reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
dziewczyny ile razy miałyście już robioną morfologię?
Na kolejną wizytę kazała mi zrobić tylko mocz... i tak się zastanawiam, czy nie zrobić dodatkowo morfologii, bo w sumie jeśli mi spadła?!?...
Znalazłam takie coś i dlatego się zastanawiam:
Badania w ciąży - Mamopedia.pl - Największa encyklopedia dla mam.
ja czytalam ze co wizyte powinna byc morfologia (przyjmujac ze wizyty co miesiac) o ile jest wszystko w porzadku i ciaza przebiega prawidlowo. ale wiadomo ze co lekarz to inna teoria i niektporzy maja odbicia i jakies swoje teorie wiec mozliwe ze twoj stwierdzil ze nie musisz na kazda wizyte robic. to niedrogie badanie (kolo 7 zl)-zrob sama i powiedz jakby co lekarzowi ze z ciekawosci zrobilas czuy wszystko ok

tweenie nie to ja takich napadów nie mam w nocy.;-)

jedyneczka kurcze nie wiem czemu nie otwiera ci się strona :confused:

geperty z tym spaniem wydzie w praniu napewno jak maleństwo będzie za mocno w nocy marudzić nie będę taka okrutna dla mojego i albo sama z dzieckiem przeniesiemy się do drugiego pokoju albo on sobie tam zrobi sypialnie tymczasową, w końcu będzie musiał wstawac o 5 do pracy.

że zaczynam sprzątać jak on jest w domu, a jak siedzę sama to śpię.

Jakbym Mka mojego słyszała:tak:

Geperty gratki udanej imprezki:happy2:

louise jak dla mnie ten olay 7 nie bardzo, nie kupię już nigdy. A serum na całą buzie i jest oki. Z daxem perełkowym też czekam na ciepłe dni bo rewelka skóra cały dzień po nim:tak: A tego loreala ja właśnie co jakiś czas jako taką kuracjęzapodaje:tak:pod oczka albo ten loreal wypełniacz albo vichy lift mi się sprawdza najlepiej, zapiszę sobie tą stronkę od Ciebie:happy2:

aszka otworzyłam, fajne pokoiki i aż mi szkoda że na razie tylko kącik będę urządzać:-(ale u Emi będzie malowanie to się troszke wyżyje:happy2:

Lecę do biblioteki bo nie mam co czytać, pomalutku mi tu pisać bo nie nadrobie:-p

że zaczynam sprzątać jak on jest w domu, a jak siedzę sama to śpię.

Jakbym Mka mojego słyszała:tak:

Geperty gratki udanej imprezki:happy2:

louise jak dla mnie ten olay 7 nie bardzo, nie kupię już nigdy. A serum na całą buzie i jest oki. Z daxem perełkowym też czekam na ciepłe dni bo rewelka skóra cały dzień po nim:tak: A tego loreala ja właśnie co jakiś czas jako taką kuracjęzapodaje:tak:pod oczka albo ten loreal wypełniacz albo vichy lift mi się sprawdza najlepiej, zapiszę sobie tą stronkę od Ciebie:happy2:
a ja sobie kupie w takim razie ktorys z tych dwoch co napisalas-tak w marcu mysle :tak::-)

ide rozwiesic pranie i zdjac poprzednie ze sznurka (4 dni wisi :zawstydzona/y:) i zamarynowac miesko i wykrecic wlosy, bo przeciez do gina ide :-) a nie chce wygladac jak matka-Polka ;-):-)

ide rozwiesic pranie i zdjac poprzednie ze sznurka (4 dni wisi :zawstydzona/y:) i zamarynowac miesko i wykrecic wlosy, bo przeciez do gina ide :-) a nie chce wygladac jak matka-Polka ;-):-)
Moje pranie wisiało chyba z tydziień, M ściągał z suszarki i dzisiaj mogłam ją schować :-D Przynajmniej ominęła mnie segregacja jego skarpetek.

reklama
a ja sobie kupie w takim razie ktorys z tych dwoch co napisalas-tak w marcu mysle :tak::-)

hehe moje 3 dni wisi :-pale juz mi sie konczy pranie w pralce wiec wkoncu je zdejme :-D
Ciekawe co gin powie .Jak to lozysko no i plec jaka:happy2::happy2::happy2:

Do góry