ruda@91
Fanka BB :)
Z Ikei?
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z Ikei?
Tak jedyne co to chyba kupie do tego łóżeczka materac ten co mówiła NIEUFNA bo podobał mi się opis...Z Ikei?
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
A ma wyciągane szczebelki? Bo moja koleżanka ma właśnie z Ikei i nie można wyjmowac, a to się jednak przydaje późniejTak jedyne co to chyba kupie do tego łóżeczka materac ten co mówiła NIEUFNA bo podobał mi się opis...
ciekawe, widzialas moze na zywo kosz mojzesza? zastanawiam sie jak wysoki ma on stojak.Ja mam taki sam układ więc na górę łóżeczko, a na dół na razie coś takiego jak na fotce, jak wyrośnie to łóżeczko turystyczne takie otwierane żeby służyło też za kojec.
myślałam tez o koszu mojżesza ale to bardziej mi się spodobało, chociaż kosz łatwiejszy do przenoszenia.
Zdecydowanie gryka kokos odradzam.ooo i kolejne pytanie za jakim jestescie materacem dla dziecka?
-gryko kokosowy
-piankowy
-lateksowo antyalergiczny
-lateksowo kokosowy?
-czy jakis inny?
a czemu odradzasz?Zdecydowanie gryka kokos odradzam.
Polecam piankowy