reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

surv. ja bardzo prosze o sfilmowanie przemieszczania się Florki.....
Po pierwsze będzie dowód i będę mogła powiedzieć...napisać....a nie pisałam:-D:-D:-D:-D a po drugie to ten widok to musi być super:-D:-D:-D z tego co opowiadasz

Normalnie same zakupocholiczki:-D:-D:-D:-D
Pearl...no moja droga nic nie stoi na przeszkodzie...a wypadałoby żeby ktoś wkońcu do mnie dołączył z brzuszkiem:tak::tak::tak::tak:

Kicrym...no jak to czytam to mnie mięśnie już bolą...chyba za Ciebie:-):-):-).. Jakby mi ktoś kazał teraz tak skakać...ufff no nie da rady... Ale Ty ćwicz ćwicz:-):tak:

reklama
Dziekujemy za zyczenia :-):-)
Wszystkim malym solenizantom 100 lat

Ja dzis bylam u dentysty na pierwszy rzut oka jeden zab do roboty jednak po zrobieniu zdjec okazalo sie ze 4:szok::szok::szok: w 3 trzeba plomby wymienic :wściekła/y::wściekła/y:Niestety w Uk udami tylko jeden zab napawic reszte bede leczyc za gruba kase w Pl:wściekła/y::wściekła/y:
Dzien jakis malo przyjemny wilgotny ,bury cale szczescie ze juz sie konczy:tak:

Pearl,Surv super ze zakupy sie udaly j tez czekam na foty:tak:
Kicrym ja tez chce isc na areobic ale bol jest taki ze ja nie znosze cwiczyc..:tak:

Olga, Natalka, Oleńka, Oliwka, Gabi Misiu sto lat! :-)
No nie taka pogoda wy tyle naskrobałyście:szok:
my dzisiaj cały dzień na dworze:tak:u nas było 40nst w słońcu:szok::szok:mały pierwszy raz pomykał w rampersie:tak:
tosika oby strój udało sie wypozyczyc i był wypasiony na maksa:tak::-D
Madzia chwal sie butami:tak:ja tez sobie kupiłam na poczet obrony:-p:-D
no mam nadzieje że to ognisko do skutku dojdzie i zmopja osobą:tak:
Haszi ja mam gitare ale klejona bo mi na festiwalu ktoś złamał gryf, oczywiście nikt sie nie przyznał:wściekła/y:także stoi zakurzona i juz nie z takim dzwiekiem jak powinna:no:
Surv czekam na fotki tej bluzeczki:tak:
ok idę młodzież kapać bo M już brzęczy że wode niesie:-p

Ale świetne zakupy porobiłyście - z opisów wnioskując oczywiście ;-) Zróbcie zdjęcia, oczywiście na modelkach:tak:
U nas tez było słonecznie ale cały czas silny i raczej chłodny wiatr. Jak nie wiało, to było cieplutko.
Moje młodsze już śpi, starsze jeszcze Jim Jam ogląda.

Bardzo dziękujemy za życzenia i przesyłamy uściski i buziaczki dla pozostałych solenizantów ;-)

Ostatnia edycja:
Andula współczuję dentysty,ja też tu byłam ,wyszło,że jeden do zrobienia i plomba do poprawki ,ale w Pl będę robić,bo tu mi chcieli dać szare plomby:no:
Kicrym ja tam bardziej na sportowe czyli adidaski kupiłam:-D

Ja lecę robic kaszkę,karmić i przy okazji Na Wspólnej pooglądam.

Jak tak to ja nawet na fotel nie siadam:tak: Robilam tu tylko koronke i zrobili mi super :tak:Ide w czwartek zapytam o wszytsko dentystke mam bombowa wiec sciemniac napewno nic nie bedzie:tak:

Andula mi tak powiedzieli,więc sie na nie nie zgodziłam,dentysta radził iść prywatnie,ale za plombę ok Ł70:szok:,a mojemu K zrobili właśnie szarą,ale z tyłu to nie widać.

reklama
Do góry