No,no tylko bez krakania mi tu proszę,już moja siostra tak mi marudziła ;-) moje dziecko czeka grzecznie na swoją kolejkę.Wszystkiego naj!!! Może jakiś prezencik będzie dzisiaj ;-)
reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Kamu wszystkiego naj, a przede wszystkim bezbolesnego porodu i przejścia w nowy etap życia;-) Wobec imprezy, rzeczywiście w ten weekend urodzić nie możesz..a poza tym nie będę palcem pokazywać, kto kolejkę najbardziej blokuje.....ale teraz kolej na chłopca....słyszysz, Maciusiu?
mamabartka
...i Natalki :)
kamu, najlepsze życzonka imieninowe
Ostatnia edycja:
Izabelka
Oski i Wercia
dzien dobry
Kamu wszystkiego najlepszego
Ewelinka witaj i pisz co u ciebie
mnie golila na sucho- ze wzgledu na to ze bylam dlugo przed w szpitalu nie ogolilam sie sama; byla delikatna jak czolg
ciekawe czy ktoras sie rozpakuje w weekend
milego dnia
Kamu wszystkiego najlepszego
Ewelinka witaj i pisz co u ciebie
mnie golila na sucho- ze wzgledu na to ze bylam dlugo przed w szpitalu nie ogolilam sie sama; byla delikatna jak czolg
ciekawe czy ktoras sie rozpakuje w weekend
milego dnia
mamabartka
...i Natalki :)
Ewelink@ witaj na lipcóweczkach
Kamu, ja przed urodzeniem Bartusia też planowałam grillowanie. Miała być imprezka 2.maja
Dzień wczesniej pojechałam na działkę, wypucowałam wszystko, przygotowałam teren i .... w nocy pojechałam rodzić -wczesniej nic nie zapowiadało zbliżającego się rozdwojenia
Imprezka się odbyła oczywiście, ale już jako pępkowe he,he ...beze mnie.
Także wiesz, może faktycznie Maksiu zrobi mamusi prezencik
Mój mąż na dzisiaj też zaprosił znajomych na grilla ale pogoda nie bardzo dopisuje więc posiedzenie przełożone na inny termin. W sumie to się cieszę bo jakoś nie pałam entuzjazmem do przyjmowania gości....... a juz tym bardziej do sprzątania po imprezie bandy facetów
Ojj, coś cisza... nie ma Madzi i Kate.... może, może..... będą następne dzieciaczki
Miłego, chłodnego dnia ciężaróweczki.
A dla małych bobasków słoneczka
Kamu, ja przed urodzeniem Bartusia też planowałam grillowanie. Miała być imprezka 2.maja
Dzień wczesniej pojechałam na działkę, wypucowałam wszystko, przygotowałam teren i .... w nocy pojechałam rodzić -wczesniej nic nie zapowiadało zbliżającego się rozdwojenia
Imprezka się odbyła oczywiście, ale już jako pępkowe he,he ...beze mnie.
Także wiesz, może faktycznie Maksiu zrobi mamusi prezencik
Mój mąż na dzisiaj też zaprosił znajomych na grilla ale pogoda nie bardzo dopisuje więc posiedzenie przełożone na inny termin. W sumie to się cieszę bo jakoś nie pałam entuzjazmem do przyjmowania gości....... a juz tym bardziej do sprzątania po imprezie bandy facetów
Ojj, coś cisza... nie ma Madzi i Kate.... może, może..... będą następne dzieciaczki
Miłego, chłodnego dnia ciężaróweczki.
A dla małych bobasków słoneczka
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
Kamu wszystkiego naj naj naj !!!
ja juz posprzatałam, tylko do zmywania nie moge sie zabrac, ale musze bo później zznajomi przyjeżdzają.
no i musze rozpracować Viste na nowym komputerku:-)
ja juz posprzatałam, tylko do zmywania nie moge sie zabrac, ale musze bo później zznajomi przyjeżdzają.
no i musze rozpracować Viste na nowym komputerku:-)
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Witam wszystkie Laski.:-)
Kamu wszystkiego naj, naj :-):-)
Coś tu dzisiaj strasznie pusto, nic się nie dzieje
Ja też sprzątam ale na raty, zostało odkurzanie, mycie podłóg No i obiadek.
Kamu wszystkiego naj, naj :-):-)
Coś tu dzisiaj strasznie pusto, nic się nie dzieje
Ja też sprzątam ale na raty, zostało odkurzanie, mycie podłóg No i obiadek.
:-) dziękuję za powitane.
Ja spokojnie czekam na swoją kolej, bo na razie można powiedzieć, że nic się nie dzieje... od czasu do czasu tylko coś zaboli, coś zakłuje, to normalne o tym czasie, tak przynajmniej twierdzi mój lekarz i na szybsze rozpakowanie nie mam za bardzo co liczyć.
Ja spokojnie czekam na swoją kolej, bo na razie można powiedzieć, że nic się nie dzieje... od czasu do czasu tylko coś zaboli, coś zakłuje, to normalne o tym czasie, tak przynajmniej twierdzi mój lekarz i na szybsze rozpakowanie nie mam za bardzo co liczyć.
Ja sie melduje,wciaz nie rozpakowana;-) Moj brzuch postawiony caly czas i lekkie skurcze tez miewam,ale to sa raczej te przepowiadajace.W sumie to u mnie tak jak u Julii wielkie 0.
My wiemy,ze kolejke blokujemy,ale za to przepuscilismy Blaneczke i kilka innyh dzidziolkow;-).Mam nadzieje,ze ten moj hipek sie jednak zdecyduje w ten weekend,a moze jutro - taka fajna data 6.07.08:-)
Kamu wszystkiego najlepszego!!!
Kociata ja mam naprawde nadzieje,ze lekarz zdazy z tym znieczuleniem,bo ja wcale nie mam mniejszego pakunku niz Roni,moj juz podobno ponad 4kg wazy
Ewa-Krystyna tutaj z tego co wiem to tez nie gola,ani nie robia lewatywy.Natomiast nacinaja,jezeli polozna stwierdzi,ze krocze sie nie rozciagnie tylko peknie.Podobno znacznie lepiej sie goja szwy niz jak samo peknie.Widac co kraj to obyczaj.
Ewelinka witamy:-)
My wiemy,ze kolejke blokujemy,ale za to przepuscilismy Blaneczke i kilka innyh dzidziolkow;-).Mam nadzieje,ze ten moj hipek sie jednak zdecyduje w ten weekend,a moze jutro - taka fajna data 6.07.08:-)
Kamu wszystkiego najlepszego!!!
Kociata ja mam naprawde nadzieje,ze lekarz zdazy z tym znieczuleniem,bo ja wcale nie mam mniejszego pakunku niz Roni,moj juz podobno ponad 4kg wazy
Ewa-Krystyna tutaj z tego co wiem to tez nie gola,ani nie robia lewatywy.Natomiast nacinaja,jezeli polozna stwierdzi,ze krocze sie nie rozciagnie tylko peknie.Podobno znacznie lepiej sie goja szwy niz jak samo peknie.Widac co kraj to obyczaj.
Ewelinka witamy:-)
reklama