reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
A my dzisiaj rano robiliśmy morfologię, a mała była taka dzielna, że nawet nie zakwiliła:-) Z ciekawością rozglądała się po pomieszczeniu!
Doszło nam również nosidełko, które zamawialiśmy! Jak nowe... Ze stelażem, czyli na wiosnę lecimy w góry:-D A małą wsadziliśmy do środka, na plecy i miała ubaw po pachy! Myślała, że to jakaś nowa zabawa! Mamy takie nosidełko do roku, ale niestety bardzo niewygodne! Zosi pasuje (wiadomo), ale mi jest bardzo niewygodnie! Wrzyna się w szyję, nierówno rozłożony jest ciężar... Czasem ją noszę i jedyne co mogę zrobić, to odkurzanie! Myję już jedną ręką, bo wyrywa mopa i ogólnie nie jest to bezpieczne, bo za wszystko łapie (zwłaszcza kwiatki)! Nie wiem, jak na przykład można robić w tym zakupy... Trzeba chodzić z dala od półek i tylko szybko doskakiwać i łapac produkty w biegu;-)...
Czy jest jeszcze jakieś dzieciaczek, który niebawem kończy 7 miesiąc i nie ma jeszcze ząbków? Martwię się... Ani jednego i jakoś nie dostrzegam żadnych sygnałów ząbkowania:no:

czesc dziewczyny

mozna do Was dolaczyc :rolleyes2:
Witaj oliwiamaja :)
Napisz coś o sobie i maluszkach na początek żebyśmy mogły się troszkę poznać.

Kaja super że malutka była taka dzielna :)
Ja znam kogoś kto jutro kończy 7 m-cy i zębów ani śladu ...to moja Nanusia :))
Nic się nie martw. Mój starszak miał skończone 8 m-cy jak zaczął ząbkować.

Ostatnia edycja:
w koncu działa:-)
wiec tak, nie zamierzam sie wiecej chwalic moim dzieckiem bo dzis w nocy znow byly akcje:-( a teraz tak marudzi ze juz mi glowa peka, nic nie pomaga, smarowalam orajelem zeby i nic:-(

Tosika mi to chyba bardziej by sie przydal prozac bo mnie to bol duszy towarzyszy przede wszystkim. juz mnie dobija siedzenie w domu i zima:-(mam dosc rutyny.

dobrze ze jutro jedziemy do tescia do Edmonton i wybieramy sie na basem w ktorym plywa sie obok misia polarnego...niezly odlot;-)

poza tym musze dzis zrobic kilka aukcji na allegro, chce troche butow sprzedac, nowiutkie sliczne:tak:

milego wieczorku dziewczyny, przed nami jesczez caly dzien:baffled:

hej
no ja też miałam problemy z postami
beaa...piszę po raz chyba 4:-):-):-) i mam nadzieję że ten post się jednak wklei.
Nam leżaczek się bardzo sprawdził i przy zabawie i przy karmieniu ale Zainab już za mała na taką zabawkę chyba:tak::tak: acha i on sam nie buja tylko ma wibracje.
Może kup skoczka, madzia chyba ma, może coś w tym klimacie

Kaja my juz 7,5 m-cy i zebow nadal brak.Coz zrobic trzeba czekac.Moj niby marudny jest,wszystko do buzi wpycha-ale to juz tak od 4 m-ca.Dzisiaj bardzo plakal,mysle,ze jednak zabki mu dokuczaja,wiec zapodalam paracetamol w syropie i spokoj.A na pierwszy kasownik wciaz czekamy.

Oliwiamaja witamy!

moje szczescie najedzone,wykupkane wlasnie zazywa kapieli z tata i zaraz w kimono,a starsi relaks przy winku.A co tez nam sie cos nalezy:tak:Sasiadka dwa pietra nizej juz muze zpodala,wiec balujemy impreza sie kreci;-)Milego wieczoru dziewczynki.

oliwiamaja witaj!
bea nam tez lezaczek sie przydal i nadal przydaje. jest strasznie poniszczony ma dwie duze dziury gdzie stopki bo Szymon takie wytarl. nadl lubi na nim sie bujac i az sie czasmi boje:baffled:
mamy tez skoczka i Szymon siedzi w nim zawsze rano, lubi go ale nie jakos do przesady. musi miec na to humor.

rany dziewczyny pomozcie bo moja maruda mnie zameczy:-(

reklama
Do góry