hejjj no ja jeszcze nie robie zakupow zadnych poki co dla siebie kupilamn pare ciuszkow bo a to bylo za ciasne a to zle sie w czym czulam wiec obkupilam sie troche teraz jak tylko dowiem sie jaka plec juz ustalilismy z mezem idzie na zakupy dla maluszkaaaaaa zeby wlasnie kupic pare rodzai body z krotkim rekawkiem i z dlugim z 3,4 pajace na razie do tego bluza jakas na chlodniejsze dni moze jakies getry tez...zobaczymy na poczatku malenstwo jest tak maluskie ze bede musiala sie nauczyc przebierac je....wiec mysle ze postawie na poaczatkuuuuu na same pajace i body i w miedzy czasie bede kupowac kolejne rzeczy prawda???????????????
reklama
Dziwnyprzypadek
Fanka BB :)
Będą napewno najwygodniejsze dla maluszka jak i dla Ciebie w zakladaniuhejjj no ja jeszcze nie robie zakupow zadnych poki co dla siebie kupilamn pare ciuszkow bo a to bylo za ciasne a to zle sie w czym czulam wiec obkupilam sie troche teraz jak tylko dowiem sie jaka plec juz ustalilismy z mezem idzie na zakupy dla maluszkaaaaaa zeby wlasnie kupic pare rodzai body z krotkim rekawkiem i z dlugim z 3,4 pajace na razie do tego bluza jakas na chlodniejsze dni moze jakies getry tez...zobaczymy na poczatku malenstwo jest tak maluskie ze bede musiala sie nauczyc przebierac je....wiec mysle ze postawie na poaczatkuuuuu na same pajace i body i w miedzy czasie bede kupowac kolejne rzeczy prawda???????????????
no wlasnie przecież to wszytsko bedzie takie miniaturkowe hahaha raczki nozki..do tego ten pepuszek zanim sie zrosnie..wiec wole malenstwa nie męczyć w przebieranie...body czy pajacyki ciach ciach i po sprawie Ciagle tylko mysle nad tym wózkiem hmmmmm
dariazgr
Ja narazie ogladam ubranka bo na 100% nie wiemy czy to napewno Hanna
Natomiast niektore ciuszki mnie przerazaja. Co prawda nie pomyslalam jeszcze o tym,ze w niktore bedzie mi ciezko ubrac malucha ze wzgledu na to,ze to moje pierwsze malenstwo i pewnie bede nieporadna.
Polowa ubranek jest wedlug mnie poprostu zupelnie nieprzemyslana (lub to ja mam inne rozumowanie) bo jak mozna noworodka ubrac w spiochy ktore cale zapinanie od gory do dolu maja na wielkie napy ktore sa na pleckach? Albo piekne spioszki z cudnm i slodkim milionem falbanek na pupie i pleckach? Moze i wyglada to slodko ale gdzie tu wygoda dla takiego maluszka?
Natomiast niektore ciuszki mnie przerazaja. Co prawda nie pomyslalam jeszcze o tym,ze w niktore bedzie mi ciezko ubrac malucha ze wzgledu na to,ze to moje pierwsze malenstwo i pewnie bede nieporadna.
Polowa ubranek jest wedlug mnie poprostu zupelnie nieprzemyslana (lub to ja mam inne rozumowanie) bo jak mozna noworodka ubrac w spiochy ktore cale zapinanie od gory do dolu maja na wielkie napy ktore sa na pleckach? Albo piekne spioszki z cudnm i slodkim milionem falbanek na pupie i pleckach? Moze i wyglada to slodko ale gdzie tu wygoda dla takiego maluszka?
no wlasnie ja dlatego zwracam uwage na poczatku na ubranka ktore sa zapinane z przodu pajacyki body..i ewentualnie ze dwie bluzy cieplejsze albo pajacyki cieplejsze..ale to zobacze jak pójdę na zakupy ...no bo jednak w lipcu moze byc chlodniej kto wie..,.
Dziwnyprzypadek
Oby było chłodniej niz rok temuno wlasnie ja dlatego zwracam uwage na poczatku na ubranka ktore sa zapinane z przodu pajacyki body..i ewentualnie ze dwie bluzy cieplejsze albo pajacyki cieplejsze..ale to zobacze jak pójdę na zakupy ...no bo jednak w lipcu moze byc chlodniej kto wie..,.
fazerkamm
Ja juz przejzalam ciuszki po starszaku... ale tego mam tak czy siak wiekszosc się nie przyda bo to pajace, bluzy itp a u mnie w lipcu sie nie chodzi w takich rzeczach bodziakow na 56 naliczylam 18 sztuk.. dokupie jeszcze ze dwa fajniejsze na wyjscia i będzie git
reklama
U mnie wielki karton juz stoi z ubrankami najwięcej body i pajacow. A szykuje się więcej od rodziny i znajomych. Wiec skupimy się na wyprawce.
Mamy problem z wózkiem... używany ciężko dostać. Nowy kosztuje krocie.
Papagena a u Ciebie jak stoi wybór wózka? Chcieliśmy kupić po narodzinach ale nie wiem czy już się nie rozejrzymy.
Chodzi mi po głowie Mikado duo ale ciężki jest.
Bebetto za drogi...
Jeszcze tako duo driver ale opinie podzielone...
Mamy problem z wózkiem... używany ciężko dostać. Nowy kosztuje krocie.
Papagena a u Ciebie jak stoi wybór wózka? Chcieliśmy kupić po narodzinach ale nie wiem czy już się nie rozejrzymy.
Chodzi mi po głowie Mikado duo ale ciężki jest.
Bebetto za drogi...
Jeszcze tako duo driver ale opinie podzielone...
Podziel się: