reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
Kamu wszystkiego naj, a przede wszystkim bezbolesnego porodu i przejścia w nowy etap życia;-) Wobec imprezy, rzeczywiście w ten weekend urodzić nie możesz..a poza tym nie będę palcem pokazywać, kto kolejkę najbardziej blokuje.....ale teraz kolej na chłopca....słyszysz, Maciusiu?:-D

dzien dobry
Kamu wszystkiego najlepszego :-D
Ewelinka witaj i pisz co u ciebie :tak:
mnie golila na sucho- ze wzgledu na to ze bylam dlugo przed w szpitalu nie ogolilam sie sama; byla delikatna jak czolg :confused:
ciekawe czy ktoras sie rozpakuje w weekend :)
milego dnia

Ewelink@ witaj na lipcóweczkach :tak:

Kamu, ja przed urodzeniem Bartusia też planowałam grillowanie. Miała być imprezka 2.maja :)
Dzień wczesniej pojechałam na działkę, wypucowałam wszystko, przygotowałam teren i .... w nocy pojechałam rodzić :-D:-D-wczesniej nic nie zapowiadało zbliżającego się rozdwojenia ;)
Imprezka się odbyła oczywiście, ale już jako pępkowe he,he ...beze mnie.
Także wiesz, może faktycznie Maksiu zrobi mamusi prezencik :tak:

Mój mąż na dzisiaj też zaprosił znajomych na grilla ale pogoda nie bardzo dopisuje więc posiedzenie przełożone na inny termin. W sumie to się cieszę bo jakoś nie pałam entuzjazmem do przyjmowania gości....... a juz tym bardziej do sprzątania po imprezie bandy facetów :dry:

Ojj, coś cisza... nie ma Madzi i Kate.... może, może..... będą następne dzieciaczki :)

Miłego, chłodnego dnia ciężaróweczki.
A dla małych bobasków słoneczka :)

Kamu wszystkiego naj naj naj !!!

ja juz posprzatałam, tylko do zmywania nie moge sie zabrac, ale musze bo później zznajomi przyjeżdzają.
no i musze rozpracować Viste na nowym komputerku:-)

Witam wszystkie Laski.:-)

Kamu wszystkiego naj, naj :tak::-):-)

Coś tu dzisiaj strasznie pusto, nic się nie dzieje:confused:
Ja też sprzątam ale na raty, zostało odkurzanie, mycie podłóg :tak: No i obiadek.

:-) dziękuję za powitane.
Ja spokojnie czekam na swoją kolej, bo na razie można powiedzieć, że nic się nie dzieje... od czasu do czasu tylko coś zaboli, coś zakłuje, to normalne o tym czasie, tak przynajmniej twierdzi mój lekarz i na szybsze rozpakowanie nie mam za bardzo co liczyć. :tak:

Ja sie melduje,wciaz nie rozpakowana:no:;-) Moj brzuch postawiony caly czas i lekkie skurcze tez miewam,ale to sa raczej te przepowiadajace.W sumie to u mnie tak jak u Julii wielkie 0.
My wiemy,ze kolejke blokujemy,ale za to przepuscilismy Blaneczke i kilka innyh dzidziolkow;-).Mam nadzieje,ze ten moj hipek sie jednak zdecyduje w ten weekend,a moze jutro - taka fajna data 6.07.08:-)
Kamu wszystkiego najlepszego!!!
Kociata ja mam naprawde nadzieje,ze lekarz zdazy z tym znieczuleniem,bo ja wcale nie mam mniejszego pakunku niz Roni,moj juz podobno ponad 4kg wazy:szok:
Ewa-Krystyna tutaj z tego co wiem to tez nie gola,ani nie robia lewatywy.Natomiast nacinaja,jezeli polozna stwierdzi,ze krocze sie nie rozciagnie tylko peknie.Podobno znacznie lepiej sie goja szwy niz jak samo peknie.Widac co kraj to obyczaj.
Ewelinka witamy:-)

reklama
A u mnie z ostatnich nowości... coś mi jest... noga mi spuchła ... :eek: i tylko jedna :confused: normalnie słonik...

to taka informacja, że jednak nie jest tak cudownie :-p

Do góry