reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Wiecie co ja to wogóle zacofna jestem, na wodzie utlenionej stanęłam a dziś czytam (w związku z atabe) o opatrunkach a tu już spirytus wietrzenie i zasuszanie niet tylko nawilżanie czyli opatrunki w żelu:baffled:

louise ja się nigdy nie szczepiłam bo generalnie choruję sporadycznie i lekko za to mój M faktycznie jak się zaszczepił to go tak nie łapało przeziębienie. Ale mojego eksia po szczepieniu zaś rozkładało prawie zawsze i nie wiem od czego to zależy:-pA piłaś herbatke grzańca zbójnickiego na ogniu?my się zachwycamy:happy2:tylko teraz pije lekko torebke zamaczając bo tam alkohol:sorry2:
jedyneczka wlasnie nie pilam jeszcze ale widzialam ostatnio w sklepie i sie zastanawialam czy to dobre :-) ale jak polecasz....bede miala chociaz namiastke alkoholu.

u mnie awaria bo mi nagle zadzwonili z transportu ze zamiast o 17 to mi teraz przywoza naroznik. misiek musial sie nagle z pracy zrywac a potem zadzwonil moj ojciec i mowie mu ze nie moge gadac, to nadawal 15 minut. w miedzyczasie dzwonil M i nie mogl sie dodzwonic.i od razu nerwy awantury. cala chodze wrrrrrrrrrrrrr!!!!!!

reklama
louise spokojnie,bo stres synkowi jeszcze odpukać zaszkodzi;-)Ja jak się wczoraj mocno wkur....na M bo znowu piwko miał zamiar popijać i zaczęłam się na niego wydzierać to dzidzia w brzuchu dsłownie koziołki zaczeła mi fikać.Wystraszyła się chyba bidulka:zawstydzona/y:Także 10 głębokich wdechów i wydechów i rozluzniamy się troszeczkę;-)

ewcik pewnie,że kupuję:tak:A na co mam czekać?;-)Nie wierzę w żadne przesądy.Co prawda dużo rzeczy mam po synku,ale zawsze trochę tego się uzbiera i skąd potem nagle tyle kaski wytrzasnąć.Poza tym zakupy dla córci sprawiają mi ogroooooooooooomną przyjemność:happy2:

Kupiliśmy 3 pajacyki,3 bodziaki,komlecik spodenki i podkoszulek i bluzę,przeważał oczywiście róż:happy2:

Magdzia ja też miałam wyniki moczu nie za bardzo , były bakterie i kazał mi prać wi C na zakwaszenie i Urosept 2 x 1 tabl dziennie. Ja czesto mam infekcję pęcherza i zawsze brałam Furaginum, ale z tego co mi sie obiło o uszy to bardzo niewskazane w ciąży, nie chcę straszyc bo nie mam 100% pewności, ale tak mi się kojarzy.

Louise, gratukuję, kolejny synuś na liście,. śliczne imię

Supcio, kuruj się koniecznie, mnie moj M też wkurza - to tak na pocieszenie. twierdzi ze jest na piątym planie w domu: na pierwszym Majka, na drugim ciąża, na trzecim pies, na czwartym praca i on na piątym. No ładnie mnie powyliczał...

Mammi, jak ja doskonale rozumiem twoje rozzalenie po wizycie, mialam to samo ostatnio. 10 min i 100zł....

Atabe potwierdzam słowa Louise, zadzwon do swojego gina i się dowiedz czy mozesz stosować, czymś musisz zagoić te ranki przecież. Aod małej dawki na pewno nic się nie stanie, nie ma takiej możliwości.

gin powiedział oczywiście ze takich rzeczy co ona mi kazała absolutnie nie można:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i tylko tym fioletem gencjanowym pozwolił przemywać....musze obserwować czy zacznie się goić...

Witajcie dziewczynki :)
Ja dziś zasypiam na stojąco-chyba pójdę do łózka :)
U nas sypie śneig i sypie-no masakra jakaś z tą zimą.
No własnie Mammi pokaż co kupiłas :))

atabe - dobrze, że gin. Cię poinformował, przynajmniej wiesz na czym stoisz. Przemywaj tym fioletem i bądź dobrej myśli.:-) Głowa do góry!;-)

Wrocilam z malych zakupow..kupilam sobie na obiadek mrozone warzywa na zupka jazynowa -no tak mi sie chce tych warzyw ..jakis niedobor mam :confused:
Zaszlam do pobliskiego lumpka i kupilam bodziaka ,spodenki i ogrodniczki :happy2:odrazu samopoczucie lepsze :-D
Wieci co poszlam w zimowej kurtce jak zawsze oczywiscie no i powiem Wam ,ze cieplo mi bylo :baffled:

atabe - dobrze, że gin. Cię poinformował, przynajmniej wiesz na czym stoisz. Przemywaj tym fioletem i bądź dobrej myśli.:-) Głowa do góry!;-)

wiem. mam nadzieje, ze tamto posmarowanie nie zaszkodzi dzidzi. Ale co to za ludzie pracują w tej służbie zdrowia:wściekła/y::no:....

reklama
ja wlasnie zamówiłam sobie obiad do biura i wcięłam cały, byłam taka głodna.

Ale nie był za specjalny, zawsze były lepsze:-)

Jednak głodny nie wybrzydza...

Do góry