reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
fazerkamm no właśnie myślałam o jakimś używanym bo mieliśmy propozycje od siostry mojego dostać ale stwierdziłam ze za ciężki chyba będę i tak w aucie zostawiać ; (

Gwiazda_237 moja siostra tak robila ze w aucie zostawiala bo tez na 3p mieszka... wozek miala ode mnie tako captiva.. w tej cenie co ja kupowalam wszystkie maja mniej wiecej te same kg tzn ciezkie sa.. trzeba chyba naprawde sporo kasy wydac by kupić lekki... z doswiadczenia wiem tez ze malo co sprawdzaja sie wozki 3in1 bo spacerowki sa za ciezkie... jak masz okazje wziac wozek od szwagierki gleboki to ja na Twoim miejscu bym wziela a zainwestowala pozniej kase w fajna lekka spacerowke :)

Gwiazda moja szwagierka miała chicco trio sprint bodajże, oni bardzo dużo podróżują więc zależało jej żeby był lekki i po złożeniu zajmował mało miejsca.

Gwiazda_237 moja siostra tak robila ze w aucie zostawiala bo tez na 3p mieszka... wozek miala ode mnie tako captiva.. w tej cenie co ja kupowalam wszystkie maja mniej wiecej te same kg tzn ciezkie sa.. trzeba chyba naprawde sporo kasy wydac by kupić lekki... z doswiadczenia wiem tez ze malo co sprawdzaja sie wozki 3in1 bo spacerowki sa za ciezkie... jak masz okazje wziac wozek od szwagierki gleboki to ja na Twoim miejscu bym wziela a zainwestowala pozniej kase w fajna lekka spacerowke :)

Preblem ze tamtego wózka nie szło złożyć ;) ale szukam jakiegoś fajnego ;)

A dziewczynki jaki wózek jest super lekki bo mieszkam na 3 piętrze i kręte schody ?Jakiś pomysł ?

Ja mam ten sam problem... Niedługo się przeprowadzamy na 4 piętro bez windy. Aczkolwiek myślę że będę gdzieś na dole na klatce zostawiać i np. przypinać takim zabezpieczeniem jak do roweru bo nie wyobrażam sobie wnoszenia :(

Co do prania to my może będziemy prać w Białym Jeleniu. Mąż ma uczulenie więc już teraz go używamy. Chyba będzie się nadawać dla dzidziusia? ;)

Dziewczynki ja jeszcze polecam znajoma ktora robi przepiekne rekodzielo Dla Dzieciaczkow Violanto zamawiam u niej zawsze posciel Do wozkow kocyki itp...slicznie wygladaja Te cuda i duzo Lepsza Jakosc Niz Te fabryczne :)ja wspieram rekodzielo :)Kobitka mA Talent a tez przeszla...byla czerwcowka 2012:)

reklama
Do góry