Gwiazda_237
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy jest tu mama z UK, która doradziłaby mi jakie kosmetyki dla dziecka kupić? Dostałam w prezencie od koleżanek taki kosz jak odchodziłam z pracy, a teraz czytałam artykuły, że firma Johnson & Johnson jest rakotwórcza i ogólnie że uczula... A polskich produktów tu nie dostanę...
Co myślicie o czymś takim...???
A gdzie kupiłaś taki sztywny przewijaczek?Odebralismy dzisiaj wózeczek i łóżeczko
Jestem bardzo zadowolona, łóżeczko porządne, wózek się bardzo łatwo składa, rozkłada, zdejmuje elementy. Zaskoczyło mnie, że ma składaną rączkę (bardzo fajnie) i jest pompka do kół))
Sorki za bałagan, ale po złożeniu go z powrotem spakowaliśmy i porządki potem
Wózek w rzeczywistości jest o ton ciemniejszy, zdjęcie jakoś jasne wyszło.
I wiecie zastanawiam się teraz na takim materacem, bo kokos może uczulać dziecię, a ten oglądałam i twardość mi pasuje(jedna strona dla noworodka, druga dla starszego dziecka.
Alvi Cell Active
Lider na rynku ...
- dwuwarstwowy wkład materaca wykonany z wysokiej klasy pianki CELLFLEX połączonej z pianką „Kaltschaum”,
- pionowe kanaliki wentylacyjne ułatwiają odprowadzanie CO2 z powierzchni materaca,
- brzegi materaca wykonane z pianki twardej , w celu zabezpieczenia dziecka przed wsunięciem się między szczebelki łóżeczka.
Strona materaca przeznaczona dla niemowlaka:
- wysokogatunkowa pianka CELLFLEX, powierzchnia przeznaczona do leżenia posiada strukturę „jeża”, co powoduje, że pianka CELLFLEX ma wyższy współczynnik punktowej elastyczności i cyrkulacji powietrza z porównaniu ze standardowymi piankami.
No i jeszcze fotelik
Taki w końcu kolor zamówiłam ))