reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Wpadam tylko na chwilę się przywitać
Lenko kochana zdróweczka!!!
Renia , D widział Cię wczoraj na TVN turbo:-)
Surv napisałam Ci wiadomość na priv
Post nie źle,że Ika już na rolkach śmiga.
Dalej nic nie pamiętam,nie mam czasu ostatnio na forum:-( ale jak się ogarnę to nadrobię

reklama
Renia, chwal się! Co robiłaś w tvn turbo?
Kate, dentysta, brrrr!
Post, możesz podełsac, choć jest na zamkniętym, więc sie odnajdę. A mamy aktualne adresy? Chyba dziewczyny nie podawały:sorry2:
Surv, gratulacje dla siostry!!!
Temp powyżej 15 stopni, ale szaro, buro i ponuro...

Hej!
No u nas leje od wczoraj,wczoraj burza była niesamowita ok 13,aż w żłobku prąd wysiadł i do 15 nie było :-p Komunikaty o przewidywanym przekroczeniu stanu alarmowego na rzekach juz wczoraj poprzychodziły jeszcze rano jak było z 30 stopni:sorry2:
Weekend domowy się zapowiada:baffled:

Renia chwal się coś tam w tym tvn robiła
Kate oj to niezłe macie zamieszanie.Nienawidze remontów,tzn tego brudu wszedzie,za to zmiany jak najbardziej;-)
Survivor gratulacje dla Asi!!!!!
Kicrym no dzisiaj na szczęście nocka super,raz tylko musiałam wstać żeby dać małemu cześć:-D aaa coś mu sie ubzdurało,ale i tak kibelek musiałam zaliczyć;-) w sumie to wczoraj pierwszy raz stał w nocy w kącie,ale moze się cholera mała nauczy i przestanie wyć z byle powodu po nocach,bo ja nie mam cierpliwości:no:
Kupiłam wczoraj wózek:-D Speedi za 250 zł:tak: tzn głeboki + spacerówka,a do tego torba i całkiem nowiutki śpiworek Quinny:tak:.w sumie do buzza tylko gondolki mi brakowało,ale że taka oferta się trafiła i za taką cenę ,ze ja bym tylko tą gondolkę na allegro kupiła,to wzięłam tym bardziej,ze K niecerpi Buzza i do dzisiaj mi wypomina ,ze Speedi sprzedaliśmy,no do wczoraj:-p Poza tym nie wiem jakby Buzz sobie w zimie poradził w zaspach z tym badziewnym kółeczkiem,a Speedi napewno da radę.Co nie znaczy,ze Buzza odpuszczam.Jak śniegu nie będzie to nim będe pomykac:-p Ale burżujstwo:-p A i tak najbardziej jestem zadowolona ze śpiworka,bo on sam z 200 zł jest warty:tak: Kolor mi ciut nie pasi bo jest niebiesko-czarny,ale już kij z tym:cool2: A dodatkowo mi pani dała kilka kaftaników i śpiochów oraz bączka FP:-)

Ostatnia edycja:
Madzia, widzę że mania wózkowa Kic się udziela:-) I jak z tą powodzią, rzeczywiście idzie? bo ja mam bezwarunkowy odruch wpadania w panikę, gdy pada w lipcu:-p

Kate, to Ty zamiast remontować zaciągnij M do sypialni i nie wypuszczaj do wyjazdu, coby zrobił, co do niego należy:-D

Kamu, dzięki za info, nie widziałam tego domu, pokażę R niech oceni:tak: Chociaż mi w głowie siedzi ten pod Świeradowem i wyjść nie może:zawstydzona/y: A im bardziej się napalam, tym bardziej R się wycofuje..oboje się ciężkiej nerwicy dorobimy, zanim coś kupimy:-p

Dziś Flo występy w żłobku ale smutno to widzę, bo rano była masakra...powiedziała, że nie idzie do żłobka, bo pani ją zawiezie do tego drugiego i będzie musiała występować (tak zaiste będzie:-p). I że ona nie chce śpiewać piosenki i że chce od razu do domu wracać....normalnie trema u takiego malucha:szok: Żal mi jej i nie wiem za bardzo jak w takich sytuacjach reagować...idąc za głosem serca, pozwoliłabym jej schować się pod wanną i nie występować, ale wtedy wyrośnie taki tchórz jak ja:-p No nic zobaczymy jak to bedzie, ale nie nastawiam się, ze występ bedzie udany;-)

nic, idę do roboty, znowu zawalone mam wszystko na weekend....gdybyśmy tego domu nie kupowali to bym zluzowała, a tak mi się wydaje, że muszę na zapas zarobić na 3 lata do przodu, żeby potem w spokoju rolę uprawiać:-p:-p Aaaaa...i jeszcze tort urodzinowo-obronowy zrobić muszę....Post, jakiś przepis na lekki owocowy masz? Taki co się da w pół godziny zrobić najchętniej:-p Do bena jednak jedziemy za 2 tygodnie, a za tydzień urodziny Flo jednak wyprawiamy, a nic nie gotowe....zero planu jak gości pomieścić...URLOPU!!:-)

I znowu zapomniałam...a wczoraj czytałam życzenia i nic nie zadzwoniło w starym łbie...a zatem Lenko, wszystkiego najlepszego! Dużo radości, miłości i uśmiechu!

Ostatnia edycja:
witam
jest tak pochmurno, zimno i beznadziejnie w pierwszy dzień lipca, że myslalam, że listopad nas dopadł;-)
dalej nie doczytałam zaległości
Kamu nowa praca? powodzonka:-)
Surv śweradów i okolice przepiękne
na długi łikend byliśmy w zielonogórskim i też pięne wioseczki (nie wiem czemu ale patrzyłam po chałupkach z myślą o Tobie:-))
Post słońce Ty moje czekam z niecierpliwością na listę dzieciaczkową - wdzięcznam z góry
a odnośnie tvn turbo to byliśmy na plejadach (zlot subarowców)
robiłam za pilota - mąż zadowolony jak nic bo dawałam radę
niestety autko nam wysiadło i to taka pierdoła, że nerw i dół straszny

a tak przy okazji zapytam na tym wątku bo nie sprawdzałam innych - a co z naszym zlocikiem?

spadam po bułki na śniadanie
miłego dzionka

No jestem:-D Czesc!!!
Survi to widze ze lecisz z praca, jakbym mogla to tez bym chciala zarobic na zapas:tak: Powodzenia dla Flo i brawo Asi:tak:
Kamu to fajnie ze robisz to co lubisz:tak:
Kate ja tez nie lubie remontow ale juz bym cos zrobila bo sciany sa w oplakanym stanie:baffled:
Post jakbys mogla podeslij mi tez:-) Brawo dla Iki za jazde na rolkach,Misia jeszcze nie pedaluje a co dopiero rolki:baffled:
Madzia widze ze zakupy dziudzisiowe rozpoczete:-D a co dojeczenia a niewiadomo co to mnie tez to dobija:baffled:
Kic Misia tak naprawde szybciej zaczela nie sikac w nocy niz w dzien:tak:Teraz juz rzedko jej sie zdarza zeby sie zsikala:tak:
U nas tez pogoda sie popsula chlodno i chyba bedzie padac:tak:Wczoraj po pracy bylysmy z Misia na dworzu, wrocilysmy po 21:tak:Dopiero sie robilo chlodno:tak:

witam :)
Wpadam na szybko, bo położyłam małego i sama bym chciała odpocząć, a to jedyne chwile spokoju ostatnio:dry:
Kasia a u nas 12 st i non stop leje:wściekła/y:już dostaję k*** w domu:wściekła/y:
Madzia no super okazja, a który rocznik?a to od jakieś znajomej czy ktoś się w cenach nie orientował:happy2:
Dorka Kuba nie sika w dzień dobry rok, ale w nocy zakładałam pampersa bo dużo pił wieczorem + w nocy mleko, praktycznie od początku maja zaczęłam zakładać majtki, było kilka nocy mokrych ale odsadzałam go i się nauczył, teraz nie odsadzam w ogóle, sam wstaje i sika:tak:
Surv gratulacje dla Asi:tak::tak::tak:Flo da radę:tak:
KATE oby remoncik szybko poszedł:tak:
Post wysłałam dziś sis do biedronki po rolki, mam nadzieję że kupi, bo ja nigdzie nie umiałam dostać takich małych - no chyba że Cinek już ma większą nogę niż Kuba:dry:
ok cisza dobiega z pokoju więc mały już chyba śpi, muszę coś przegryźć i też idę lulu. Pogoda beznadziejna więc muszę nabrać energii do użerania się z moim marudą. A weekend zapowiada się beznadziejny, bo M dostał kolejną fuchę więc całymi dniami będziemy sami:confused:mam nadzieję że mama wpadnie to jakoś zleci:confused:
miłego dzionka!

Kicrym ja też całymi dniami sama :sorry2: co do wózka,to się chyba dziewczyna nieorientowała w cenie,sama go dostała,a ogłoszenie znalazłam na portalu info z Opola :-) nie wiem nawet który rocznik,ale gondolka jest niebiesko czarna,wiec chyba troche starszy model,bo teraz są jednokolorowe.

Miłego weekendu!

reklama
podeśle podeślę wieczorkiem listę
Kasia no Tosika nie podawała jeszcze ale ją zmolestujemy :)
Kicuś, melduję że CInek ma rozmiar nogi 25 a kupilismy mu rokli 31-34 bo w tym roku i tak sam nie pojeździ tylko trzeba go trzymać więc jak są ciut większe to nie rzutuje:-).
Ikę też musze trzymac ale zarówno jeden jak i drugi ładnie próbuja równowage złapać a Cinek stoi sam przez chwilę, zbój mały :-)
reszta wieczorkiem bo wracam do młyna

Do góry