reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
fajna stronka z pieluchami i nie tylko ,mam zamiar kupić 3 bambusowe :D
Link do: Pieluchy bambusowe - Witamy na Otuli
Julita zobacz jeszcze na staniki LUPOLINE

*Venicee* masz jakieś doświadczenia z pieluchami bambusowymi? Naczytałam, że takie super, że też mam zamiar kupić. Nawet wymyśliłam, że zamiast ręcznika kupię i jako otulacz-kocyk, takie w większych rozmiarach, tylko nie wiem czy faktycznie zda to egzamin przy takim zastosowaniu.

hmmm co do pieluch bambusowych to jak na lipiec fajna opcja do przykrycia...warto kupic pare takich pieluszek albo paczuszki widziałam np 3 pieluszki bambusowe za 45zl

*Venicee* masz jakieś doświadczenia z pieluchami bambusowymi? Naczytałam, że takie super, że też mam zamiar kupić. Nawet wymyśliłam, że zamiast ręcznika kupię i jako otulacz-kocyk, takie w większych rozmiarach, tylko nie wiem czy faktycznie zda to egzamin przy takim zastosowaniu.
no wlasnie bardzo mi sie podoba ta i chyba ja pozniej zamowie...bo to jest fajna opcja jako przykrycie w lipcu w razie czego ....

Link do: Pieluchy bambusowe wielorazowe 70x70 cm komplet 3 sztuki różowa/2 pieluch białe w różowe gwiazdki Witamy na Otuli

jak sie wam podoba

Załączniki

• hhh.jpg
    hhh.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 119
reklama
dziekuje agnesdem wlasnie takich informacji szukam, wszystkie beda pomocne w mojej sytuacji.
podam dokladnie mamie co ma zapytac i poprosze o zdjecia. ona natomiast powiedziala mi, ze w Lodzi gdzie szukala wozkow wszyscy sprzedawcy nie maja za duzego pojecia o wozkach niestety :(

Daria, ja jestem z Łodzi i jeśli chodzi o sklepy z wózkami to polecam 3:
- Bejbi na Przybyszewskiego róg Łęczyckiej - duży wybór, w zasadzie najniższe ceny ale xlandera tam nie widziałam. Raczej te polskie marki tam można obejrzeć. Facet od wózków ze sporą wiedzą..
- Słoń na Brukowej, duży wybór, ciut droższy ale też doradzają fajnie..
- Mama i ja na Piłsudskiego przy Niciarnianej, najdroższy ale mają więcej takich europejskich marek i tam chyba był xlander. Też duży wybór..
My objezdzilismy chyba wszystkie możliwe sklepy i te polecam najbardziej..

Do góry