reklama
M
mammi
Gość
Vanilka Dajesz czadu
Posra.. do du....-tekst po prostu mnie zmiażdżył
Kup sobie cos fajnego na Allegro lub ebayu;-) Może to Ci humorek poprawi.
jedyneczka niedoszła teściowa-obleśna po prostu
W końcu będę miała troche czasu dla siebie,bo teściowa chyba w ramach rehabilitacji zabiera z sąsiadką dzieciaki do parku wodnego.W przeciwnieństwie do mnie bardzo dobrze pływa,więc nie ma obaw.

Kup sobie cos fajnego na Allegro lub ebayu;-) Może to Ci humorek poprawi.
jedyneczka niedoszła teściowa-obleśna po prostu

W końcu będę miała troche czasu dla siebie,bo teściowa chyba w ramach rehabilitacji zabiera z sąsiadką dzieciaki do parku wodnego.W przeciwnieństwie do mnie bardzo dobrze pływa,więc nie ma obaw.
tiffi1
Fanka BB :)
remont w bloku to nie lada wyczyn. My sami malowaliśmy w zeszłym roku mieszkanie 50m. Liczyliśmy tydzień, a zeszło nam dłużej.cześć dziewczynki i cześć niesforne brzuszki
Życzę powodzenia na dzisiejszych wizytach.
U mnie, jak już wcześniej wspomniałam, zaczyna się remont...
Nie wiem, czy będę miała dostęp do neta, mam nadzieję, że tak
Jeśli się nie uda, to idę na przymusowy odwyk:-) Najgorsze, że nie wiem ile to wszystko potrwa, bo pokój ma ok. 20m kw. a M wolne co 2 dniA te które mieszkają w blokach mogą sobie wyobrazić z jakimi ścianami będziemy walczyć, tragedia...
Ja muszę kupić magnez i zażywać, wczoraj tak się najadłam przed snem, że brzuch to dosłownie miałam kamień... No-spy nie chicałam brać bo nie bolało, ale wzięłam ostatnią tabletkę magnezu z B6...
atabe jeszcze nie jestem umówiona, bo nie ma grafika wprowadzonego na USG więc muszę zadzwonić w przyszłym tyg.ale mam się tak umówić by wizyta była w 23 tyg., a wizytę u gina mam 5.03 ale to bez USG. Bardzo lubię Monka :-)
Co do imienia, to chyba trudno znaleźć takie żeby nam się podobało, ładnie brzmiało i w ogóle.
louise tak jak pisałam, zaparcia były moim odwiecznym problemem, a w ciąży się nasiliły, dlatego muszę jakoś sobie radzić. Mam nadzieję, że ten stan się utrzyma
vanilka no rzeczywiście dla mnie to nowość z tymi wbijanymi jajkami.
jedyneczka u moich teściów te nie ma warunków (przyjeżdżamy czasem na weekend),ale problem jest gdzie indziej teściowa jest skąpa i nic nowego sobie do domu nie kupuje, więc ma dość stare, niefunkcjonalne i nieporęczne rozwiązania, a do tego ściany wyglądają jak masakra (w 2008r było malowanie) a dziś wygląda jak.... bo wnuczek powycierał, pomazał kredkami itp. porażka.
Ja lubię porządek, ale ostatnio go brakuje bo najzwyczajniej w świecie nie mam siły.
Co do kuchni to właśnie czerwień z szarością mi się bardzo podoba, ale mój M nie bardzo za czerwonym. Poza tym obawiam się, że kolorowe meble w domu się znudzą, a wiadomo, że to nie wymienia się co roku. Poza tym chciałabym mieć ładną, ale funkcjonalną kuchnię, i żebym nie biegała ze szmatą cały dzień ;-)
Ja zjadłam na śniadanie twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką, mniam, mniam. Dzisiaj nie muszę gotować obiadu bo wczoraj zrobiłam duży garnek rosołu,więc starczy na dziś i jutro, tylko się łamię czy rosół, pomidorowa a może ta szczawiowa.
oczekiwanie
Witamy sie po krotkiej neiobecnosci;-) Troszke duzo jest tych postow wiec powoli soie nadrobie, ale mam nadzieje ze u was ok. U nas dzisiaj pierwszy raz bylo czuc dzidziusia po przylozeniu reki do brzucha:-):-):-):-):-) Ale super odczucie. A tatus neistety akurat wyjechal i dopiero w piatek bedzie mogl sie tym nacieszyc.
jedyneczka
Fan(ka)
mammi no to wywalaj brzucha i pełny relaksik:-)A Malwina czy ja wiem czy tak źle brzmi
zalezy od nazwiska i charakteru. Ja np. nie widzę dorosłej osoby o tym imieniu jako drobniutkiej niewysokiej blondynki a raczej taką kobiecą i romantyczną brunetkę ale jednocześnie twardą sztukę:-)
atabe może faktycznie dlatego że się M tak zaparł na Jagode ty szukasz powodu na nie
ale jak nie "czujesz" tego imienia dla swojej córci - walcz:-)
tiffi no własnie ze względu na neutralność i praktyczność najbardziej skłaniam się do kuchni jak poniżej tylko że szafeczki koniecznie gładkie bez żadnych frezów do czyszczenia
Deccoria.pl - projektowanie wnętrz, dekoracja i aranżacja wnętrza
cholewcia weszłam na wózki i dalej w piżamie siedze

atabe może faktycznie dlatego że się M tak zaparł na Jagode ty szukasz powodu na nie

tiffi no własnie ze względu na neutralność i praktyczność najbardziej skłaniam się do kuchni jak poniżej tylko że szafeczki koniecznie gładkie bez żadnych frezów do czyszczenia

Deccoria.pl - projektowanie wnętrz, dekoracja i aranżacja wnętrza
cholewcia weszłam na wózki i dalej w piżamie siedze

HejkaWitamy sie po krotkiej neiobecnosci;-) Troszke duzo jest tych postow wiec powoli soie nadrobie, ale mam nadzieje ze u was ok. U nas dzisiaj pierwszy raz bylo czuc dzidziusia po przylozeniu reki do brzucha:-):-):-):-):-) Ale super odczucie. A tatus neistety akurat wyjechal i dopiero w piatek bedzie mogl sie tym nacieszyc.

atabe
mammi hehe a wlasnie co przelalam kase za zakupione ciuszki na ebayu
wlasnie tak sie czuje jak napisalam
wiecie co ,pada snieg z deszczem![]()
u mnie też leci jakiś syf z nieba

umyłam głowe i myślałam że plecy mi odpadną jak się wyprostowałam...normalnie coraz gorzej z tym bólem...a jak tu jeszcze tyle miesięcy przetrwać

reklama
oczekiwanie
O troszke nadrobilam:-)
Ashika jedz na IP do szpitala, tam cie zbadaja i zrobia USG i bedziesz spokojniejsza. Nie czekaj na wizyte u gina tylko normalnie do spzitala podjedz;-)
Ashika jedz na IP do szpitala, tam cie zbadaja i zrobia USG i bedziesz spokojniejsza. Nie czekaj na wizyte u gina tylko normalnie do spzitala podjedz;-)