reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

czyli tak jeśli chodzi o rożek to zastanawiam się nad takim-jakby dresowy z mięciutkim wnętrzem wiec będę czuła dziecko...i fajne to jest myślę ze się skusze na coś takiego nawet w lipcu..bo dzidzia się urodzi niech ma cieplutko..będzie mi łatwiej ja nakarmić :)
jesli chodzi o otulacz hmm no tez fajnie to wyglada...musze to wszystko zobaczyc na zywo na pewno cos z tego bede miec..jak mi malenka przyniosa..a na moment wyjscia to pewnie do kosidelka wloze ja i otule jakims letnim kocykiem juz bez rozka otulacza....bedzie ubrana wiadomo i np lekki letni kocyk.Z ubrankami do szpitala tez szalec nie bedeeeee wczoraj wszytsko zaplanowalam juz pare bodziaszkow zapinanych na przychodzie pajacyk i juzzz a wy?????????
Przy karmieniu piersią dziecko dodatkpwo grzeje się od ciebie ale fajnie na zdjęciach to wygląda

reklama
agnesdem, kup body kopertowe, łatwiej się zakłada, jak nie masz wprawy lub kaftaniki i śpioszki (ale jak bedzie upał to body).

Ostatnia edycja:
no właśnie nie mam wprawy nie miałam do czynienia nigdy z takim maleństwem,jak siostra urodziła to jakoś tak czas zleciał ze później jak dzieci zrobiły się większe tak 4 5 miesięcy to spokooo przewijałam ubierałam myłam...ale tak taka kruszynkę ojejj wiec kupie same body pajacyk i wszystko kopertowe:)

Czytałam niedawno opis jakiejś dziewczyny, że właśnie miała tylko body przez głowke i mąż latał po kopertowe ;)

A mi kompeltnie obojetne jakie sa ;) te przez glowe maja zakladki na ramionach badz napy zeby latwo bylo zalozyc wiec z tym problemu tez nigdy nie miałam :)

reklama
Ja chyba też wolę te przez głowę. Szybciej się je zakłada a wbrew pozorom i strachom na początku człowiek bardzo szybko uczy się obsługi takiego maleństwa. Jednak instynkt działa :-D

Do góry