reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

atabe nie boj sie-lekarz ci to po prostu oczysci i zapisze cos zeby sie nie slimaczylo tylko ladnie goilo...im szybciej z tym pojdziesz, tym lepiej i tym szybciej sie zagoi.
mysza kasza gryczana b zdrowa. ja tez nie przepadalam ale ostatnio propaguje w domuu zdrowsze jedzenie wiec kasza wrocila do lask-nie jest taka zla z soskiem albo do mieska :-)

reklama
atabe nie boj sie-lekarz ci to po prostu oczysci i zapisze cos zeby sie nie slimaczylo tylko ladnie goilo...im szybciej z tym pojdziesz, tym lepiej i tym szybciej sie zagoi.

wiem wiem tylko się boje bo mnie to tak boli, że jak mi dotknie to się chyba posikam:wściekła/y:...

tweenie a w państwowych miejsc jak na lekarstwo. Jeśli możesz do pracy z maluszkiem to dobre rozwiązanie.Ja rok w domu posiedzę conajmniej a potem dziadkowie, na szczęście mają się dobrze i mieszkają blisko. Ale co będzie to się jeszcze z czasem okaże, może jakiś totek się nawinie;-)

Vanilka łoj to współczuję:no:

Siuśki mam raczej dobre. Nawet chyba lepsze niż ostatnio :biggrin2:

:-D:-D:-DA kto ich próbował?:-D:-D:-D
Kasza gryczana b. zdrowa, ja właśnie z masełkiem i kefirkiem zajadam i można zjeść gar a nie utuczy:tak:

atabe biedna ty, idź lepiej dla bezpieczeństwa twojego i dzidziola, uspokoi Cię lekarz. Ja się już pytałam raz, musiał wycinać teraz koniecznie w ciąży i Cię na stres narażać skoro wyniki dobre?:confused:

:-D:-D:-DA kto ich próbował?:-D:-D:-D/QUOTE]

Moja droga chciałam Ci napisać, że kiedyś nawet chciałam spróbować urynoterapii, ale skończyłam jedynie na przemywaniu skóry. Na picie się nie odważyłam, chociaż ludzie sobie chwalą. I powiem szczerze, że nigdy nie miałam tak zajeb... skóry jak wtedy. Tylko dochodzi niesystematyczność i lenistwo... i powraca szara rzeczywistość :happy2:

I jeszcze chciałam dodać, że fajnie wygląda lista przyszłych mam jak już dodali październik, a jak zabiorą styczeń to już w ogóle... Tu przynajmniej wize, jak szybko czas leci

:-D:-D:-DA kto ich próbował?:-D:-D:-D
Kasza gryczana b. zdrowa, ja właśnie z masełkiem i kefirkiem zajadam i można zjeść gar a nie utuczy:tak:

atabe biedna ty, idź lepiej dla bezpieczeństwa twojego i dzidziola, uspokoi Cię lekarz. Ja się już pytałam raz, musiał wycinać teraz koniecznie w ciąży i Cię na stres narażać skoro wyniki dobre?:confused:

nic mi nie mów bo jak bym dziś dorwała tego lekarza to bym mu nie powiem co odcieła....wogóle mi to źle opatrzyli, ani nie zaszyli to sie papra bo mam poprostu dziure...

atabe pewnie ze nie ma co sie bac bo i tak juz nic gorszego ci nie zrobi najwyzej poleja srebrem i dadza masc z antybiotykiem ja tak miałam jak miałam przeszczep robiony i tez mi strasznie ropiało. skoro masz dziure to na co ty czekasz kobito jak bedzie gorzej ,i beda ci znów ciac bo ci taka infekcja wejdzie ze bedzie jeszcze gorzej

Jak wy juz opowiadacie o historiach przedszkolnych, to ja tez cos dorzucę.
Mam 12- letnia siostrę.:-) W ostatnim roku przedszkola strasznie zraziła sie do tej instytucji ( pani trzymała ją w koncie za to, że jest marudna i niegrzeczna, a wynikało to z tego że zaczynała jej sie angina i miał 39 stopni gorączki). Z tego powodu nie chciała iśc do obowiązkowej zerówki. Wakacje przebiegały więc na tłumaczeniu. Jednym z argumentów było, to że rodzice za to pójda do więzienia. Ona w tym czasie cos sobie rysowała. Do tej pory pamiętam wielkie skupienie i zadumę na jej twarzy. Po chwili z wielka powaga zadała pytanie: "Mamusiu, a czy będę mogła Cie odwiedzać w tym więzieniu?":-D

mammi - mam do Ciebie pytanko - Umówiłam sie na usg na ujastku na 25.02 do dr jarząbek. Nie wiesz czy to babka czy facet i czy coś słyszałaś na temat tego- ej lekarza/ lekarki;-)

reklama
ja normalnie nie moge za Wami dziewczyny nadążyc, mam ostatnio wogole mało czasu na pisanie bo moja mala hmm nie wiem co sie z nią ostatnio dzieje tylko mama i mama i nawet do kompa nie moge usiąść bo zaraz za nogawke ciągnie i ryczy. Zresztą wogóle spać mi nie chce w dzień i mam w każdej dziedzinie takie tyły że...
Nic lece do malej bo znów jest ryk

Do góry