reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
Dziewczyny kupowałyście wózki na stronach internetowych czy w sklepach stacjonarnych? Ja szukam modelu Jogger i nie zawsze jest dostępny, dlatego zastanawiam się nad kupnem przez internet.

Kupowalam przez internet :) tez mam joggera :)
Jakiego planujesz kupic?

Dziewczyny pytalam już na wątku głównym ale może tutaj prędzej mi ktoś doradzi
czy któraś kupowała wypełnienie pościeli dla Malucha? W sensie kolderke i podusie...Chodzi mi o to jakie macie wypełnienia bo ja zamówilam cały komplet poszewki, ochraniacz i właśnie wypełnienie i przyszło mi dzisiaj ale wydaje mi się jakaś taka sztuczna,dziwna ta kołdra i poduszka. Niby piszą że to wypelnienie alergiczne z włókien silikonowych bawełna itd ale nie widziałam na żywo takich kolderek i zastanawiam się czy nie kupiłam szajsu! Dodam jeszcze że przy wyborze zwracalam uwagę czy produkty mają certyfikat Oko-Tex Standard 100 / Tüv bo to ważne ale teraz dopiero doczytalam że owszem tkanina i nici mają ten certyfikat ale o wypełnieniu nic nie pisze....i teraz mam problem czy zostawić czy odesłać im to a kupić gdzieś w sklepie jakieś dobre wypełnienie... Pomozcie[emoji5]

Przy Maksiu tesciowa pamietam kupiła komplet kolderka, podusia i ochraniacz... kolderka byla okrutnie sztywna i nie podobało mi sie to.. cale szczęście dostalam druga kolderke od znajomej swietnej jakosci, cieplutka ale jakie wypełnienie ma w srodku to nie pomoge ale jest zwykla biala, possewke wystarczy zalozyc, a tamta od tesciowej nozna bylo bez poszewki uzywac.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Też ostatnio myślę nad koszem, fajny ten co pokazałaś. Tez chcę kupić używany ale wolałabym z takim dołem bujanym jak kolyska. Myślałam o takimhttp://www.ja-matka.pl/2015/09/nie-taka-zwyka-koyska-spokojny-sen.html
bo jest trochę większy i nie trzeszczy, bo ponoć te wiklinowe trzeszczą.

Jak by mi się bujany trafił w odpowiednim rozmiarze to bym brała :)
Ja mam kłopot bo mam niecałe 50cm (ca 48cm) miejsca w sypialni obok lóżka, a większość dostawek i koszy to ma właśnie szerokość co najmniej 50cm, więc mi cieżko coś znaleźć co się zmieści!!

Dziewczyny kupowałyście wózki na stronach internetowych czy w sklepach stacjonarnych? Ja szukam modelu Jogger i nie zawsze jest dostępny, dlatego zastanawiam się nad kupnem przez internet.
ja kupilam przez internet, lepsza dostepnosci i mozna poszukac promocji i tanszych ofert :)

Używany przez jedno dziecko. Firma to chyba Petite Cherie - o ile to nazwa firmy a nie samego kosza :) Ze statywygląda jak na zdjęciu. Wezmę oczywiście jeśli będzie mi pasowac jak na żywo zobacze i pomiary będą pasować mi do sypialni.
Kurczę ja nie mam niedaleko żadnego żeby zobaczyć a na allegro to wyglądają ładnie i jeden używany też w fajnym stanie ale zdjęcie nie musi się równać realowi. Jeszcze poczekam i popatrze

reklama
Kupowalam na www.leo.sklep.pl
A kupilam baby jogger city mini i do tego gondole. Mi zalezalo glownie na malych rozmiarach po zlozeniu i lekkosci bo mam maly bagażnik i przy dwojce dzieci musze sprawnie, szybko chowac wozek do bagażnika jakbym sama z dziecmi gdzies jechala. Jak chcesz typowy wozek do biegania to ja osoboscie polecam baby jogger city gt albo elitte :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry