ojoj ale tu baty od Post zebrałam

Zdrówka dla Was!
Mamabartka dla Dzieciaków równiez zdróweczka zyczę!
Survivor nie leciałaś po Flo?
Co do łżobka to ja sie właśnie zastanawiam nad zmiana.rozglądam się za nowym żłobkiem dla Macieja,bo mnie baby w kurzają z tymi pieluchami.teraz byłam tydzień z młodym w domu i o ile we wtorek jeszcze mu się zdarzało popuszczać to pod koniec tygodnia już było super i tak myślę,że te jego sikanie w gacie to wszystko przez te pieluchy w żłobku.Np w sobotę młody był cały dzien u mojej mamy i obawialam się ,ze będzie lał ile wlezie w gacie z tego względu,ze go nie dopilnuję,a tu proszę,wszystkie gacie suche,a dałam chyba z 10
Znalazłam Kinder Centrum i tam praktycznie niby miejsc nie ma ,ale da radę go jeszcze wcisnąć od połowy listopada.W zależności też jak się będzie adaptował,więc mam przyjechac z nim i zobaczyć jak będzie jego reakcja,najlepiej w ciagu dnia (i tu zonk,bo ja nie moge wolnego wziąść).Nic,pojadę któregoś dnia po południu obadamy sytuację.No i największy plus,to jednak to że tam jest za
free,tylko wyżywienie ok 9 zł/dzień

:-):-):-):-):-):-):-):-) maja dofinansowanie z unii,więc nie moga opłat pobierać

a przedszkole full wypas

jedno tylko zdjęcie znalazłam,bo strona sie buduje.wleję wam link jak wejdziecie to u góry będzie sie pokazywać pomieszczenie w 3D można sobie je powiększyć i obracac jak się chce,aby zobaczyc je w całości.
http://inhals.e-kolot.pl/textpage?textPageId=60
No ale teraz mój dylemat,bo jednak w tym wszystkim dziecko najważniejsze. Zastanawiam sie jak Maciek taką zmianę zniesie Bo teraz też by takiej opcji nie było jak rok temu,ze jeździłam z nim kilka razy zanim został na cały dzien.Teraz pojechalibyśmy dwa razy i później juz na cały dzien. no i oprócz tego to wiadomo,w starym żłobku wszystkich zna,nie boi sie ,a tu nowa całkiem sytuacja,nowe panie i inne dzieci.Myslicie ,ze to dobre dla dziecka??? A za rok znów zmiana Boję się tego najbardziej
druga sprawa to mi tam w cale nie po drgodze,ale to jeszcze jako tako by się zorganizowało.