reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

No to ewcik witaj w klubie zakichańców choć to żadna przyjemność:no:Ja już mleczko z miodem dziś zapodałam, herbaty dwie a teraz idę zrobić najgorsze, mleko z czosnkiem fe:-(A na katar maść majerankową kupiłam i dziwie się że dopiero teraz na to wpadłam, od razu mi lepiej po niej:-p

Na śniadanko zjadłam wczorajsze ziemniaczki z karkówką z woreczka winiary, jak dla mnie pychota, mięsko kruchutkie, zero roboty przy tym, fajna sprawa;-)

reklama
No to ewcik witaj w klubie zakichańców choć to żadna przyjemność:no:Ja już mleczko z miodem dziś zapodałam, herbaty dwie a teraz idę zrobić najgorsze, mleko z czosnkiem fe:-(A na katar maść majerankową kupiłam i dziwie się że dopiero teraz na to wpadłam, od razu mi lepiej po niej:-p

;-)
ooo zapomniałam, że gdzieś coś kiedyś słyszałam o tej maści:tak: w takim razie muszę zakupić, wczoraj jedynie kupiłam wodę termalną do nosa- 30 zł toto kosztuje:eek: a jaka cena tej maści?? po prostu smarujesz nią nos??

ja dziś spędzę cały dzień w łóżku, trzeba się podleczyć trochę;-) jedyneczka to zdrówka życzę:-)

Wróciłam z rundki po hurtowniach:-)

atabe zastanawiałam się rano jak historia z Twoim pieprzykiem.Boli Cię jeszcze?Dużo lekarzy niestety rzadko ma styczność z kobietami w ciąży i nie znają leków dopuszczonych do stosowania dla ciężarnych.Ja kilkakrotnie spokałam się ze sprawdzaniem w książce,czy aby dany preparat napewno można stosować.Ale żeby najpierw działać,a potem sprawdzać to przegięcie:szok:

louise widzę,że emocje nadal działają.:happy2:Ja jak przypomnę sobie,że córeczkę noszę w brzuszku to aż ciepło mi się na secu robi.

Co do płyty to przecież nie muszą być konkretnie kołysanki prenatalne.Wystarczy puszczać zwykłe kołysanki, ja puszczałam muzykę poważną: Vivaldiego i Beethovena-Szymon do tej pory się uspokaja jak słyszy"Dla Elizy":tak:Jak był maleńki to też reagował na ten utwór bo pamiętał go z brzuszka.;-)

Idę do dziecięcego za ciuszkami się trochę rozglądnąć.:happy2:
mammi no jeszcze dzialaja ;-) masz racje z tym ze jak sie wie juz jaka plec dzidziusi to jeszcze bardziej czuje sie czlowiek szczesliwy. o ile to mozliwe w ogole :-)
udanych zakupow w kolorze rozowym ;-):-)

zdrowiejcie dziewczynki jak najszybciej. lezec w domku i nie lazic, tylko pod kolderka sie wygrzewac. o masci majerankowej mi zawsze kolezanka marudzi i zachwala ze super na katar wiec chyba cos w tym jest :tak:

ide zjesc normalne sniadanko bo dzidź juz baaaaaaardzo glodny ;-)

ja też się witam.
Idę zaraz po śniadanie i też spadam do łóżka. Później oczywiście zajrzę do Was, ale muszę się powygrzewać, bo mnie też coś łapie :-(
Życzę Wam miłego dnia, a tym, które będą buszować po sklepach - owocnych zakupów. :happy2:

ewcik ta rewelacyjna maść kosztuje - uwaga 3,50zł:tak:

louise właśnie pod kołdrą poleguję i tak do nocy bo M dziś poza domem nocuje, troszkę mi smutno samej w chorobie ale musiał jechać:-(plus taki że komp dla mnie he he cały dzień:tak:Ty pisałaś o tej białej herbacie?bo kupiłam teekanne białą z cytrynką i jesteśmy zachwyceni:happy2:

reklama
Do góry