reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
U nas wózek bebetto Holland - biały stelaż i granatowa pepitka. Myśleliśmy jeszcze o nico, tutek grander i Silva, ale ten nam najbardziej podpasowal na macanego.
Pieluszki pampersy albo dady.
Z ubranek nie znoszę śpiochów. :p Mi jakościowo i cenowo bardzo podpasowal tescowe F&F albo cool club..
Na początku prałam w płynie bobini, ale teraz już zaczynam w tych normalnych tyle, że sensitive..

Ja Mikiemu prałam 3 mce w tym płynie
waesche-1.jpg

Fazerka tak to te premium papmpers-białe opakowanie-dla mnie super ,miekkie i chłonne ,tyle że droższe...

Venicee a u mnie tansze one sa niz zielone :) bede musiala wyprobowac :)

Ja ciuszki dla noworodka popralam w gel persil dla dzieci i mialam go dopoki sie nie skonczyl, czyli gdzies to 5 miesiąca... pozniej juz w naszym pralam z tym ze ustawialam zeby dwa razy plukala mi pralka :)

reklama
Do góry