reklama
Link do: LEŻACZEK BUJACZEK ŁÓŻECZKO 3W1 TINY LOVE bardzo fajny sama chyba pozniej sobie taki sprezentuje ;p
Flammie
Fanka BB :)
Też już sobie upatrzyłam na allegro. A wymieniacie materacyk czy zostawiacie ten? Chyba kupić nowy co?
Myśle właśnie nad tym. Wymieniłabym na nowy, tylko nie wiem czy gdzieś znajdę taki, który będzie pasował.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
ja mam z fp i raczej innego nie kupimy bo po co dublować
Needi
Na allegro są. I w sklepach internetowych u siebie byś musiała zobaczyćMyśle właśnie nad tym. Wymieniłabym na nowy, tylko nie wiem czy gdzieś znajdę taki, który będzie pasował.
fazerkamm
Fazerkamm pokaz zdjecie jaki masz, bo tez szukam takiego ze jest pozycja leżąca i mozna tez ustawić pionowo.
Wstawię później, jak podniose sie w koncu z łóżka
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Asia28BK
Ja już skompletowałm wszystko do kąpieli,kupiłam jednak ten leżaczek plastikowy-zobaczymy jak to się sprawdzi.
Aptekę też-do pepka sterylne gaziki i octenisept dokupiłam.
Czekam na to łóżeczko-coś długo nie przychodzi;-/
Wczoraj zato przyszła komoda-fajna,mąż poskładał-i w nocy mnie naszła myśl,że muszę rano powysuwać szuflady żeby się wywietrzył zapach drewna-no i wstaję rano,a tu wszystkie poodsuwane-mówię do M że super,że pomyślał,a on że nic nie wysuwał-okazało się że to kotek nasz kochany powysuwał i tam spał;-) zdradziła go sierść;-)
Aptekę też-do pepka sterylne gaziki i octenisept dokupiłam.
Czekam na to łóżeczko-coś długo nie przychodzi;-/
Wczoraj zato przyszła komoda-fajna,mąż poskładał-i w nocy mnie naszła myśl,że muszę rano powysuwać szuflady żeby się wywietrzył zapach drewna-no i wstaję rano,a tu wszystkie poodsuwane-mówię do M że super,że pomyślał,a on że nic nie wysuwał-okazało się że to kotek nasz kochany powysuwał i tam spał;-) zdradziła go sierść;-)
Podziel się: