reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
fazerkamm no właśnie myślałam o jakimś używanym bo mieliśmy propozycje od siostry mojego dostać ale stwierdziłam ze za ciężki chyba będę i tak w aucie zostawiać ; (

Gwiazda_237 moja siostra tak robila ze w aucie zostawiala bo tez na 3p mieszka... wozek miala ode mnie tako captiva.. w tej cenie co ja kupowalam wszystkie maja mniej wiecej te same kg tzn ciezkie sa.. trzeba chyba naprawde sporo kasy wydac by kupić lekki... z doswiadczenia wiem tez ze malo co sprawdzaja sie wozki 3in1 bo spacerowki sa za ciezkie... jak masz okazje wziac wozek od szwagierki gleboki to ja na Twoim miejscu bym wziela a zainwestowala pozniej kase w fajna lekka spacerowke :)

Gwiazda moja szwagierka miała chicco trio sprint bodajże, oni bardzo dużo podróżują więc zależało jej żeby był lekki i po złożeniu zajmował mało miejsca.

Gwiazda_237 moja siostra tak robila ze w aucie zostawiala bo tez na 3p mieszka... wozek miala ode mnie tako captiva.. w tej cenie co ja kupowalam wszystkie maja mniej wiecej te same kg tzn ciezkie sa.. trzeba chyba naprawde sporo kasy wydac by kupić lekki... z doswiadczenia wiem tez ze malo co sprawdzaja sie wozki 3in1 bo spacerowki sa za ciezkie... jak masz okazje wziac wozek od szwagierki gleboki to ja na Twoim miejscu bym wziela a zainwestowala pozniej kase w fajna lekka spacerowke :)

Preblem ze tamtego wózka nie szło złożyć ;) ale szukam jakiegoś fajnego ;)

A dziewczynki jaki wózek jest super lekki bo mieszkam na 3 piętrze i kręte schody ?Jakiś pomysł ?

Ja mam ten sam problem... Niedługo się przeprowadzamy na 4 piętro bez windy. Aczkolwiek myślę że będę gdzieś na dole na klatce zostawiać i np. przypinać takim zabezpieczeniem jak do roweru bo nie wyobrażam sobie wnoszenia :(

Co do prania to my może będziemy prać w Białym Jeleniu. Mąż ma uczulenie więc już teraz go używamy. Chyba będzie się nadawać dla dzidziusia? ;)

Dziewczynki ja jeszcze polecam znajoma ktora robi przepiekne rekodzielo Dla Dzieciaczkow Violanto zamawiam u niej zawsze posciel Do wozkow kocyki itp...slicznie wygladaja Te cuda i duzo Lepsza Jakosc Niz Te fabryczne :)ja wspieram rekodzielo :)Kobitka mA Talent a tez przeszla...byla czerwcowka 2012:)

reklama
Do góry