reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Agnesdem sprawdź te szczebelki jak sugeruje ruda. My z ikei zrezygnowaliśmy właśnie bo nie było wyciąganych, a podobało nam się to, co wstawiłaś.
Nieufna, fajnie się materacyk zapowiada, też muszę się mu przyjrzeć.
Co do wózka to koleżanka ma baby design, powinnam się z nią za 2 tygodnie spotkać to wypytam jak się sprawuje itd. :)

reklama
u mnie dwojka dzieci wychowala sie na kokos gryka i doslownie po 5 latach sie rozpadl przez syna bo go rozebral na czesci pierwsze a pianka u nas zapadala sie niestety i mialam dosc tego materaca . powiem szczerze ile ludzi tyle opini :)

Agnesdem sprawdź te szczebelki jak sugeruje ruda. My z ikei zrezygnowaliśmy właśnie bo nie było wyciąganych, a podobało nam się to, co wstawiłaś.
Nieufna, fajnie się materacyk zapowiada, też muszę się mu przyjrzeć.
Co do wózka to koleżanka ma baby design, powinnam się z nią za 2 tygodnie spotkać to wypytam jak się sprawuje itd. :)
no właśnie musze sprawdzic bo sliczne jest to lozeczko....hmmm musze zobaczyc gdzies na necie czy sa fajne mebelki ze szczebelkami wyciaganymi...

a ja na piankowy ale ten lepszy:) Sluchajcie a wczoraj widzialam wozki na zywoooooooooooooo dotykalam kazdyyyy
powiem Wam, ze na zywo calkiem inaczej wygladaja..albo mi sie gondola nie podobala bo ogromnaaaaaaaa albo za ciezki albo kola jak do jakiegos yeepa bez przesady. Niestety ten na ktory sie nastawialam COLETTO ma bardzo zle opinie ostatnio i sa na te wozki czeste reklamacje wiec odpada...Bebetto no niestety slaboo wygladallllll na zywooooo . Baby design no fajne byly i maja dobre opinie malooooo na prawde malo reklamacji. Chicco widzialam mutsy tez x-lander-ale tu powiem tak kwestia gustu mi osobiscie nie przypadly do gustu niestety..zwlaszcza kolorystyka. Tak wiec na prawde wartoooo zobaczyc wozki na zywo. Do tego coraz bardziej sie zastanawiam nad gondolka do szpitala bo jak maz przyjedzie po nas to chyba wole malenstwo polozyc w gondoli jednak kawalek jazdy od szpitala do domu mamy a jeszcze jakies wypisy a to a tamto...duze miasto moze byc korek roznie bywa...a Pan nam powiedzial ze na poczatku lepiej nie przewozic dziecka w tym transporterku samochodowym bo bardzoooooo zle sie odksztalca kregoslup glowka leci...wszytsko nie jest jeszczE uksztaltowane mocno wiec lepiej w gondoli. Najgorsza rzecza jest to jak niektorzy rodzice jezdza z takim malenstwem po galeriach przez caly dzien i to dzieckooo malenkie jest tym transporterkuuuuuuu bardzo zle to wplywa na kregoslup. Wiec na pewno go kupimy ale ze szpitala chce zeby malutka byla w gondolce normalnej zeby sie polozyla wygodnie...a nie..ja sobie z gondola usiade na tylnich siedzeniach i pojedziemy do domciu:)

Agnes mnóstwo osób korzysta z fotelików i nie słyszałam od nikogo żeby dziecko miało problem z kręgosłupem przez to. Myślę że foteliki są tak skonstruowane ze dziecko czuje się w nim dobrze i nic nie zniekształca, chyba że się kupuje jakieś nie przetestowane. sama mam zamiar korzystać z fotelika.nie popadajmy w paranoję.

reklama
Do góry