reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
Tak:) jedyne co to chyba kupie do tego łóżeczka materac ten co mówiła NIEUFNA bo podobał mi się opis...
A ma wyciągane szczebelki? Bo moja koleżanka ma właśnie z Ikei i nie można wyjmowac, a to się jednak przydaje później

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

hmmma nie wiemmm szczerze mowiac musze sprawdzic..bo pewnie ze to wazne wygodne:) no ale jesli nie beda wyciagane to cos w tym stylu mi sie podoba:)

Ja mam taki sam układ więc na górę łóżeczko, a na dół na razie coś takiego jak na fotce, jak wyrośnie to łóżeczko turystyczne takie otwierane żeby służyło też za kojec.
res_cc0d2c9cafee57cdb40cc74b7c18ce57_350x350c_g5df.jpg

myślałam tez o koszu mojżesza ale to bardziej mi się spodobało, chociaż kosz łatwiejszy do przenoszenia.
ciekawe, widzialas moze na zywo kosz mojzesza? zastanawiam sie jak wysoki ma on stojak.

U mnie nie ma wyciaganych jest cała jedna ścianka obnizana jak już złożę to oczywiście się pochwalę

My dostaliśmy łóżeczko i zastanawiam się czy tan jest możliwość demontażu jednej ścianki bo ja koniecznie chce zrobić dostawkę do lozka. jeszcze dostaliśmy taka blokadę na łóżko ale chyba było by nam za ciasno. znaczy na pewno mi bo reszta to by się tam nie przejmowała :p

reklama
Do góry