reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Moje pranie wisiało chyba z tydziień, M ściągał z suszarki i dzisiaj mogłam ją schować :-D Przynajmniej ominęła mnie segregacja jego skarpetek.
yhhhh tez nienawidze segregacji skarpetek M i zawijania ich w zgrabne kulki wrrrrr. za to u mnie szfce z bielizna jest jeden wielki "tajwan" (hihi-ogladalyscie ten odc "brzyduli"?). matki zmietolone ze skarpetkami luzem-ale na szczescie i o dziwo zawsze moge tam wszystko znalezc :-D
widze dziewczyny ze nie tylko ja mam taka niechec do zbierenia prania ;-):-)pocieszjace to :-D
vanilka no ja tez ciekawa jestem jak z tym lozyskiem-o jiiiizu zeby tylko sie podnioslo! a na plec jak mowilam nie nastawiam sie ze powie :-( no chyba zeby ;-):-)
zuzia no juz kolejna osoba ta mustelle poleca-chyba w koncu tez zakupie-zazycze sobie na piatkowe imieninki bo akurat perfecta mama mi sie konczy ;-):-)

ja wsadzilam te udka w marynate. i zawsze jak je smaze i takie surowe ogladam to mi sie przypomina jak moj ojciec kiedys nie zjadl obiadu mowic ze "nie bedzie jadl kurzych trupow" :-D:-D no nie lubi skubany tych kurczakow a ja mam to po nim. mama mu obiera mieso i daje luzem na talerz to nie pozna i zezre. tak samo gulasz z zoladkow-jak wie z czego to nie ruszy a bez szczegolow to mysli ze z normalnego miesa typu "nie-podroby" :-D:-D:-D

reklama
jedyneczka no ba, ze ogolona :-D:-D:-D sztafirunek w pelnym toku. z tego powodu ulozylam juz na biureczku moje tony kosmetykow na wieczorne pudernicowanie ;-) bo od soboty jak przemeblowanie bylo, to cala micha pelna stala i sie pod nogami platala

mysza a co ty taki skromny obiad robisz?? Ja nei lubie kaszy gryczanej,ehm:sorry2:
A morfologie ja robie co miesiac, razem z badaniem ogolnym moczu. I teraz jakies inne badania mam zrobic, WR, HIV, HBS i cos tam nei pamietam co, HIV nie bede robila bo drogi a wiem ze jest ok wiec szkoda kasy.

U mnie tak skromnie, bo chciałam dziś jakoś zdrowo, ale póki co odkładam obiad jedząc co chwilę coś innego. Właśnie sobie zrobiłam budyń bananowy :-D

czekam na m jak wróci z pracy to pdjedziemy gdzies żeby jakis lekarz tą rane obejrzał...do tego w czwatrek czeka mnie dentysta-ach same przyjemności:baffled:
ja nie miałam tego badania z piciem glukozy i z tego co wiem to nie bede miala, ja się ciesze bo nie wiem czy bym dała rade to wypić:confused:
Vanilka ale masz fajnie-macie już imie wybrane:happy2: a mama nie narzeka że będzie Dawid?
wiecie ja piore prawie codziennie:baffled: nie wiem jak to będzie jak jeszcze dojdą rzeczy dzidiz, bo u nas wszyscy się brudzą bez przerwy:-D

ja też swego czasu prałam codziennie, ale teraz powiedziałam koniec.
Po prostu mój M jak wraca z pracy capi jak stara frytka, i potem wszystko jest tym smrodem przesiąknięte. Teraz nakupowałam mu koszulek i spodni, żeby mi to pranie przynosił chociaż raz na tydzień. Zresztą jak wraca z roboty to jego też wrzucam do wanny i moczę z godzinę. :-D

vanilka a ja tak jakos rano weszlam o 8 ale sie czyms zajelam i tak mi zeszlo, wogole to 2h na spacerze z psem bylam po zaspach chodzilysmy:szok::szok::szok: Pies juz od godziny odsypia:-D:-D:-D Zaspy wieksze od niej:-p
co macie na obiad ?? Bo ja ziemniaki z sosem pieczarkowym, uwielbiam pieczarki wiec musze teraz jesc bo pewnei po porodzie nie wolno.

ja też swego czasu prałam codziennie, ale teraz powiedziałam koniec.
Po prostu mój M jak wraca z pracy capi jak stara frytka, i potem wszystko jest tym smrodem przesiąknięte. Teraz nakupowałam mu koszulek i spodni, żeby mi to pranie przynosił chociaż raz na tydzień. Zresztą jak wraca z roboty to jego też wrzucam do wanny i moczę z godzinę. :-D
wrzucaj go w ubraniu to się wypierze za jednym razem:happy2:

magdzia wiem wiem:tak:

patipaula to faktycznie na odwyrtke twoje córy maja z moją:-)Płaciłaś za aparat?bo ja z Emi się wybieram jak się wykuruje na kontrole i do ortodonty, jedynka jej wystaje sporo.

Nie :no: Aparat będzie miała na kase chorych-czyli bezpłatnie:-)

oczekiwanie ja dziś obiadu nie robie-jeszcze bigos i ryba po grecku mi z imprezy została, no i zamrozone kurczaki(juz zrobione)

reklama
vanilka a ja tak jakos rano weszlam o 8 ale sie czyms zajelam i tak mi zeszlo, wogole to 2h na spacerze z psem bylam po zaspach chodzilysmy:szok::szok::szok: Pies juz od godziny odsypia:-D:-D:-D Zaspy wieksze od niej:-p
co macie na obiad ?? Bo ja ziemniaki z sosem pieczarkowym, uwielbiam pieczarki wiec musze teraz jesc bo pewnei po porodzie nie wolno.

ja mam warzywa i ryż z patelni z curry;-)
a czemu pieczarek nie wolno po porodzie?

Do góry