reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Witam się i ja:-), wpadam na chwilkę bo już nie mam siły po całym dniu na uczelni:sorry::baffled:
Widze że wakacje się szykują :tak:my jedziemy na Mazury:tak:a w maju do Karłowa ale sami bez małego:tak::tak:
Zdrówka dla chorowitków:tak::tak:
Antosiu wszystkiego naj naj, dużo uśmiechu!
U nas bardzo ciepło ale też jest straszny wiatr, ja niestety nie miałam okazji złapać tego słonca:sorry:Kuba i owszem byli z babcią 4 godziny na spacerze:tak:
Nocka super ale to na innym wątku:-p

reklama
i ja się witam z wieczorka:-)

wszystkiego naj naj naj dla Prezesa nad Prezesami:-D:-D:-D:-D
u nas dzisiaj bylo słnecznie aczkolwiek wiał zimny wiatr wrrrrrrr....
a ja jestem już wymęczona tym tygodniem, i chyba na ofiarę już dam a co by mi się mąż ozdrowił:-p chodziać chyba mu się spodobał obecny stan, bo jakby mi tu zacząl symulować:crazy:
Kicrym trzyymaj sie i pomyśl, ze już masz blizej konca niż początku:tak:tak poza tym to kiedy i gdzie będziecie na Mazurach?:-)
Dorka widzę, że Ci siostry po świecie się rozjechały:tak: z jednej strony to fajnie, bo masz gdzie na wycieczki śmigać:-p
Pearl super, że Szymonkowi już lepiej:tak: alez co za kraj??? przecież wszędzie trąbią a co by uważać aby katar do oskrzeli nie spływał:baffled:
Surv czy dobrze przeczytałam- Twoja mama studiuje??:szok::szok: normalnie jestem pod wrażeniem:tak:

Sto lat Prezesie...:-)
A my ciagle chorzy teraz i ja zaczynam trochę poupadać na zdrowiu. Mimo to wyciągnęłam dzisiaj dziecko na spacer i byliśmy prawie 2 h a potem pojechalismy na lotnisko i dziecko pierwszy raz w życiu widziało samolot :happy:
Nosem ciagle ciąga no i mały czerwony nosek zapchany. Mamy otrivin w spray'u ale aplikacja go graniczy z cudem podobnie jak przy kroplach.
Jutro chcę jechać nad jezioro , nad Dadaj z Małym ale zobaczymy czy pogoda nam będzie sprzyjała :-)​

Surv, serio Twoja mama studiuje? Wow!
Pabla, to może do Krynicy przez Tarnów będziecie jechać?:-p
Pearl, dobrze, że z Szymonkiem lepiej

U nas bylo dziś ładnie, choć czasami podwiewało, ale działeczka zaliczona :-)

Antonio, wszystkiego najlepszego!!!

Antos 100 latek!!
Pearl obrze ze z Malym lepiej:tak:
Tosika a moze teraz czas na Twoj odpoczynek ;-) wiesz zawsze mozna omdlec(niezawodny sposob Haszi;-))
Ja dzis nic nie zrobilam a zmeczona jakbym hektar pola skopala:baffled:
Popakowalam troche rzeczy i juz jestem przerazona iloscia gratow oczywiscie ja chomik wszytskiego zal mi sie pozbyc :tak:Nie wiem jak mojej mamy mieszkanie to wszytsko pomiecie ehh..Milego wieczoru

Antonio sto lat!!!
u nas dzień bardzo zajęty
mąż jutro do szpitala i poniedziałek lub wtorek robią mu rękę:baffled:
ja ciut nabuzowana tym faktem
teściowa postanowiła przybyć na ten czas hospitalizacji więc będę miała towarzystwo;-)
no i jeszcze okazało się, że autko mi padło na to wszystko, ale to jakaś dziwna sztuka i już się naprawiło (samo:-)) więc mam czym dojeżdzać do mężusia:tak:

Sylcia - dokładnego terminu jeszcze nie znam,ale raczej I połowa lipca
Kasia - możemy wpaść po drodze na kawkę jak nie będziecie wtedy na wakacjach:-)
Renia - zdróweczka dla M!!
Liwus - i dla Was również!!
Surv - Twoja mama studiuje?? ja swoją też namówiłam i zaczeła robić licencjat z 3 lata temu, I rok skończyła, potem zaczeły sie problemy finansowe i musiała zrezygnować, ale myślę że to była też troszkę jej wymówka, po prostu bardzo sie stresowała egzaminami, zaliczeniami i w końcu dała spokój.
My byliśmy dziś na spacerku, u nas po południu znów zrobiło się pięknie i poszliśmy ze znajomymi na piwko i kiełbaskę pod parasolki - tzn tylko ja i lena bo M dziś 2 mecze miał i był wdomu tylko na obiad:crazy: i jutro to samo...:wściekła/y: no ale chociaż kaskę dodatkowo zarobi:tak: tyle dobrego....
zaraz zmykam spać....
PREZESIE - 100 LAT!!!!!!!!!!!

My byliśmy dziś na spacerku, u nas po południu znów zrobiło się pięknie i poszliśmy ze znajomymi na piwko i kiełbaskę pod parasolki - tzn tylko ja i lena bo M dziś 2 mecze miał i był wdomu tylko na obiad:crazy: i jutro to samo...:wściekła/y: no ale chociaż kaskę dodatkowo zarobi:tak: tyle dobrego....
Skąd ja to znam.....?:sorry:
Mojego jeszcze nie ma w domu. Ja jutro na cały dzień do pracy, m. na dwa mecze a dzieciaczki znowu z babcią.

BUZIAKI DLA PREZESIKA OD NATASI :)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla naszego malego Prezesika!

My bardzo przyjemnie spedzilismy ta sobote, tj. okolo poludnia pojechalismy do pobliskiej miejscowosci, gdzie przeplywa Tamiza, jest piekna przystan i mnostwo jachtow (moze lodek- nie znam sie:eek:). Pogoda byla piekna i sloneczna wiec mala upiekszyla swoja juz sniada karnacje. Po powrocie do domu zrobilismy grilla, no i teraz wzdycham bo strasznie sie objadlam.

My chcemy w najblizszym czasie pojechac do Barcelony lub Madrytu, ale tylko na weekend. Dluzszych wakacji nie planujemy z wiadomych wzgledow.

Surv- co studiuje twoja mama?

Pearl- moze jednak kup gruszke lub fride na ebayu na wypadek kolejnego katarku. O tutaj: http://cgi.ebay.ca/Nasal-Aspirator-Newborn-Baby-American-Red-Cross-4-packs_W0QQitemZ330316583312QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item330316583312&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1215%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

http://cgi.ebay.ca/1-JAPLO-BABY-NAS...hash=item200023059482&_trksid=p3286.m63.l1177

Ostatnia edycja:
Do góry