reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Pabla, Renia...no wiem widziałam na fejsie że jest dawcą, ale wiecie że zarejestrowani dawcy mają tylko 5 % szans że znajdzie się biorca bliźniak??? także czad że została faktycznym dawcą :)
u nas w pracy była możwość rejestracji i skorzystałam :), coprawda jak koleś zaczał o igłach opowiadać to mi się słabo zrobiło ale co tam
Kic..dzięki...ze przypomniałaś o YCD, właśnie sobie włączyłam :-), zawsze zapominam
Renia...kwiatuszki na balkonie obowiązek :)

reklama
bry
normalnie zgrozo od 5 nie śpię
a w nocy śniła mi sie porodówka i cc

Kic supero!!!!! No to obowiązkowo stokkowy spacerek musimy zaliczyć
wreszcie będzie okazja do spotkania się
oczywiście nie sprawdzałam ale fotki prosim:-)

Post odważna jesteś
2 dzieciu urodziłaś to co tam igła
no j oczywiście już rozmawiałam z mamą i za miesiąc jak już będzie to ona zadba o kwiatuszki - obiecała a jest w tym supero bo zawsze sobie okwieca balkony;-)
jeszcze jest za wczesnie żeby wysadzać bo to zimna zośka przed nami a nade wszystko mam prania i prasowania i przygotowań Ignasiowych jeszcze całą masę
co nie zmienia faktu, że tak cudnie chodzić wśród tych sadzonek i marzyć
jeszcze piwonie i hortensje do ogrodu i pełnia szczęścia
a pomyśleć, że dawniej nie znosiłam "badyli":szok:

no dobra idę nastawić kolejną pralkę
niech juz sie coś dzieje od rana skoro nie śpię
miłego dzionka

Renia, Kic, ale będziecie się lansować
Tosika, ale super, że pomagasz
Pabla, no to nieźle dziewczynki złapały. Dobrze, że zauważyłaś u Sonii, to od razu zareagowałas i bóle brzuszka Lenki powinny przejść szybciutko.
Jejku, ale ciężaróweczki przyspieszają! Surv i na Ciebie przyjdzie pora. A koleżanka faktycznie bez wyobraźni... Kochana wirtualne koleżanki mogą sie stać realnymi i to w takiej sile, że ho ho
U nas dziś piękne słonko, ale chłodno. Dzieciaki coś pokaszlują z rana i mini katar. Mam nadzieję, że się nie rozwinie, bo mamy jechać na weekend do znajomych. Wczoraj byliśmy na dłuższym spacerze i wiało:eek:

Ostatnia edycja:
Witam rankiem:)
Widzę że tylko Renia przed nami wstała:happy2:Kuba wstał o 6, a wczoraj poszedł spać o 21.30 bo oglądał z M mecz:dry:
Kasia śmieszne, ale prawdziwe:-pwczoraj byłam pierwszy raz na spacerze i widziałam kątem oka że wszyscy się na mnie gapią:-p:-Dto samo było z bugaboo cameleonem i bugaboo bee+:-pno co tu dużo pisać to nie wózki TAKO czy Xlander, że ich jeździ milion pięćset:-p
Post a ja musiałam nagrać, bo M mecz oglądał, ale dziś sobie obejrzę jak Liwa pójdzie spać:-p
Renia oj współczuję porannego wstawania. Super, że mama zajmie się kwiatami. Ja tam na razie nie przepadam, dlatego mój ogródek leży odłogiem:zawstydzona/y:kurcze wkurza mnie to, że tyle roboty z tym sadzeniem, plewieniem, a potem i tak to zarasta, przekwita i d**:-p;-)

Idę na śniadanko:) słoneczko świeci, więc idziemy się lansować do parku:-p:-D
miłego dnia!

No ja juz wczesniej o Liwce czytalam.
Tez jestem zarejestrowana;-)
Chetne moga sie tez zarejestrowac tu Przeszczep narządów, komórek macierzystych, szpiku, oświadczenie woli ,ale to juz o narzady chodzi.

Kic no to fotki koniecznie:tak: WLasnie przedwczoraj widzialam laske z turkusowym i sama sie ogladalam.Mi sie bardzo podoba.
Renia a kiedy ta zimna zoska? wypadaloby pamietac o imieninach tesciowej ;-):-p ja tez cos na balkonie posadze,ale nie wiem czy pelargonie,bo mam sasiada aferzyste na dole i mu przeszkadzaja:dry:

Majka dzisiaj pierwszy raz w zyciu plakala w nocy:szok: no i w ogole spac nie chciala prze 2,5 godziny:szok::szok:.W koncu o 3 padla i spala do rana tzn do 7,a pewnie by dluzej pospala,ale ze cicho z MAckiem nie bylismy to sie obudzial i dobrze,bo zaraz zbierac sie trzeba bylo do p-la.

u nas dzisiaj cudnie.Znow olewam projekty i idziemy na spacer:cool2:

Zimna zośka jest 15 maja - można sadzić wcześniej, ale w razie przymrozków trzeba doniczki na noc do domu, albo owijać folią bąbelkową, agrowłókniną czy starymi kocami. Zaletą wcześniejszego sadzenia jest to, że się roślinki zahartują i podrosną, więc szybciej zakwitną na dobre - ja cebulowe letnie mam już w donicach, postawione na studni, zeby od ziemi nie marzły i już kiełki wychodzą, a dziś R podobno ma mi coś przekopać w ogrodzie i też już bedę jednoroczne na próbę sadzić...a przepraszam, to nie to forum, żeby tyle o kwiatach pisać:-D
Ja dziś wykańczam zlecenie i finito z robotą, jutro bedę zdychać, a od pojutrza mogę się brać za wicie gniazda:-p

, też na FB widziałam info od Liwki i dawstwie, mam już nawet zestaw w domu, ale njeszcze nie odesłałam, bo w sumie i tak teraz dawcą być nie mogę, wiec się nie spieszy:dry: A co do organów, to R wie, że jakby co, to mogą mnie całą wypatroszyć dla pożytku publicznego:-)
aaaa...wczoraj wywalilo nam korek centralny...i tak późno, bo poniemiecki jeszcze, powinien zdechnąc drugiego dnia po wprowadzce:-p Więc dziś wielka akcja wymiany z ekipą z elektrowni...jeśli się więcej nie odezwę, to znaczy, ze coś poszło nie tak:-p

aaaaaa...Flo dostała się do przedszkola!! R prawie zemdlał przy tablicy ogłoszeń z wrażenia, a mnie aż skurcze złapały:-D:-D

Ostatnia edycja:
Madziu zimna zośka 15go maja jak dobrze pamiętam
akurat dobrze by sie złożyło z moim cc bo ja w szpitalu a mama okwieci balkon;-)
a Ty sąsiadem sie nie przejmuj
masz do kwiatów prawo i jak lubisz to sadz

Kic nie dziwie sie ze wzbudzasz furrorę
jeszcze ten kolor;-) miłego spacerowania

surv i jak dzisiaj? jak samopoczucie?
szalejesz w ogrodzie?

ja chyba kawke powinnam machnąc ale obawiam sie zgagi
pewnie lepiej by zrobiła po prostu drzemka:-)
ale nie nie nie - ogarnąć kuchnię muszę (P wczoraj rządził i po swojemu posprzątał) a rosołek czas nastawić

Surv fantastyczne wieści
oczywiście nie o korku tylko przedszkolu Flo
przyjazne to Wasze nowe otoczenie
no i z tymi sadzonkami to widzę mega hobbystkę (mój tato też ma fioła na punkcie kwiatów, sadzonek, drzewek itd. ja dopiero zaczynam sie tym interesować)

a przed godziną przyjechał kurier z łóżeczkiem
już skręcone stoi w pokoju
co za wymysł sprzedawcy - trzeba sprawdzić przy kurierze czy wszystko pasuje
no i pan sobie poszedł a my tak sprawdzaliśmy, że całe już stoi i czeka na Ignasia:szok:

ok ja idę się położyć bo mam wrazenie, że moje dziecko pcha sie w kanał rodny i aż nogi mi cierpną
dobrze, że dziś mam masaż;-)

hej
ja na chwilkę- czekam z hebatką na korepetycje

Jestem pełna podziwu dla Liwuski naszej :tak: czy boli pobieranie szpiku?
Post odwiedź schronisko, znajdz stronke internetowa i poogladaj sobie, może ktorys wpadnie ci w oko?
Dorka trzymaj się, zaraz maj ;-)
pozdrawiam wszystkie

reklama
Hej ja tylko na chwilke,Seba zrobil obiad wiec trzeba zjesc:-DPotem ide na sesje i moja siostrzyczka z Wloch przyjechala:tak:na pogrzeb kuzynki:-(
Survi super ze Flo do przedszkola sie dostala:tak:
Kic dziekuje za ciuszki-super sa:tak:wlasnie je piore:tak:
A jeszcze moja druga siostra z Irlandii wczoraj byla na USG i bedzie miala 2 synka:-DWszyscy mysleli ze bedzie dziewczynka ale najwazniejsze ze zdrowe:tak:Dobra spadam bo Seba mowi ze juz gotowy obiad:tak:

Do góry