reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ja Hiltona Long Beach w Hurgadzie średnio polecam... hotel nawet całkiem ok i czysty basen, ale jeśli chodzi o ofertę all inclusive to kicha... do wszystkich napojów gazowanych i niegazowanych dolewają wodę... nie da się tego pić, alkoholi z resztą też się nie da... bo od smaku takiej lokalnej wódki to poprostu wykręca.... a w całym hotelu nie można było NIC innego do picia kupić, w dodatku w pobliżu nie było żadnych sklepów.

No i teren jest wielkich i od bungalowów do basenów kawał drogi....

co do wódeczki, to ja sobie niestety nie popiję... ciekawe jak z tą zemstą faraona będzie? Rusałka ostatnio była i nie wspominała o przykrościach? Rusałko, jak było pod tym względem? Mam nadzieję się ustrzec tego dziadostwa... :-)

reklama
louise mam tez nivea visage na noc maziam, fajny nie powiem:tak:od dziewczyn z pracy dostałam teraz na urodziny olay 7 krem i serum, serum fajne ale krem to właśnie już taki jeden kończe i nie pasi mi więc chyba mamie dam. A sobie na wiosnę kupię loreal na zmarszczki mimiczne i wypełniacz pod oczy - rewelacja!

Maruśka, z tymi alkoholami i rozcieńczaniem to prawie w każdym hotelu w Egipcie jest to samo, niestety

Vanilka, Dawid bardzo ładne imię, też kiedyś znałam jednego bardzo przystojnego, ale niestety drugiego niezłego łobuza.

ja dzisiaj muszę umyć ściany koło kibelka, bo ostatnio się przeraziłam jak spojrzałam na nie pod światło :-D Chciałam umyć wczoraj, ale M zaczął się drzeć, że zaczynam sprzątać jak on jest w domu, a jak siedzę sama to śpię.

Mammi gratuluję wyśnionej córeczki :-).
Angelie gratuluję syneczka :tak:.

Emih ja ja ci współczuję rozstań z córcią :-(, dziewczyny już chyba wszystko napisałay, więc nie ma co powtarzać, już niedługo będzie dobrze :tak:.

Atabe ja czym prędzej udałabym się do lekarza z tą nieszczęsną raną, im szybciej zadziałają tym lepiej :tak:.

Aszka mój synek od urodzenia spał w swoim pokoju, z tym, że przez pierwsze 3 miesiące spałam u niego na tapczanie, gdy tylko się budził to brałam go do siebie i podłączałam do cycka a sama spałam dalej, jak się przebudzałam to odkładałam go do łóżeczka i tak póki pobudki nie stały się rzadsze :tak:. Teraz łóżeczko będzie stało w naszej sypialni, więc M. już niestety do pracy się tak dobrze nie wyśpi ;-).

Wczorajsza zabawa synka była udana :tak:, dzieciaki były nawet grzeczne, torcik się podobał, szampan smakował :tak:, z prezentów też synek zadowolony i mamusia też (z ubranek ;-)), no i w końcu z głowy. Mammi ja płaciłam 25zł/dziecko za 2h zabawy, poczęstunek (soczek + rurki, chrupki, ciasteczka), wprawdzie bez animatora, ale pani malowała dzieciom buzie, robiła konkursy itp, więc jak dla mnie super, zresztą dzieciaki bardziej były zajęte wariowaniem na placu niż Panią ;-). Dodatkowo wnosiłam swój tort (sama robiłam więc koszt 3-krotnie niższy), szampana i dodatkowe soczki dla każdego :tak:. Miałam 8-kę dzieci więc koszt 200zł, mi się opłaciło :tak:.

louise mam tez nivea visage na noc maziam, fajny nie powiem:tak:od dziewczyn z pracy dostałam teraz na urodziny olay 7 krem i serum, serum fajne ale krem to właśnie już taki jeden kończe i nie pasi mi więc chyba mamie dam. A sobie na wiosnę kupię loreal na zmarszczki mimiczne i wypełniacz pod oczy - rewelacja!
i jak ten olay? bo juz pare razy gop trzymalam w rece i odkladalam z powrotem :-D:-D:-D mialam kiedys na noc jakis odzywczy i byl nie za ciekawy ale ten tottal effect 7 mnie kusi juz od dawna :tak: a to serum to pod oczy czy tez do geby? hihihi-ja na wiosne tez zaszaleje i jakis nowy sobie kupie-znaczy ona noc bo na dzien oczywiscie i zawsze dax z fitoretinolem matujacy-jestem wierna :-):tak: mowisz ze ten loreal jest dobry?-musze obczaic. ja na mimiczne mialam tez wlasnie z daxa na noc ale na zime nie nadaje sie za to na lato jest bomba :tak: ale na wiosne to trzeba po zimie jakos odzywic nie? ja zawsze jak szukam kremu to sprawdzam tutaj:

Kosmetyk Wszech Czasów™

wklikuje w wyszukiwarke co mnie interesuje i wyskakuja mi opinie. albo szukam bezposrednio-ktory najlepszy w kategorii. fajna stronka i caly wizaz w ogole polecam :tak::-)

a ta strone od aszki trzeba troszke adres zmienic-podaje dobry

http://inspiracje.leroymerlin.pl/pokoj-dziecka,2,25,page=1,.html

reklama
Do góry