reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Andula gofry i lody powiadzasz:-)mniam dobrze że mieszkam na śląsku to do takich rarytasów mam daleko:-D
Mondzi no jak dla mnie to nad naszym morzem w sezonie jest bardzo drogo, 2 tygodnie we Włdysławowie i 2 tyg we Włoszech spłukały nas tak samo:tak::-D
Myslę że możesz jechać z Julą, moja dr twierdzi że katar nie jest przeciwskazaniem do spacerów, inaczej Kuba by już od dobrego miesiąca siedział w domu:tak:
Ech u nas szybko dzień minął, rano na lekkich zakupach, potem na mieście, obiad, pisanie i już prawie 18:sorry:małolat śpi, a ja już oczy zbieram z ekranu laptopa:baffled:na dzisiaj koniec z pisaniem:confused2:

Tosia wszytkiego najlepszego, szerokiego uśmiechu z białymi ząbkami!

Ostatnia edycja:
reklama
Wielkooka slicznotko,Kubulku wszystkiego najlepszego!!!

My dzis bylismy na zakupach oczywiscie kasy poszlo wiecej niz M zarabia ale kupilismy mikrofale,czajnik,toster na nowy domek i sporo ciuchow :tak:

Mielismy jechac do centrum pozegnac sie z Londynem ale mnie zlapala paskudna migrena i sil na nic nie mam:baffled:Lyknelam 4 tabletki i nadal leb peka:baffled:

Mondzi ja bym jechala:tak:
Kicrym to dzionek wypelniony po brzegi,teraz czas odpoczac:tak:

Ostatnia edycja:
a dziękujemy za życzonka i naszemu rówieśnikowi Kubulkowi życzymy gwiazdki z nieba z okazji 9 miesiączka
kurcze jak ten czas leci:happy:
a my po spacerku, coś mnie znowu gardło zaczęło pobolewać:baffled:
Mondzi ja bym pojechała, a jak Julci bedzie mocniej lecialo z nochalka, to po prostu staraj się mało za blisko nie dopuszczać do dzidzi (ale zabrzmiało, jakby nasze dzieciaczki już duuuuże były:-p)
Kasia już Ci zazdroszczę grilka:tak:
Andula mam nadzieję, ze pochcwalisz sie koleżankom co kupiłaś:-) no i wspóczuje bólu główki:-(
Kicrym i masz rację, wystarczy tego pisania w koncu jest weekend:-p

Andula no to zaszaleliście:szok:super! ja tylko kamizelkę kupiłam na windsurfing, ale jedna rzecz a cieszy:tak::-D
Tosika na prawdę mam już dość tej pracy:wściekła/y:a gdzie tak koniec, jeszcze czekają zaległe prace na teraźniejsze zajęcia:sorry:
Mały włąsnie wstał, to se synek pospał przed nocą:sorry::baffled:

witam wieczorkiem,
mi też dzień zleciał nie wiem kiedy, mała pospała po basenie 3 godz, potem byłyśmy u m na meczu, potem w domu obiadek i znow na spacer, na piwko i dopiero pół godziny temu wróciliśmy. M kąpie małą, ja padnięta ale jeszcze musiałam do Was zajrzeć:-)
Andula - ale zakupy!!
Kicrym - trzeba troche odpocząć od pisania pracy.
TOSIA, KUBUŚ - 100 LAT!!!

Działeczka zaliczona, obydwa dzidzia już śpią, bo dotlenione na maksa:tak:
Oczywiście grill był. A jutro powtórka z rozrywki, tylko że jedziemy na grilla do znajomych:-)
Zaraz wskakuję do wanny, żeby sie odprężyć:-)

Kasia De, gdzie dokładnie będziecie? Wybieracie się na jakąś wycieczkę fakultatywną czy odpuszczacie?

Mondzi, nie wiem dokładnie jak nazywa sie miejscowość, ale 2km od Side na zachód (może tak? Bingeşik Mevkii). Nie, nie będziemy na miejscu, bo jednak jedziemy tylko na tydzień a z dzieciakami, to chyba niewiele pozwiedzalibyśmy. Oczywiście do Side wybierzemy się ;-)

M wzial Miska na urodziny kolegi juz pora kapieli a ich nie ma :wściekła/y::wściekła/y:Dzicko przez to wstawanie pory snu ma rozlegulowane ...ehh Z jednej strony dobrze samej w domu posiedziec ale z drugiej mogli by juz byc;-):tak:
Pabla Lenka maly kibic ale majac tatulka sedziego nie mogloby byc inaczej;-)
Kasia fajnie dzionek na powietrzu:tak:
Tosika za bardzo nie ma sie czym chwalic tylko sprzet domowy i ciuchy dla M .Sprzet kupowalismy tutaj gdyz dobre rzeczy prawie o polowe przecenione wiec napawde warto,kuchnie mam juz prawie urzadzona szkoda tylko ze mieszkanie dopiero w przyszlym roku;-):tak:

U nas owocny dzień. Rano sporo zrobiliśmy w domku (skruszony mąż to robotny mąż), w tym drzwiczki do garderoby które nabierały mocy urzędowej od 6 mc. Potem wypad z teściami, szwagierką i jej mała nad wodę. Dzieciaki wspólne z nami budowały w piasku rzekę wraz z tamą ^^. Wysmagani wiatrem i zmęczeni słoneczkiem i pracą zasneliśmy w aucie (wszyscy oprócz kierowcy). Patryk śpi od 17 do tej pory a nie śpi w dzień już od jakis 2 lat.
Zaraz wpada do nas przyjaciel więc mykam, jutro pewnie nadrobie :-p Miłego wieczoru.
AAA Tosieńko i Kubusiu zdrówka i radości :)

Ostatnia edycja:
reklama
Tosia, Kubus- 100 lat!!!

My wlasnie wrocilismy z zakupow i restauracji (w odwrotnej kolejnosci).
Jestem padnieta, ale zaraz mamy ogladac jakies love story.
Andula gratuluje tak fajnych zakupow, uwielbiamkupowac rzeczy do mieszkania, no a wy kupujecie do wlasnego wiec podwojna radocha. Ja sie chyba nigdy nie doczekam, a raczej nie dorobie wlasnego- no ale wszystkiego nie ozna miec.
Kicrym ale fajnie macie z tymi wakacjami, wy co roku jezdzice na takie 2-tygodniowe wypady?

Widze, ze wiekszosc mamusiek bardzo milo spedzila dzisiejszy dzien;-).

Do góry