reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Witam znów na chwilę dziewczyny,
JA dziś jak starucha z boku na bok właściwie się przekręcam, bo brzuch ciągle boli i głowa nie daje żyć (MAdzik, Geperty, Justaa- dołączam do tego grona) mimo że mam za sobą po dwie tabletki paracetamolu i no-spy :baffled:
Córa na szczęście weszła do domu i powiedziała: "mamuś było super", wskoczyła mi na kolana i powiedziała: "więsz, tęskniłam za tobą, bardzo cię kocham" :happy2: A uderzyła pierwszy raz, jak miała ok 1,5 roku to mnie gryzła ale przestała w końcu jak po wszelkich próbach ksiązkowych- niepedagogicznie też ją lekko ale stanowczo ugryzłam :-p

Louise, Jedyneczka, no mój M narazie nie narzeka, choć fetyszysta- tęskni za fałdką :nerd: ale w poprzedniej ciązy raz powiedział "aleeee maaasz udaaa" i pamiętam do dziś ;-)

Supcio, jak mogłaś ściąć te włosy? Ale cię zrozumiem, bo ja też chciałąm coś zmienić i ściąć tyle tylko że- się nie odważyłam, bo całe życie praktycznie długie- tylko w poprzedniej ciąży miałam do ramion ale i tak soba się nie czułam :confused:

Atabe, ty bidulko, jak nie obłożnie chory M, to pieprzyk i teraz prątki przechodzące na ciebie: trzymaj się, bo jakies licho się na Ciebie najwidoczniej uwzięło... A chory M to nie jak chore dziecko... tylko jak chora trójka dzieci- conajmniej... przeciez oni przy 37stopniach umierają ;-)

Mammi- kurcze, mi szkoda takich zwierząt, wogóle wzruszają mnie takie historie... Ale przez ten ciagły śnieg zwierzęta są zagłodzone... U mojej mamy na wsi- mówiła- od lat nie widziała, aby dzikie zwierzęta były tak głodne aby atakowały zwierzęta domowe i... zjadały np koty :baffled:

Anais- jeśli pomogła ci no-spa i nie krwawisz, to prawdopodobnie nic złego się nie dzieje tylko macica się rozciąga, a to twoja pierwsza ciąża :tak: Ale skonsultować się z lekarzem oczywiście nie zawadzi...

Dzamena- ale ty to potrafisz faceta sobie wychować! :tak::-D

reklama
Vanilka bombowy wózeczek i b.solidnie wygląda, podnóżek mi się zwłaszcza podoba nie wiem czemu:tak:tylko małe kółeczka nie na nasze zimy chyba:baffled:

emih jak miło przeczytać że córcia w takim radosnym nastroju wróciła i na Ciebie ten nastrój widać przeszedł:-)chyba się nie spodziewałaś aż takiego hapy endu już dziś;-)super, od jutra będzie tylko coraz lepiej:happy2:ja też po nospie bo cosik tak mnie pobolewa od czasu do czasu.

Vanilka bombowy wózeczek i b.solidnie wygląda, podnóżek mi się zwłaszcza podoba nie wiem czemu:tak:tylko małe kółeczka nie na nasze zimy chyba:baffled:

emih jak miło przeczytać że córcia w takim radosnym nastroju wróciła i na Ciebie ten nastrój widać przeszedł:-)chyba się nie spodziewałaś aż takiego hapy endu już dziś;-)super, od jutra będzie tylko coraz lepiej:happy2:ja też po nospie bo cosik tak mnie pobolewa od czasu do czasu.
Wlasnie jestem ciakawa tych mniejszych kolek jak one sie prowadza :tak:
przetestuje -powiem :tak::happy2:

Emih to pięknie cię dzisiaj córcia przywitała po przedszkolu, suuuper :-).

Patipaula niezła ta szkoła jak za darmo :-p, bo 290zł bym nie dała :no:, a wytłumacz mi jak się zacznie to trzeba 22 dni robocze pod rząd chodzić, czyli 5 dni w tygodniu :confused: czy jakoś to dzielą, że np. 3 dni w tygodniu?

Ale się obżarłam grochówką, narobiłam cały gar, więc na jutro obiad z głowy ;-).

Emih to pięknie cię dzisiaj córcia przywitała po przedszkolu, suuuper :-).

Patipaula niezła ta szkoła jak za darmo :-p, bo 290zł bym nie dała :no:, a wytłumacz mi jak się zacznie to trzeba 22 dni robocze pod rząd chodzić, czyli 5 dni w tygodniu :confused: czy jakoś to dzielą, że np. 3 dni w tygodniu?

Ale się obżarłam grochówką, narobiłam cały gar, więc na jutro obiad z głowy ;-).

Nie jsestem pewna-bo sie nie pytałam o to, ale zdaje mi sie ze trzeba ciągiem(ale chyba na gimnastykę nie trzeba koniecznie chodzic)

ja zaraz się biorę za wyciskanie marchewek - mamie zachciało się jutro piec ciasto z marchewką, więc nie wiem, ile ja muszę tego soku zrobić, żeby fusów marchewkowych wystarczyło na całe ciasto :biggrin2:

emih no to gratki dla córki ze w koncu sie troche przekonała z dnia na dzien bedzie coraz lepiej teraz tylko musisz sie pilnowac zeby nie zmieknąć,zobaczyła ze mimo tego jak by nie walczyła to i tak pójdzie i dało jej to troche do myslenia.dzieci jak sa małe to non stop próbuja na co moga sobie pozwolic to normalne,
dziewczyny ale sie nazarłam tymi prazokami i kapusta .jeszcze na jutro kapuchy zostało bo mój madry syn miał kupic kilo a zrozumiał ze mówiłam 2 kilo.wiec zrobiłam gar kapustki zasmazanej

patipaula dużo dni ta szkoła trwa, u mnie 7-8 godzin,dwa razy w tygodniu ale piszecie coś o gimnastyce to może przez to:confused:

tweenie no proszę jak zdrowo i cera będzie jak malowanie:tak:

dzamena wiesz co się dzieje po dużej ilości kapusty he he:-)

reklama
haha, tylko ja nie pałam miłością do marchewek :/ Zgodnie z zaleceniem pani doktor, staram się pić szklankę świeżego soku dziennie,ale aż mnie trzęsie.
A cera - jakbym poszalała z samoopalaczem w dziwnym odcieniu :)

Do góry