reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Hej:)
Kamu zdrówka dla dzieciaków! oj jesień nadchodzi, więc i katary się zaczną:confused2:
Madzia a no niestety jestem sama:/ Owszem mam zmienniczkę, która wchodzi do mnie dwa razy w tygodniu na 4 godziny, ale i tak wszystko sama muszę ogarnać, bo jestem tzw "nauczycielem wiodącym" czyli prowadzę grupę. Powoli zaczynam łapać rytm, ale mieszkanie wygląda jakby spadła bomba:-pzaczynam się tym nie przejmować i ogarniam wszystko "po łebkach":confused2:No u nas karty pracy 108zł, ubezp 30zł, RR chyba tak jak w tamtym roku czyli 80zł (można płacić na 2 semestry), żadnych "wyprawek" nie mamy. Udanej integracji życzę:-D
Renia to zostajesz z jednym, cóż pewnie odpoczniesz sobie:-Dja weekendowo też sama z Liwą i cieszę się ciszą:-p:-DKurcze jakie to znowu studia zaczęłaś??

Nic, zachciało mi się placków po węgiersku, mama ma mi zrobić zakupy w biedronce, bo z Liwą to mi się nie chce do sklepów ruszać:sorry:

reklama
hej
ja też jeszcze nie ogarniam :cool2: Kic podaję rękę
w weekend ogarnęłam tylko łazienkę, ale za to byliśmy na zawodach w grę planszową, odwiedziła mnie kumpelka, a dzisiaj poszłam do rodziców na herbatę i byliśmy na wartsztatach z ceramiki
może niedługo będzie lepiej :-D
buziam

Witam
Oj tych wydatków to jest u nas książki do zerówki dla syna 101zł wyprawka 50zł ale na cały rok.
Juz nie mam sił tyle załatwiania biegania, ale już powoli się uspokaja, mam nadzieja zaglądać częściej.:-)

U nas kart prac 119, ubezpieczenie 34 zł, RR 30 zł.
Dzieciaki już lepiej. Maks dziś do przedszkola poszedł, wreszcie. Już w domu fiksował.
Madzia, Maks uwielbia Lenę, ale bywa momentami strasznie niegrzeczny i uparty, sami nie wiemy jak z nim postępować. Jak wyjazd integracyjny?

hej laski!

Oj wyjazd integracyjny rewelacja! szkoda,ze to raz do roku ;-)

Wczoraj zaliczyliśmy szczepienia, młoda darła się wniebogłosy,a Maciek nawet się nie skrzywił:szok: jeszcze dzisiaj dumnie pokazywał plasterek ;-)
Ja mam wolne cały tydzień i dom odgruzowuje,ale i tak efektów nie widac. No nie da rady przy tych dziecorkach! dzisiaj się wzięłam za szafy,ale swojej juz mi się nie chce ogarnąć, przy tej dziecięcej się zkichałam na maksa,aż się zmęczyłam:-p
Zbieram się po tej moje bąble i do mamy po pierożki :-p

A jak tam u was? dzieciaki zdrowe?

Witam u nas książki 101zł, ubezpieczenie 45, wyprawka 50zł nie mamy rady rodziców mamy czesne 290zł i 7 zł dzienne wyżywienie 3 posiłki+deser

My walczymy od kilku dni z katarem, może się uda. Na szczepienie dostałam wezwanie i mamy 28.09 a od 24-go rozpoczynamy rehabilitację.

Weronika chodzi na korekcyjną w przedszkolu; teraz jeszcze jakaś firma była i badania stóp zrobili-to do koślawości płaskostopie dołożyli :confused: ma katar i pokasłuje już :sorry2:
Oski już raz ryuczał nad szlaczkami :-p ale uwielbia świetlicę, ile te panie robią z nimi :-D:tak: normalnie chylę głowę; ostatnio przyniósł 7 dyń- potworków :happy2:
dzisiaj zabieram męża do restauracji z okazji jego urodzin tydzień temu :-p jutro jedziemy na Ruś robić porządki na zimę :tak:
miłej soboty

Hej!

No i mamy pierwsze choróbsko :crazy: Majka ma gorączkę:eek:
I to właśnie dzisiaj jak ja do pracy musiałam wrócić. Zawiozłam małą do mojej mamy, skoro i tak na emeryturze już jest ;-) rano dałam nurofen i w sumie ładnie się bawiła, potem pospała i zbudziła się znów z gorączką. Nie wiem czy to iść juz z nią do lekarza czy jeszcze poczekać do jutra.
Mam nadzieję,że Maciek się nie rozłoży, choć katar już ma:eek: Dzisiaj mieli iść z p-lem do dentysty,a ja czapki nie dałam, bo miało być 17 stopni:confused2: Do tego uparciuch w krótkim rękawku chodzi do p-la, na dwór ma ciepłą bluzę,ale i tak nie wiem czy nie marznie:crazy:
Ech... to się zaczęło:confused2:

Iza mój K mnie zaprosił do kina z okazji urodzin!!! Wyczyn jak nic, bo ostatnio byliśmy jak byłam w ciąży...z Maćkiem:-p No a i tak nie poszliśmy. Za to mi ekspres do kawy sprezentował :-)

Jak tam u Was?? zdrowi???

reklama
Madzia zdrówka dla Majki, przedszkole się zaczęło i niestety choroby również. Te pogody są w cały świat, w ogóle im się nie sprawdzają, wczoraj miało być ciepło a było tak średnio, całe do południa lał deszcz.
Ekspres to fajy prezent.
Heksa my też jeszcze Maksa nie zaszczepiliśmy, w środę będę u lekarza to zapytam co z tym szczepieniem.

Do góry