reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
Daria, ja jestem z Łodzi i jeśli chodzi o sklepy z wózkami to polecam 3:
- Bejbi na Przybyszewskiego róg Łęczyckiej - duży wybór, w zasadzie najniższe ceny ale xlandera tam nie widziałam. Raczej te polskie marki tam można obejrzeć. Facet od wózków ze sporą wiedzą..
- Słoń na Brukowej, duży wybór, ciut droższy ale też doradzają fajnie..
- Mama i ja na Piłsudskiego przy Niciarnianej, najdroższy ale mają więcej takich europejskich marek i tam chyba był xlander. Też duży wybór..
My objezdzilismy chyba wszystkie możliwe sklepy i te polecam najbardziej..
Bardzo dziekuje za pomoc. Wiem, ze mama była napewno w słoniu co do pozostałych nie wiem wiec juz jej sle Twoja wiadomosc! Jeszcze raz wielkie dzieki.

rozumiem..ale pisze tak ogolnie ze polecam ta bielizne dla kobiet w ciazy i karmiacych sama ja mam i na prawde fantastycznie sie ja nosi...

wozki wozkami, a ja mam pytanie jaki fotelik? juz cos czytalyscie,
ja mam maxi cosi city ale tak jak i wozek bedziemy wymieniac na nowy.

macie jakies typy?

Dziewczyny właśnie zakupiłam
Link do: ZESTAW 5 CZĘŚCIOWY MŁODEJ MAMY TORBA DO WÓZKA NA PIELUCHY, PRZEWIJAK, MATA - Galanteria skórzana - torebki damskie, portfele, teczki, aktówki, torby, saszetki. Sklep World-Style.pl

a łóżeczko czeka na aprobatę męża
Link do: K79 ROBA łóżeczko dostawka 3w1 Liebhabr Wypas

Łóżeczko mam po Martynce zwykłe szczebelkowe ale chciałam dostawkę do łóżka żebym w nocy cyca dawała bez wstawania ale żeby spało w swoim łóżku (a nie jak pierworodna ;)). Ile się naszukałam to głowa mała bo wszystkie dostawki strasznie wąskie i w dzień bez boku spać nie może, a to mi się podoba a jak otwieranie nie będzie potrzebne to założę bok drewniany.

reklama
Do góry