reklama
Ja już chodzę na razie były pierwsze zajęcia ale myślę że się przyda ta wiedzaa chodzicie juz na szkole rodzenia?
Dziewczyny ja mialam wozek Jane slalom i w nim gondola jest tak zrobiona ze mozna ja montowac na tylnim siedzeniu , tak wozilam malego przez pierwszy mc a pozniej z gondoli robilan fotelik.
Wiec moze inne firmy tez maja taka mozliwosc.
Wiec moze inne firmy tez maja taka mozliwosc.
fazerkamm
Fanka BB :)
Tez musze swoj sprawdzic bo jal wybuchla afera to moj materac juz dawno lezal schowany... poprosze meza zeby do niego zajrzal.. ja sie boje..jesuu...aż muszę mój sprawdzić......brrrrr
malinka1984
Ja mam z hevei materac z pianki wysokoelastycznej, choć nie wiem, czy konkretnie ten wklejony model. Sprawdził się dobrze. Teraz młodemu lateksowy kupiliśmy.
Wyjmowane szczebelki przydają się później żeby dziecko samo z łóżeczka mogło wyjść a nie kombinowalo góra
A wozić dziecko bez fotelika, przepraszam, ale sobie nie wyobrażam, nawet na 500 m.
Wyjmowane szczebelki przydają się później żeby dziecko samo z łóżeczka mogło wyjść a nie kombinowalo góra
A wozić dziecko bez fotelika, przepraszam, ale sobie nie wyobrażam, nawet na 500 m.
nie no sluchajcie ja nie mowie ze bez fotelika bo ja sama go kupie..wiec zle odebralyscie niektore Mowie ze nie wskazane jest w nim wozic dziecko przez pol dnia...bo galerie pozniej druga galeria i ikea a na koncu spacer...o to chodzi ze wiele godzin w tym foteliku dziecko nie moze przebywac . Niestety sa takie mamusie nie odpowiedzialne...tyle w tym temacie
reklama
margerrita
co do karuzeli to tiny love polecam, super sa!
materac mamy tej firmy --> Link do: Chmurka - Träumeland
warto wydac wiecej na meterac
co do lozeczka to akurat tez zaszalalam, Link do: TROLL Nursery - sklep firmowy - łóżeczko dziecięce nicole (k. naturalny), TROLL Nursery - sklep firmowy z drzewa brzozowego. podoba mi sie jak potem mozna przerobic je ladnie na lozeczko dla starszaczka
materac mamy tej firmy --> Link do: Chmurka - Träumeland
warto wydac wiecej na meterac
co do lozeczka to akurat tez zaszalalam, Link do: TROLL Nursery - sklep firmowy - łóżeczko dziecięce nicole (k. naturalny), TROLL Nursery - sklep firmowy z drzewa brzozowego. podoba mi sie jak potem mozna przerobic je ladnie na lozeczko dla starszaczka
Podziel się: