reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
Czy jest tu mama z UK, która doradziłaby mi jakie kosmetyki dla dziecka kupić? Dostałam w prezencie od koleżanek taki kosz jak odchodziłam z pracy, a teraz czytałam artykuły, że firma Johnson & Johnson jest rakotwórcza i ogólnie że uczula... A polskich produktów tu nie dostanę... :(

Zielonego pojęcia nie mam ;) jeszcze się za tego typu zakupy nie zabieraliśmy ;)

Zelujace to takie ktore nie maja waty w srodku tylko cos innego i dzieki temu nie kulkuje się wata jak namoknie tylko zel tak jakby powstaje, tak samo jest z pampersami :)

dziewczyny przepraszam, ze zmieniam temat ale podpowiedzcie mi prosze czy bedziecie uzywaly jakiegos krem z filtrem do twarzy malucha? ja pomyslalam,ze kupie ale Pani w aptece (wUK) powiedziala, ze jedyne jakie sa to te zwykle filter 50 ktore kupuje sie z Nivea lub Garnier dla kazdego dziecka, to prawda?

Nie, nie bede uzywala, uważam to za zbędny kosmetyk dla niemowlecia.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Julka ja takie kocyki lubię najbardziej i kupiłam już 2 niebieskie, biały i szary ( nie mogłam sie powstrzymac dlatego tyle :) ). Tylko trzeba patrzeć zeby były bawełniane a nie z akrylu.

Czy jest tu mama z UK, która doradziłaby mi jakie kosmetyki dla dziecka kupić? Dostałam w prezencie od koleżanek taki kosz jak odchodziłam z pracy, a teraz czytałam artykuły, że firma Johnson & Johnson jest rakotwórcza i ogólnie że uczula... A polskich produktów tu nie dostanę... :(

Megami wszystko na tym świecie jest rakotwórcze jakbysmy mialy tak patrzec...
Ja uzywalam tylko j&j bo u mnie sa glownie dwie marki kosmetykow dla dzieci.. proderm i j&j, ten pierwszy uczulal wiec zostal mi tylko j&j ktory byl super dla mojego synka :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Julka, tak rożnie :) Szary kupiłam w ikei, jeden niebieski next na Allegro , drugi niebieski z białymi dodatkami Mayoral tez na Allegro. Biały mam po najmłodszej córce. Fajne ma firma colorstories ( któraś z dziewczyn kupowała ) i Martello ( mają jakieś na wyprzedaży).

reklama
Ja tez używałam Musteli i teraz tez kupie płyn do kąpieli i szampon . Są to dosyć drogie kosmetyki ale uważam ze rewelacyjne i bardzo wydajne, na długo starczają.

Do góry