reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Dla mnie fajnie, że ktoś przyjdzie, a nie muszę jeździć. Poza tym więcej się nauczę na zajęciach indywidualnych niż grupowych, bo będę mieć odwagę jednak o więcej rzeczy zapytać :)

reklama
kurcze a u mnie w tej szkole rodzenia co chciałam się zapisać nie ma miejsc juzzzzzz:(najblizszy wolny termin jest na wczsien :(

Dziewczyny ja mialam wozek Jane slalom i w nim gondola jest tak zrobiona ze mozna ja montowac na tylnim siedzeniu , tak wozilam malego przez pierwszy mc a pozniej z gondoli robilan fotelik.
Wiec moze inne firmy tez maja taka mozliwosc.

Ja mam z hevei materac z pianki wysokoelastycznej, choć nie wiem, czy konkretnie ten wklejony model. Sprawdził się dobrze. Teraz młodemu lateksowy kupiliśmy.

Wyjmowane szczebelki przydają się później żeby dziecko samo z łóżeczka mogło wyjść a nie kombinowalo góra :)

A wozić dziecko bez fotelika, przepraszam, ale sobie nie wyobrażam, nawet na 500 m.

nie no sluchajcie ja nie mowie ze bez fotelika bo ja sama go kupie..wiec zle odebralyscie niektore:) Mowie ze nie wskazane jest w nim wozic dziecko przez pol dnia...bo galerie pozniej druga galeria i ikea a na koncu spacer...o to chodzi ze wiele godzin w tym foteliku dziecko nie moze przebywac . Niestety sa takie mamusie nie odpowiedzialne...tyle w tym temacie:)

reklama
Do góry