reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Hej Dziewczynki witam.Dzisiaj u mnie pogoda kiepska, pada deszcz takze nigdzie sie nie wynurzam..Zrobilam manicure i pediciure i od razu troche lepsze samopoczucie.Na lezenie w wannie mam czas i uwielbiam sie moczyc ale podobno nie za dobrze dzidziusia tak gdzies czytalam.

A, jak juz o kosmetykach to mam polecony od ekspertki (kosmetyczki)i wyprobowany przez Nia krem Mustela na rozstepy nie jest on najtanszy ale podobno rewelacyjny. Maja cala serie dla kobiet w ciazy i zaraz po..Mam w planach zakupic jeden.

reklama
Hej kobietki właśnie dzwoniłam do ginekologa i badanie połówkowe mam 10 lutego o 9:45 :-):-):-):-) już się nie mogę doczekać

Powodzenia dziewczyny na wizytach!!!
Ja byłam z pieskiem na szczepieniu a teraz będe siedzieć w domku sobie.

Witam :-)

cześć dziewczyny,
Muszę popłakac nawet i tutaj, potem nadrobię zaległości z wczoraj- przepraszam... :sad:
No ryczę od prawie godziny jak bóbr i żadna siła nie może mnie uspokoić...:sad:
Odprowadzałam córe do przedszkola i moja dziecinka tak strasznie płakała, nie chciała zostać, łapała mnie za nogawki, kawałek włosów byle tylko mieć kawałek mamy na sekundę dłużej... szlochając jak nigdy w życiu i łykając łzy powtarzała: "mamusiu- nie zostawiaj mnie tutaj" "ja chcę być z toba", "zostań chwilkę, chcę się przytulić" "mamusiu zabierz mnie ze sobą do domku, proszęeee". Kobieta odciągała ją ode mnie siłą, a ona biedna aż słaniała się z płaczu :sad::sad::sad:
NIe mogę sobie z tym poradzić, płaczę i płaczę... maluch mnie kopie i chyba jakby mógł płakałby razem ze mną :sad::sad::sad: Serce rozypałao mi sie na milion kawałków i potrafię ich posklejać...... :sad::sad::sad::sad::sad: Nikt mnie nie uprzedzał, że matką być jest tak cięzko....

Kochana mała napewno sie przyzwyczaji, i bedzie duzo lepiej. Wiem co czujesz. Az wstyd przyznać ja płakałam jak musiałam moje dziewczyny zostawić w swietlicy jak były w zerówce(one były dzielne a ja nie :zawstydzona/y:)

louise Myślę,że połówkowe można zrobić na zwykłym ultrasonografie.Na 3D po prostu lepiej widać.Wczoraj lekarka powiedziała mi też,że lepiej iść w 22 tyg.niż w 20,bo dokładniej można zbadać serduszko:tak:
Powodzenia na wizycie
tiffi Za Twoją udaną wizytę równiez trzymam kciuki:tak:

patipaula O ile dobrze pamiętam, to Ty również dzisiaj gina odwiedzasz także również życzę powodzenia:happy2:

Zgadza sie - mam dzisiaj wizytę na 15,45(ale pewnie tylko badanie, bo Usg racezj dopiero mi zrobi na poczatku marca-połówkowe)

że ma włosy na rękach i z tego powodu niestety do szkoły iść nie może:surprised::baffled:

he he dobra jest:tak:

Pochwalę się że Emi na piątkowy bal wybrała stroj księżniczki, dorasta mi dziewczyna bo dotychczas była smokiem albo dzikim zwierzem:-)ale córa M jeszcze wczoraj szukała stroju zwierza, dziś się dowiem czym była bo ostatnio batmanem:-)

No widzisz Twoja teraz dopiero wybiera stroje księzniczek, a moje na odwrót maja dość juz księzniczek. Bal w szkole maja w piątek, a w niedzielę maja bal który organizuje mój zakład pracy. Przebierają się za gąsienicę i hinduskę.:-)

Z rana z jedna leciałam do ortodonty (będzie nosić aparat-dzis miała odcisk pobierany)a potem na odczulanie.

Wróciłam ,kupiłam przy okazji Emi i Mkowi po lizaku - serce z napisem kocham Cię, taka słodka tandeta ha ha:-)

Louise tak tak, to okazja żeby się odsztafirować, ogolona?:-DCiekawe czy poznasz płeć, bardzom ciekawa:tak:

magdzia tu już niebawen;-)

zuzia kąpieli zazdroszcze, uwielbiam, niestety obecnie mama tylko prysznic:-(kąpiel niebezpieczna ale w gorącej wodzie z tego co wiem no i niewskazana jak jakieś zapalenia podwozia są a tak to luzik:tak:

Hej wsyztskim:-)
emihja juz pisalam wczenisej ze wsyztskei zdjecia mam na laptopie ktorego oddalam do naprawy:-( Moze w sobote uda nam sie go juz odebrac.

a cora pewnie sie przyzwyczai do [rzedszkola, musisz dac jej czas no i sobie oczywiscie;-)
mammi dawaj zdjecie coreczki
A ta opowiesc z wlosami na rekach mnie strasznie rozbawila:-D:-D:-DSkad takie pomysly:szok:
atabe mowisz ze teraz podstawa beda slodycze??:-D:-D:-D Ja dzisiaj caly dzien kanapki z serem wcinam:-)
mysza a co ty taki skromny obiad robisz?? Ja nei lubie kaszy gryczanej,ehm:sorry2:
A morfologie ja robie co miesiac, razem z badaniem ogolnym moczu. I teraz jakies inne badania mam zrobic, WR, HIV, HBS i cos tam nei pamietam co, HIV nie bede robila bo drogi a wiem ze jest ok wiec szkoda kasy.
kama do 21 tygodnia jeszcze troche zostalo wiec nie ma powodu do zmartwien;-);-) Wypoczywaj poki mozesz:-)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach:-)

Hej wsyztskim:-)
emihja juz pisalam wczenisej ze wsyztskei zdjecia mam na laptopie ktorego oddalam do naprawy:-( Moze w sobote uda nam sie go juz odebrac.

a cora pewnie sie przyzwyczai do [rzedszkola, musisz dac jej czas no i sobie oczywiscie;-)
mammi dawaj zdjecie coreczki
A ta opowiesc z wlosami na rekach mnie strasznie rozbawila:-D:-D:-DSkad takie pomysly:szok:
atabe mowisz ze teraz podstawa beda slodycze??:-D:-D:-D Ja dzisiaj caly dzien kanapki z serem wcinam:-)
mysza a co ty taki skromny obiad robisz?? Ja nei lubie kaszy gryczanej,ehm:sorry2:
A morfologie ja robie co miesiac, razem z badaniem ogolnym moczu. I teraz jakies inne badania mam zrobic, WR, HIV, HBS i cos tam nei pamietam co, HIV nie bede robila bo drogi a wiem ze jest ok wiec szkoda kasy.
kama do 21 tygodnia jeszcze troche zostalo wiec nie ma powodu do zmartwien;-);-) Wypoczywaj poki mozesz:-)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach:-)

oczekiwanie ,a co Ty tak puzno dzisiaj sie meldujesz ?

reklama
magdzia wiem wiem:tak:

patipaula to faktycznie na odwyrtke twoje córy maja z moją:-)Płaciłaś za aparat?bo ja z Emi się wybieram jak się wykuruje na kontrole i do ortodonty, jedynka jej wystaje sporo.

Do góry