nie no sprzedawca powiedzial ze po to sa aby z nich korzystac...wiadomo i sa przystosowane dla dziecka wiec ok..ale powiedzial ze nie powinno sie za czesto z niego korzystac ze np idziesz na caly dzien z takim malenstwem do galerii i to dziecko tam siedzi tak caly dzien...o to chodzi albo ze jedziesz w podroz 5,6 godzinna i dziecko siedzi caly czas w foteliku bo tez takie rpzypadki byly. Ale jak wlozysz dziecko na jakis krotki moment to sie nic nie stanie....Agnes mnóstwo osób korzysta z fotelików i nie słyszałam od nikogo żeby dziecko miało problem z kręgosłupem przez to. Myślę że foteliki są tak skonstruowane ze dziecko czuje się w nim dobrze i nic nie zniekształca, chyba że się kupuje jakieś nie przetestowane. sama mam zamiar korzystać z fotelika.nie popadajmy w paranoję.
reklama
Lizzy_
Fanka BB :)
Zweryfikuj, ale mi się wydaje, że nie sąno właśnie musze sprawdzic bo sliczne jest to lozeczko....hmmm musze zobaczyc gdzies na necie czy sa fajne mebelki ze szczebelkami wyciaganymi...
W Smyku widzieliśmy duży wybór ładnych, powiedzmy w takim stylu, bo chyba podobne nam się podobają Tyle, że w Smyku megastore. Nie wiem skąd jesteś, my widzieliśmy w Silesi w Katowicach.
_Hope
Tak jeździć cały dzień z m malutkim dzieckiem po galeriach to wiadomo, pozycja niezbyt fajna, ale ze szpitala raczej nie wypuszczą bez fotelika dla dziecka przynajmniej z mojego szpitala. Dodatkowo jak policja Was złapie bez fotelika tylko w gondolce to mandat murowany. Spokojnie podczas podróży do domu ze szpitala maluchowi się nic nie stanie ,a w foteliku będzie bezpieczne w przypadku jakiegoś zderzenia. To bardzo ważne wg mnie.
Lizzy_
My też na pewno będziemy wracać w foteliku. Te kilka chwil myślę, że nic złego dziecku się nie stanie, a mimo wszystko bezpieczniej w razie ewentualnej kolizji...sama mam zamiar korzystać z fotelika.
Mendoza813
Agnesdem, w samochodzie nie możesz przewozić dziecka w gondoli. Od tego jest to nosidło. Jeśli boisz się, że za długo będzie w nim musiało siedzieć, to weź sobie gondolę i tylko na podróż przełóż do nosidełka..
Lizzy_
Lato będzie, to będę chciała Malucha w gondoli na spacer do parku zabrać, a nie do galerii no ale wiem, że są rodziny, które dla "sportu" chodzą do galerii. Wystarczy w niedzielę iść do Ikei lub galerii jakiejkolwiek - ile mają produktów/toreb...
Lizzy_
Ja czekam na telefon od położnej środowiskowej, która ma do mnie przyjść. Jak do czwartku nie zadzwoni to ja zadzwonię. I tak do końca tygodnia jesteśmy w fazie a'la remontowej, więc i tak bym jej nie zaprosiłaa chodzicie juz na szkole rodzenia?
reklama
Podziel się: