_louise_
Fanka BB :)
jedyneczka wlasnie nie pilam jeszcze ale widzialam ostatnio w sklepie i sie zastanawialam czy to dobre :-) ale jak polecasz....bede miala chociaz namiastke alkoholu.Wiecie co ja to wogóle zacofna jestem, na wodzie utlenionej stanęłam a dziś czytam (w związku z atabe) o opatrunkach a tu już spirytus wietrzenie i zasuszanie niet tylko nawilżanie czyli opatrunki w żelu
louise ja się nigdy nie szczepiłam bo generalnie choruję sporadycznie i lekko za to mój M faktycznie jak się zaszczepił to go tak nie łapało przeziębienie. Ale mojego eksia po szczepieniu zaś rozkładało prawie zawsze i nie wiem od czego to zależyA piłaś herbatke grzańca zbójnickiego na ogniu?my się zachwycamytylko teraz pije lekko torebke zamaczając bo tam alkohol
u mnie awaria bo mi nagle zadzwonili z transportu ze zamiast o 17 to mi teraz przywoza naroznik. misiek musial sie nagle z pracy zrywac a potem zadzwonil moj ojciec i mowie mu ze nie moge gadac, to nadawal 15 minut. w miedzyczasie dzwonil M i nie mogl sie dodzwonic.i od razu nerwy awantury. cala chodze wrrrrrrrrrrrrr!!!!!!