reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

mi się też podoba, ale nie mam gdzie go postawić :) a są różne rodzaje i wygląd też rózny. a plus jego taki, że cenowo są przystępne.

reklama
ładny, mi tez się podoba
Ale ja póki co ma dostać kołyskę (łóżeczko po Małej sprzedaliśmy rok temu) a potem kupimy łóżeczko :-)

Oglądałam dziś w Smyku wózek firmy Adamex Pajero. Cudny!!! I się w nim zakochałam, chyba się zdecyduję na niego za jakieś dwa miesiące :-)

Doris, sprawdź spacerówkę, bo ponoć słaba. Chyba, że chcesz tylko, jako głeboki

4cc74c029632c973e050cccb08ec2e94.jpg
75559964a11c22467360d92de09af81b.jpg
8adebdcee090bdbb0c6db5e4ddfd37fc.jpg
po mału kompletujemy rzeczy dziś już się dowiemy płeć to jutro shopping[emoji12]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Jest taki leżaczek tiny love gdzie maluch może spać na płasko ale nie wiem, na jak długo się nada.

właśnie czytałam o tym leżaczku i wydaje się być całkiem spoko. To chyba jedyny rozkładany na płasko. Ja też potrzebuję czegoś na dół do salonu bo sypialnię mamy na górze. Tylko właśnie kwestia tego na jak długo wystarczy. Musze poczytać opinie.

witajcie ale dawno mnie tu nie byloo:) widze ze juz niektore z Was macie wozki..ja jeszcze nie ogladalam bo jeszcze czas jest wiec spokjnie mysle ze po polowkowym pojde obejrzec pierwsze wozeczki ale wczoraj np kazda napotkana mama na spacerze miala x-lander hmmmm Mi sie ogolnie podobaja ANEX- sa dobrze wykonane,w przystepnej cenie buda jest dobrze zrobiona..kolorystyka ciekawa..wiec mysle ze na niego sie skusze..a Wyy??Widzialam te stoke no hmm kwestia gustu ciekawy wozek ale nie w moim guscie:) co do kosza dla dzidzi no sliczny tez o nim pomysle chociaz wole lozeczko przy lozku mebelki zakupic potrzebne rzeczy .Monia siostra miala ten kosz ale bardzoooo szybko przeszla na normalne lozko...dzidzia miala duzo miejsca..

reklama
Do góry