reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

ja tez zakladalam, zalezy jakie pazurki ma dziecko, przez pierwsze dni nie wolno ich obcinac, wiec niedrapki zostaja i tyle. jakos dadza rade.
@dariazgr zrobie ci te zdjecia jak tylko, bede szla po swietach do sklepu, napisze ci, ze ide. raczej modeli z 2015 juz nie bedzie
w Lodzi masz jeszcze sklep mamaija, nie wiem czemu link sie blokuje.... http://www.**********/

reklama
Alles drogie ? zależy..ja płaciłam ok 50zł...ale do 100 się spoko kupi !
Fazerka zobacz na str alles wymierz się i kup,ja w ciemno kupowałam i było ok....
teraz 2 kupię ! fajne są bo dołem nie idzie fiszbin ,który zganiata biust ,tylko żyłka ,świetnie trzyma ....
Na stornie alles sa drogie, znalazlam na innej o mniej więcej 20-30zl tansze i wysylka do mnie nawet tania... czekam tylko na odpowiedz ze stronki i bede zamawiac.

reklama
Witajcie dziewczynyyyyyy,

co u Was jak przygotowania do swiat? Ja jestem wlasnie w pracy jutro tez przyjde ale pewnie wczesniej skoncze:) Dzis mam wizyteeee na 19.00:)

Do góry