przyszłym tyg.ale mam się tak umówić by wizyta była w 23 tyg., a wizytę u gina mam 5.03 ale to bez USG. Bardzo lubię Monka :-)
Co do imienia, to chyba trudno znaleźć takie żeby nam się podobało, ładnie brzmiało i w ogóle.
louise tak jak pisałam, zaparcia były moim odwiecznym problemem, a w ciąży się nasiliły, dlatego muszę jakoś sobie radzić. Mam nadzieję, że ten stan się utrzyma
vanilka no rzeczywiście dla mnie to nowość z tymi wbijanymi jajkami.
jedyneczka u moich teściów te nie ma warunków (przyjeżdżamy czasem na weekend),ale problem jest gdzie indziej teściowa jest skąpa i nic nowego sobie do domu nie kupuje, więc ma dość stare, niefunkcjonalne i nieporęczne rozwiązania, a do tego ściany wyglądają jak masakra (w 2008r było malowanie) a dziś wygląda jak.... bo wnuczek powycierał, pomazał kredkami itp. porażka.
Ja lubię porządek, ale ostatnio go brakuje bo najzwyczajniej w świecie nie mam siły.
Co do kuchni to właśnie czerwień z szarością mi się bardzo podoba, ale mój M nie bardzo za czerwonym. Poza tym obawiam się, że kolorowe meble w domu się znudzą, a wiadomo, że to nie wymienia się co roku. Poza tym chciałabym mieć ładną, ale funkcjonalną kuchnię, i żebym nie biegała ze szmatą cały dzień ;-)

Ja zjadłam na śniadanie twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką, mniam, mniam. Dzisiaj nie muszę gotować obiadu bo wczoraj zrobiłam duży garnek rosołu,więc starczy na dziś i jutro, tylko się łamię czy rosół, pomidorowa a może ta szczawiowa.

mammi hehe a wlasnie co przelalam kase za zakupione ciuszki na ebayu :-D
wlasnie tak sie czuje jak napisalam :happy2:

wiecie co ,pada snieg z deszczem :wściekła/y::wściekła/y:

Witamy sie po krotkiej neiobecnosci;-) Troszke duzo jest tych postow wiec powoli soie nadrobie, ale mam nadzieje ze u was ok. U nas dzisiaj pierwszy raz bylo czuc dzidziusia po przylozeniu reki do brzucha:-):-):-):-):-) Ale super odczucie. A tatus neistety akurat wyjechal i dopiero w piatek bedzie mogl sie tym nacieszyc.

mammi no to wywalaj brzucha i pełny relaksik:-)A Malwina czy ja wiem czy tak źle brzmi:confused: zalezy od nazwiska i charakteru. Ja np. nie widzę dorosłej osoby o tym imieniu jako drobniutkiej niewysokiej blondynki a raczej taką kobiecą i romantyczną brunetkę ale jednocześnie twardą sztukę:-)

atabe może faktycznie dlatego że się M tak zaparł na Jagode ty szukasz powodu na nie:-pale jak nie "czujesz" tego imienia dla swojej córci - walcz:-)

tiffi no własnie ze względu na neutralność i praktyczność najbardziej skłaniam się do kuchni jak poniżej tylko że szafeczki koniecznie gładkie bez żadnych frezów do czyszczenia:tak:
Deccoria.pl - projektowanie wnętrz, dekoracja i aranżacja wnętrza

cholewcia weszłam na wózki i dalej w piżamie siedze:szok:

Witamy sie po krotkiej neiobecnosci;-) Troszke duzo jest tych postow wiec powoli soie nadrobie, ale mam nadzieje ze u was ok. U nas dzisiaj pierwszy raz bylo czuc dzidziusia po przylozeniu reki do brzucha:-):-):-):-):-) Ale super odczucie. A tatus neistety akurat wyjechal i dopiero w piatek bedzie mogl sie tym nacieszyc.
Hejka :happy2:Ja tez juz czuje :tak:ale m jeszcze nie wyczuwa :no:

mammi hehe a wlasnie co przelalam kase za zakupione ciuszki na ebayu :-D
wlasnie tak sie czuje jak napisalam :happy2:

wiecie co ,pada snieg z deszczem :wściekła/y::wściekła/y:

u mnie też leci jakiś syf z nieba:baffled:

umyłam głowe i myślałam że plecy mi odpadną jak się wyprostowałam...normalnie coraz gorzej z tym bólem...a jak tu jeszcze tyle miesięcy przetrwać:szok:

reklama
O troszke nadrobilam:-)
Ashika jedz na IP do szpitala, tam cie zbadaja i zrobia USG i bedziesz spokojniejsza. Nie czekaj na wizyte u gina tylko normalnie do spzitala podjedz;-)

Do góry