Tutek grander playSylwia ładny !!!a co to za wózio???
Ja też kupię te bambusowe -nie miałam jeszcze ,ale ze 3 nie zaszkodzą
reklama
bardzo ladny kolorowy....wesolyjak sie wam podoba
Needi
Fanka BB :)
Sylwia a góra nie będzie się za bardzo budzić?jak sie wam podoba
dariazgr
Bardzo dziekuje za pomoc. Wiem, ze mama była napewno w słoniu co do pozostałych nie wiem wiec juz jej sle Twoja wiadomosc! Jeszcze raz wielkie dzieki.Daria, ja jestem z Łodzi i jeśli chodzi o sklepy z wózkami to polecam 3:
- Bejbi na Przybyszewskiego róg Łęczyckiej - duży wybór, w zasadzie najniższe ceny ale xlandera tam nie widziałam. Raczej te polskie marki tam można obejrzeć. Facet od wózków ze sporą wiedzą..
- Słoń na Brukowej, duży wybór, ciut droższy ale też doradzają fajnie..
- Mama i ja na Piłsudskiego przy Niciarnianej, najdroższy ale mają więcej takich europejskich marek i tam chyba był xlander. Też duży wybór..
My objezdzilismy chyba wszystkie możliwe sklepy i te polecam najbardziej..
fazerkamm
Oysho nie posiada tak wielkich rozmiarów jak potrzebujea ja polecam bieliznę OYSHOsuperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
margerrita
wozki wozkami, a ja mam pytanie jaki fotelik? juz cos czytalyscie,
ja mam maxi cosi city ale tak jak i wozek bedziemy wymieniac na nowy.
macie jakies typy?
ja mam maxi cosi city ale tak jak i wozek bedziemy wymieniac na nowy.
macie jakies typy?
Needi
Dziewczyny właśnie zakupiłam
Link do: ZESTAW 5 CZĘŚCIOWY MŁODEJ MAMY TORBA DO WÓZKA NA PIELUCHY, PRZEWIJAK, MATA - Galanteria skórzana - torebki damskie, portfele, teczki, aktówki, torby, saszetki. Sklep World-Style.pl
a łóżeczko czeka na aprobatę męża
Link do: K79 ROBA łóżeczko dostawka 3w1 Liebhabr Wypas
Łóżeczko mam po Martynce zwykłe szczebelkowe ale chciałam dostawkę do łóżka żebym w nocy cyca dawała bez wstawania ale żeby spało w swoim łóżku (a nie jak pierworodna ). Ile się naszukałam to głowa mała bo wszystkie dostawki strasznie wąskie i w dzień bez boku spać nie może, a to mi się podoba a jak otwieranie nie będzie potrzebne to założę bok drewniany.
Link do: ZESTAW 5 CZĘŚCIOWY MŁODEJ MAMY TORBA DO WÓZKA NA PIELUCHY, PRZEWIJAK, MATA - Galanteria skórzana - torebki damskie, portfele, teczki, aktówki, torby, saszetki. Sklep World-Style.pl
a łóżeczko czeka na aprobatę męża
Link do: K79 ROBA łóżeczko dostawka 3w1 Liebhabr Wypas
Łóżeczko mam po Martynce zwykłe szczebelkowe ale chciałam dostawkę do łóżka żebym w nocy cyca dawała bez wstawania ale żeby spało w swoim łóżku (a nie jak pierworodna ). Ile się naszukałam to głowa mała bo wszystkie dostawki strasznie wąskie i w dzień bez boku spać nie może, a to mi się podoba a jak otwieranie nie będzie potrzebne to założę bok drewniany.
reklama
Podziel się: