tiffi no wlasnie moj gin tez tak mowil o tych zakazach. tyle ze to jednak zawsze w glowie coz zostaje...mysle ze jak zjem troszeczke to nie zaszkodzi bo w ciazy jadlam juz i to porcje porzadne. ale jak juz wiem to troche tylko zjem.
a barszczyk rzeczywiscie pyyyyyyycha. znaczy narazie jest w czesciach ale ogolnie to tez uwielbiam :-)

ide obejrzec Majke co sobie sciagnelam i 2 nowe odcinki "lost"-przypadkiem zobaczylam ze juz leci nowy sezon-nie wiem, czy ktoras z was ogladala, ale jest to moj ulubiony i bezkonkurencyjny serial
No i masz rację, ja też lubię cynamon, maliny więc ich używam. Oczywiście nie zjadam paczki cynamonu, ale używam. A co do seriali ja lubię "Dr Housa" i "Desperate houeswives" ,ale na nowe sezony sobie poczekam jeszcze
jedyneczka no jakoś z tym spacerem mi nie wyszło, a potem słońce się schowało i dopadł mnie leniwiec pospolity. Polecasz lasagne z Biedrony??? Słyszałam ze mają dobre krokiety
dzamena szkoda słów na tą "OPIEKĘ zdrowotną", a w cholerę to sprywatyzować, każdy by płacił zamiast do tego ZUSu to na prywtaną opiekę i przynajmniej wiedział by za co płaci. Mam nadzieję, że nikogo nie obrażam, ale ja nie cierpię ZUSu - takie budynki mają powywalane, a jak zapytać kogoś o cokolwiek to nikt nic nie wie, ale ty człowieku płać
keejt ja dziś też po bretońsku miałam, ale ze słoika.jak byłam w sklepie to właśnie kupiłam. Jakaś dziewczyna mówiła do swojego chłopaka weź fasolkę po bretońsku, tylko tą dobrą i podpatrzyłam, która to dobra i wzięłam pudliszki, no i naprawdę dobra
mammi co do urody dzieci to tak jest, a najgorsze jak ktoś cię pyta śliczny ten mój mały/mała a ty sobie myślisz, no najbardziej urodziwy to nie jest, ale przecież tak nie powiesz. Mam nadzieję, że będę o tym pamiętać i nikogo nie będę pytać
vanilka a jakie pierogi a tobą chodzą na słodko z serem czy ruskie?
tweenie oj napiłabym się soku z marchewek. W nowym domu kupimy sobie sokowirówkę bo tu nie mam niestety. A może dodaj do soku buraka, wiem, że smak będzie inny, ale wyniki o niebo lepsze, abo z samych buraków
emih dobry bodziec dla ciebie i dziecka ta reakcja po przedszkolu
a ja kolację idę wciągnąć, bułka z pastą jejczną