reklama
fajna stronka z pieluchami i nie tylko ,mam zamiar kupić 3 bambusowe
Link do: Pieluchy bambusowe - Witamy na Otuli
Julita zobacz jeszcze na staniki LUPOLINE
*Venicee* masz jakieś doświadczenia z pieluchami bambusowymi? Naczytałam, że takie super, że też mam zamiar kupić. Nawet wymyśliłam, że zamiast ręcznika kupię i jako otulacz-kocyk, takie w większych rozmiarach, tylko nie wiem czy faktycznie zda to egzamin przy takim zastosowaniu.
no wlasnie bardzo mi sie podoba ta i chyba ja pozniej zamowie...bo to jest fajna opcja jako przykrycie w lipcu w razie czego ....*Venicee* masz jakieś doświadczenia z pieluchami bambusowymi? Naczytałam, że takie super, że też mam zamiar kupić. Nawet wymyśliłam, że zamiast ręcznika kupię i jako otulacz-kocyk, takie w większych rozmiarach, tylko nie wiem czy faktycznie zda to egzamin przy takim zastosowaniu.
Link do: Pieluchy bambusowe wielorazowe 70x70 cm komplet 3 sztuki różowa/2 pieluch białe w różowe gwiazdki Witamy na Otuli
Gwiazda_237
Fanka BB :)
Sylwia bardzo ładne kolory i wygląda elegancko
reklama
Mendoza813
Fanka BB :)
dziekuje agnesdem wlasnie takich informacji szukam, wszystkie beda pomocne w mojej sytuacji.
podam dokladnie mamie co ma zapytac i poprosze o zdjecia. ona natomiast powiedziala mi, ze w Lodzi gdzie szukala wozkow wszyscy sprzedawcy nie maja za duzego pojecia o wozkach niestety
Daria, ja jestem z Łodzi i jeśli chodzi o sklepy z wózkami to polecam 3:
- Bejbi na Przybyszewskiego róg Łęczyckiej - duży wybór, w zasadzie najniższe ceny ale xlandera tam nie widziałam. Raczej te polskie marki tam można obejrzeć. Facet od wózków ze sporą wiedzą..
- Słoń na Brukowej, duży wybór, ciut droższy ale też doradzają fajnie..
- Mama i ja na Piłsudskiego przy Niciarnianej, najdroższy ale mają więcej takich europejskich marek i tam chyba był xlander. Też duży wybór..
My objezdzilismy chyba wszystkie możliwe sklepy i te polecam najbardziej..
Podziel się: