reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

uffff. juz byli, wniesli, juz rozpakowane tektura i plachty z foli spakowalam :-D jeszcze wczesniej skubani przyjechali :baffled: a tak mi bylo zimno wiec teraz po zwijaniu sie jak w ukropie az sie porozbieralam do stanika :-D:-D:-D troche czlowiek popracuje i juz mu cieplutko ;-)
mammi masz racje nie ma sie co denerwowac.te nadze dzidziolki wszystko teraz odczuwaja, co my. wiec jak mowisz...wdech...wydech...moj tez sobie lubi piwkowac od czasu do czasu. wczoraj tez chcial juz z okazji poznania plci piwko wypic.dopiero musialam go upomniec ze to jeszcze nic pewnego i opijac bedzie po 20 tygodniu ;-):-)
dzamena to chyba taki plyn, ktorym przemywaja przy pobieraniu krwi itd nie? jakis antyseptyk?
atabe no widzisz...jednak ginowie nasi najlepiej wiedza co mozemy stosowac a co nie.wychodzi na to ze trzeba jednak wszystko z nimi konsultowac nawet najdrobniejsza rzecz...dobrze ze zadzwonilas.
agatha dzieki :-) jedna z niewielu ktorej sie imie stas podoba:tak::cool2:
vanilka i mammi wklejcie zakupki :-)

reklama
magdzia agatha na bakterie w moczu w naszym stanie zalecana jest żurawina, są tablety i herbatki, piłam w I ciąży :happy2:
agatha no dobrze,on na piątym a ty na którym miejscu będziesz za 5 miesięcy?na szarym;-)bo dzieci psy ukochani a my dopiero jak zaspokoimy ich potrzeby, więc niech nie zrzyńdzi:-)

mammi bo te nasze dzidziole to chyba już nawet słyszą prawda?:confused:

Atabe dobrze ze wiesz czym mozesz smarować.
Ja też wkleiłam zdjęcia ubranek bo dzisiaj przyszły z allegro :)

jedyneczka, już ostatnio non stop zrzyńdzi, mam go dośc czasami, jedzie na narty na tydzien to bede miala troszke spokoju. jeszcze ja jestem z tych co ostatnio moglyby sie wcale nie sexić, chociaż zakazu od gina nie ma, ale mi sie totalnie nie chce po prostu. i też obrazony, że ile można nie mieć ochoty, ehhh, lajf:-(

louise u nas będzie albo Filip albo Róża i tez prawie nikomu w rodzinie się nie podoba, a jak zoabczyłam minę teścia to myślałam, że padnę ze smiechu. Ale totalnie to olewam.

Ja też kupowałam używane ciuszki:tak:Jedne nowe bodziaki,a reszta w lumpku i w komisie:zawstydzona/y:
Piorą się narazie,do wieczorka wyschną to zamieszczę razem ze zdjęciem niuni,bo nie mogę się do tego zebrać;-)

jedyneczka chyba słyszą,ale pewności to nie mam,ale emocje wyczuwają napewno:tak:

Ja powklejam jak bede miala wieksza ilosc bo czekam tez na przesylki z ebaya :happy2:A nie chce mi sie ciagle cykac zdjec:happy2:

madzik Ty to widac szalejesz juz na calego z zakupkami :happy2:

atabe masakra:baffled:jak mozna kobieci w ciazy przepisac cos czego nie mozna brac :confused:

jedyneczka, już ostatnio non stop zrzyńdzi, mam go dośc czasami, jedzie na narty na tydzien to bede miala troszke spokoju. jeszcze ja jestem z tych co ostatnio moglyby sie wcale nie sexić, chociaż zakazu od gina nie ma, ale mi sie totalnie nie chce po prostu. i też obrazony, że ile można nie mieć ochoty, ehhh, lajf:-(

louise u nas będzie albo Filip albo Róża i tez prawie nikomu w rodzinie się nie podoba, a jak zoabczyłam minę teścia to myślałam, że padnę ze smiechu. Ale totalnie to olewam.
no wez-obydwa imiona sliczne-zwlaszcza filipek jest super!!! Filon, Fifi-b ladne zdrobienia sa. Roza tez sliczne-takie z klasa :tak:

co do sexu, to my chyba dzis musimy wyprobowac jak tam nasz naroznik nowy sie sprawuje ;-):-D:-D:-D

reklama
Dzisiaj moja mama z siostrą robiły wyprawkę po lumpkach i podobno zakupiły dla dziecka troszkę rzeczy, ale mam powiedziała, ze da mi przed samym porodem. i tak wiem, ze da wcześniej:-)​

Do góry