reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
ooo i kolejne pytanie za jakim jestescie materacem dla dziecka?
-gryko kokosowy
-piankowy
-lateksowo antyalergiczny
-lateksowo kokosowy?
-czy jakis inny?

ja mam łóżeczko po Majce z szufladą a materac to nie pamiętam jaki jest ale że zmienia się zależnie od pory roku

no wlasnie nie wiem czy brac lozeczko z szuflada czy nie ale chyba bezzzzzzzz kurz sie bardzo zbiera tam.a co do materaca hmm niby kokosowy najlepszy ale slyszalam ze bardzo uczula nie wiadomo jak dziecko zareaguje na taki materac..u mojej kolezanki to sie skonczylo wysypka na skorze i ciaglymmmmmmmmmmm katarze...coraz bardziej sie zastanawiam nad antyalergicznym:)

a ja sobie upatrzylam to:)

hensvik-ozko-dzieciece-bia-y__0133466_PE288944_S4.JPG
hensvik-ozko-dzieciece-bia-y__0246439_PE385489_S4.JPG

Załączniki

• hensvik-ozko-dzieciece-bia-y__0133466_PE288944_S4.JPG
    hensvik-ozko-dzieciece-bia-y__0133466_PE288944_S4.JPG
    19,8 KB · Wyświetleń: 406
  • hensvik-ozko-dzieciece-bia-y__0246439_PE385489_S4.JPG
    hensvik-ozko-dzieciece-bia-y__0246439_PE385489_S4.JPG
    32,8 KB · Wyświetleń: 395
reklama
Jeśli chodzi o materac to poświęciłam trochę czasu na szukanie, czytanie opinii itp i wybrałam ten Link do: HEVEA Materac Duo Activia piankowy 120x60 | sklep dla dzieci TOMI.pl
Charkterystyka materaca Hevea Duo Activia:

• właściwe podparcie dla kręgosłupa zapewniające prawidłowy rozwój fizyczny dziecka
  • pianka activia pozbawiona możliwości powstawania pleśni i roztoczy
  • 2-warstwowy pokrowiec na suwak z możliwościa zdejmowania do prania
  • materac antyalergiczny
  • wszystkie materiały użyte do produkcji posiadają atest EKO-TEX
  • pokrowiec wykonany z atestowanej dzianiny ze znakiem "BEZPIECZNY DLA DZIECKA"
  • waga materaca 2kg
  • wysokość ok. 10 cm
Materac posiada pozytywną opinię Instytutu Matki i Dziecka.

Wyprodukowano w Polsce.

Chcę łóżeczko z szufladą, bo jest praktyczne. Mam mało miejsca, więc włoże tam pieluchy i itp

Do góry