reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

kobitki jaki stanik polecacie żeby był już na teraz i po porodzie? taki mi piersi urosły ze już w żaden się nie mieszcze... slyszalam ze alles sa dobre, mówicie ze trafie z rozmiarem nie mierzac? jaki polecanie z fizbinami normalnymi? miękki, twardy? dodam ze mam naprawdę ogrmony biust... wychodzi ze musze zamowic 75I .. przerazajace

reklama
kobitki jaki stanik polecacie żeby był już na teraz i po porodzie? taki mi piersi urosły ze już w żaden się nie mieszcze... slyszalam ze alles sa dobre, mówicie ze trafie z rozmiarem nie mierzac? jaki polecanie z fizbinami normalnymi? miękki, twardy? dodam ze mam naprawdę ogrmony biust... wychodzi ze musze zamowic 75I .. przerazajace
też oglądałam te z alles ale one są kosmicznie drogie a boje się zamówić w ciemno, ja noszę z triumfa czy jak to się tam piszę....i takie będę nosiła też po porodzie, przy córce nosiłam te zwykłe bez fiszbin i usztywnień i muszę stwierdzić że bardzo zniekształciły mi piersi. wiec teraz zostaje przy tych co nosiłam tylko wiekszy rozmiar.
zarabiają na tym że to jest do karmienia....

Dziewczyny wczoraj kupiłam dla małego te rękawiczki niedrapki czy jak one się tam nazywają ale szczerze to zastanawiam się jak my na tych upał ach takie rękawiczki będziemy ubierać? przecież zagrzeja rączki..

Alles drogie ? zależy..ja płaciłam ok 50zł...ale do 100 się spoko kupi !
Fazerka zobacz na str alles wymierz się i kup,ja w ciemno kupowałam i było ok....
teraz 2 kupię ! fajne są bo dołem nie idzie fiszbin ,który zganiata biust ,tylko żyłka ,świetnie trzyma ....

Co do biustonoszy to mam pytanie do doświadczonych mam.. :p Jak to jest z tymi piersiami po porodzie? Czy będą jeszcze większe?? Biustonosze na początku ciąży musiałam wymieić na rozmiar większy, ale teraz nie wiem czego się spodziewać po porodzie i czy nie będę potrzebować większych. Ale jeśli kupować większy to jak wybrać rozmiar - obwód i miseczka większy do obecnego?
Wolałabym nie zostać latem bez biustonosza z wielkimi piersiami.. :p

chetnie pomoglabym ze stanikiem ale niestety moje piersi jak byly male tak sa male :(

czy ktoras z was widziala moze xlandera z 2015 na zywo?
w Lodzi wszystkie sklepy maja tylko wozki z najnowszych kolekcji a mi sie zaden kolor z 2016 nie podoba :(

Co do biustonoszy to mam pytanie do doświadczonych mam.. :p Jak to jest z tymi piersiami po porodzie? Czy będą jeszcze większe?? Biustonosze na początku ciąży musiałam wymieić na rozmiar większy, ale teraz nie wiem czego się spodziewać po porodzie i czy nie będę potrzebować większych. Ale jeśli kupować większy to jak wybrać rozmiar - obwód i miseczka większy do obecnego?
Wolałabym nie zostać latem bez biustonosza z wielkimi piersiami.. :p
Wiesz to ciężko tak odpowiedzieć. .. mi bardzo urosły jak karmienie się rozkreciło ale zaraz po porodzie miałam taki biustonosz jak przed tylko do karmienia. Biust się zmieni w zależności jak dziecko będzie jadło

Ale cycolina ;-)
Ja po domu miałam miękkie bez niczego z kappalahbo cyce mnie bolały a na wyjscie chyba usztywniany z hm
Dziewczyny wczoraj kupiłam dla małego te rękawiczki niedrapki czy jak one się tam nazywają ale szczerze to zastanawiam się jak my na tych upał ach takie rękawiczki będziemy ubierać? przecież zagrzeja rączki..
Ja mam też niedrapki po Martynce ale ja jej zimą rzadko zakładałam a co dopiero w upały. ..

reklama
Moim zdaniem to zależy od dziecka czy zakładać te rękawiczki. Moja siostra nie zakładała ale bratowa musiała bo mały tak się rączkami zasłaniał że bez rękawiczek miałby całą twarz pokiereszowaną

Do góry