reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Zrobiłam głosowanie, dziewczyny ja i M mieliśmy kartki z wybranymi przeze mnie 7-ma imionami i każdy dawał ocenę od 1 do 6.Wyniki wyszły następująco:
Nadia
Nina
Kaja
Michalina
Lidia
Judyta
Zoja

Więc mamy Nadinke:-):-):-)

Emih zgadza się ten ranking imion z tym co słyszę wokół, niektóre trendy kilka lat już trwają .
louise he he z plackiem do lekarza, ale sen, może okaże się proroczy:-D
Też się boję już remontu, my zaczynamy chyba w marcu-kwietniu ale nie dam rady się wyrwać bo to ja się będę nim głównie zajmować - tzn. główkować będę co i jak:tak:

reklama
O znowu sie zaczyna temat ciasta:-):-) Mi moja chatke baby jagi zjedli zanim ja zdazylam pozadnie srobowac:szok: Tzn zjadlam malutki kawaleczek. A etraz zrobilam sobie czekolade z mleka w proszku, pychotka:tak::tak:
Ktos pytal o przepis to ten z internetu jest dobry:
Wielkie Żarcie - Przepis - Chatka Baby Jagi

A co macie dzisiaj na obiad?? Bo ja juz rosolek wciagnelam i czekam co tam mama wymodzi na drugie danie:-) Jejku kto mi bedzie gotowal jak sie wyprowadze:-( chyba bedzie mi poczta obiadki wysylala:-D:-D:-D
Czy wasze dzidzie maja wyznaczone pory na kopniaczki?? Bo moj Mikolajek, tak go nazywam chociaz M sie zlosci kopie mnie po 23ciej, miedzy 3-4 rano i tak w granicach 9 rano.

oczekiwanie jak ja bym chciała żeby mi ktoś pod nosek podstawił, korzystaj póki się da:tak:
Moja mała się wierci o różnych porach, nie ma jakichś stałych choć nieco częściej do południa niż wieczorową porą.

jedyneczko mi sie tez te 2 pierwsze imiona najbardziej podobaja chyba na tym samym poziomie i nadia i nina :tak:
oczekiwanie no obiadki u mamusi sa niezastapione :-) ja niby robie zawsze niektore rzeczy identycznie jak ona ale smak...:-( nigdy nie jest to takie jak u mamy ;-)
nie wspominajac o tym ze ktos gotuje a nie ty.

ja mojego dzidziolka jeszcze nie czuje. wczesniej pare razy mi sie wydawalo ze to dzidź ale teraz juz sama nie wiem bo od dawna cisza :-( jak naprawde bardzo dobrze ze we wtorek juz do lekarza...
achhhhh-lazania zaczyna juz pachniec-jak ten moj misiek robi obiad, to zaczynam rozumiec, czemu czasem co troche zaglada do kuchni jak ja gotuje i pyta : kiedy jemy?" ;-):-D:-D:-D

Kurde mi smak nigdy tez jak u mamy nie wychodzi. Moja tesciowa nie za bardzo umie gotowac i jak pomysle ze na niedzielne obiadki bede musiala do niej chodzic ( bo bedziemy lisko mieszkalil.) i zmuszac sie do jedzenia ehm, dobrze ze to jeszcze pol roku:-D:-D:-D:-DAle zawsze bede mogla mowic ze dzidzia nie toleruje przypraw i wogole cos wymysle:-D:-D:-D. Ja zmykam i nie wiem kiedy znowu sie pojawie bo troche spraw mam na glowie;-) Milej niedzieli wszytskim zycze i polecam poranne spacerki;-) Naprawde sa fajne i czlowiek pozniej sie lepiej czuje.

Louise jak lazania?:tak:

Wózki oglądam i zastanawiam się czy fotelik w komplecie z wózkiem gdzie całość kosztuje 700zł może być w porządku tzn. chronić tak jak trzeba hm...

Louise jak lazania?:tak:

Wózki oglądam i zastanawiam się czy fotelik w komplecie z wózkiem gdzie całość kosztuje 700zł może być w porządku tzn. chronić tak jak trzeba hm...
hihihi jak przed chwila bylam w kuchni to wlasnie platy makaronowe "ukladaja sie" w formie :-) o matko juz sie nie moge doczekac...a tu jeszcze z 40 minet ;-):-)
a fotelik to najlepiej by bylo obejrzec. albo wpisz nazwe w google i moze beda jakies opinie :confused:
ja wlasnie ogladam biustonosze ciazowe. bo tylko 1 zakupilam i jak sie pierze to latam bez-przydalyby sie jeszcze ze 2-zreszta nawet do ludzi to juz te z fiszbinami gdzies mi teraz na newry dzialaja okrutnie-b mnie cisna i przeszkadzaja

Louise właśnie też mam taki z drutami i też mnie doprowadzają do szału, dostanę kaskę z zus i na zakupy mykam:tak:

Vanilka super filmiki naprawdę rozczylające, nasze też tak teraz pływają:-)

reklama
oj tak tak-zakupy koniecznie :-):tak: ja wlasnie ogladajac rozne rzeczy, ktore mi sie przydadza po porodzie, doszlam do wniosku, ze od przyszlego tygodnia co zakupy to kupie 1 rzecz. bo potem naraz wszystko, to sie zrobi jakas koszmarna kwota :szok::szok::szok:

Do góry