reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2010

reklama
dziewczyny ile razy miałyście już robioną morfologię?
Na kolejną wizytę kazała mi zrobić tylko mocz... i tak się zastanawiam, czy nie zrobić dodatkowo morfologii, bo w sumie jeśli mi spadła?!?...
Znalazłam takie coś i dlatego się zastanawiam:
Badania w ciąży - Mamopedia.pl - Największa encyklopedia dla mam.
ja czytalam ze co wizyte powinna byc morfologia (przyjmujac ze wizyty co miesiac) o ile jest wszystko w porzadku i ciaza przebiega prawidlowo. ale wiadomo ze co lekarz to inna teoria i niektporzy maja odbicia i jakies swoje teorie wiec mozliwe ze twoj stwierdzil ze nie musisz na kazda wizyte robic. to niedrogie badanie (kolo 7 zl)-zrob sama i powiedz jakby co lekarzowi ze z ciekawosci zrobilas czuy wszystko ok

tweenie nie to ja takich napadów nie mam w nocy.;-)

jedyneczka kurcze nie wiem czemu nie otwiera ci się strona :confused:

geperty z tym spaniem wydzie w praniu napewno jak maleństwo będzie za mocno w nocy marudzić nie będę taka okrutna dla mojego i albo sama z dzieckiem przeniesiemy się do drugiego pokoju albo on sobie tam zrobi sypialnie tymczasową, w końcu będzie musiał wstawac o 5 do pracy.

że zaczynam sprzątać jak on jest w domu, a jak siedzę sama to śpię.

Jakbym Mka mojego słyszała:tak:

Geperty gratki udanej imprezki:happy2:

louise jak dla mnie ten olay 7 nie bardzo, nie kupię już nigdy. A serum na całą buzie i jest oki. Z daxem perełkowym też czekam na ciepłe dni bo rewelka skóra cały dzień po nim:tak: A tego loreala ja właśnie co jakiś czas jako taką kuracjęzapodaje:tak:pod oczka albo ten loreal wypełniacz albo vichy lift mi się sprawdza najlepiej, zapiszę sobie tą stronkę od Ciebie:happy2:

aszka otworzyłam, fajne pokoiki i aż mi szkoda że na razie tylko kącik będę urządzać:-(ale u Emi będzie malowanie to się troszke wyżyje:happy2:

Lecę do biblioteki bo nie mam co czytać, pomalutku mi tu pisać bo nie nadrobie:-p

że zaczynam sprzątać jak on jest w domu, a jak siedzę sama to śpię.

Jakbym Mka mojego słyszała:tak:

Geperty gratki udanej imprezki:happy2:

louise jak dla mnie ten olay 7 nie bardzo, nie kupię już nigdy. A serum na całą buzie i jest oki. Z daxem perełkowym też czekam na ciepłe dni bo rewelka skóra cały dzień po nim:tak: A tego loreala ja właśnie co jakiś czas jako taką kuracjęzapodaje:tak:pod oczka albo ten loreal wypełniacz albo vichy lift mi się sprawdza najlepiej, zapiszę sobie tą stronkę od Ciebie:happy2:
a ja sobie kupie w takim razie ktorys z tych dwoch co napisalas-tak w marcu mysle :tak::-)

ide rozwiesic pranie i zdjac poprzednie ze sznurka (4 dni wisi :zawstydzona/y:) i zamarynowac miesko i wykrecic wlosy, bo przeciez do gina ide :-) a nie chce wygladac jak matka-Polka ;-):-)

ide rozwiesic pranie i zdjac poprzednie ze sznurka (4 dni wisi :zawstydzona/y:) i zamarynowac miesko i wykrecic wlosy, bo przeciez do gina ide :-) a nie chce wygladac jak matka-Polka ;-):-)
Moje pranie wisiało chyba z tydziień, M ściągał z suszarki i dzisiaj mogłam ją schować :-D Przynajmniej ominęła mnie segregacja jego skarpetek.

reklama
a ja sobie kupie w takim razie ktorys z tych dwoch co napisalas-tak w marcu mysle :tak::-)

hehe moje 3 dni wisi :-pale juz mi sie konczy pranie w pralce wiec wkoncu je zdejme :-D
Ciekawe co gin powie .Jak to lozysko no i plec jaka:happy2::happy2::happy2:

Do góry