reklama
_louise_
Fanka BB :)
ja czytalam ze co wizyte powinna byc morfologia (przyjmujac ze wizyty co miesiac) o ile jest wszystko w porzadku i ciaza przebiega prawidlowo. ale wiadomo ze co lekarz to inna teoria i niektporzy maja odbicia i jakies swoje teorie wiec mozliwe ze twoj stwierdzil ze nie musisz na kazda wizyte robic. to niedrogie badanie (kolo 7 zl)-zrob sama i powiedz jakby co lekarzowi ze z ciekawosci zrobilas czuy wszystko okdziewczyny ile razy miałyście już robioną morfologię?
Na kolejną wizytę kazała mi zrobić tylko mocz... i tak się zastanawiam, czy nie zrobić dodatkowo morfologii, bo w sumie jeśli mi spadła?!?...
Znalazłam takie coś i dlatego się zastanawiam:
Badania w ciąży - Mamopedia.pl - Największa encyklopedia dla mam.
tweenie nie to ja takich napadów nie mam w nocy.;-)
jedyneczka kurcze nie wiem czemu nie otwiera ci się strona
geperty z tym spaniem wydzie w praniu napewno jak maleństwo będzie za mocno w nocy marudzić nie będę taka okrutna dla mojego i albo sama z dzieckiem przeniesiemy się do drugiego pokoju albo on sobie tam zrobi sypialnie tymczasową, w końcu będzie musiał wstawac o 5 do pracy.
jedyneczka kurcze nie wiem czemu nie otwiera ci się strona

geperty z tym spaniem wydzie w praniu napewno jak maleństwo będzie za mocno w nocy marudzić nie będę taka okrutna dla mojego i albo sama z dzieckiem przeniesiemy się do drugiego pokoju albo on sobie tam zrobi sypialnie tymczasową, w końcu będzie musiał wstawac o 5 do pracy.
Mysza1984
lalllalalala ;-)
hmm to może ja sobie zrobię, nie zaszkodzi,a może pomóc

jedyneczka
Fan(ka)
że zaczynam sprzątać jak on jest w domu, a jak siedzę sama to śpię.
Jakbym Mka mojego słyszała
Geperty gratki udanej imprezki
louise jak dla mnie ten olay 7 nie bardzo, nie kupię już nigdy. A serum na całą buzie i jest oki. Z daxem perełkowym też czekam na ciepłe dni bo rewelka skóra cały dzień po nim
A tego loreala ja właśnie co jakiś czas jako taką kuracjęzapodaje
pod oczka albo ten loreal wypełniacz albo vichy lift mi się sprawdza najlepiej, zapiszę sobie tą stronkę od Ciebie

louise jak dla mnie ten olay 7 nie bardzo, nie kupię już nigdy. A serum na całą buzie i jest oki. Z daxem perełkowym też czekam na ciepłe dni bo rewelka skóra cały dzień po nim

jedyneczka
Fan(ka)
aszka otworzyłam, fajne pokoiki i aż mi szkoda że na razie tylko kącik będę urządzać:-(ale u Emi będzie malowanie to się troszke wyżyje
Lecę do biblioteki bo nie mam co czytać, pomalutku mi tu pisać bo nie nadrobie

Lecę do biblioteki bo nie mam co czytać, pomalutku mi tu pisać bo nie nadrobie

_louise_
Fanka BB :)
a ja sobie kupie w takim razie ktorys z tych dwoch co napisalas-tak w marcu mysleże zaczynam sprzątać jak on jest w domu, a jak siedzę sama to śpię.
louise jak dla mnie ten olay 7 nie bardzo, nie kupię już nigdy. A serum na całą buzie i jest oki. Z daxem perełkowym też czekam na ciepłe dni bo rewelka skóra cały dzień po nimA tego loreala ja właśnie co jakiś czas jako taką kuracjęzapodaje
pod oczka albo ten loreal wypełniacz albo vichy lift mi się sprawdza najlepiej, zapiszę sobie tą stronkę od Ciebie
![]()

ide rozwiesic pranie i zdjac poprzednie ze sznurka (4 dni wisi

Mysza1984
lalllalalala ;-)
Moje pranie wisiało chyba z tydziień, M ściągał z suszarki i dzisiaj mogłam ją schowaćide rozwiesic pranie i zdjac poprzednie ze sznurka (4 dni wisi) i zamarynowac miesko i wykrecic wlosy, bo przeciez do gina ide :-) a nie chce wygladac jak matka-Polka ;-):-)

reklama
hehe moje 3 dni wisia ja sobie kupie w takim razie ktorys z tych dwoch co napisalas-tak w marcu mysle:-)
ide rozwiesic pranie i zdjac poprzednie ze sznurka (4 dni wisi) i zamarynowac miesko i wykrecic wlosy, bo przeciez do gina ide :-) a nie chce wygladac jak matka-Polka ;-):-)

Ciekawe co gin powie .Jak to lozysko no i plec jaka