reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

@patuska zupełnie nie ogarniam wózków ;) nie przeglądałam jeszcze niemal nic na poważnie na ten temat, ale w najbliższym czasie na pewno się tym zajmę. Mieliśmy tylko założenie, że raczej będziemy celować w używany. Chyba, że nic sensownego nie znajdziemy, albo cenowo nie będzie się bardzo różnił od nowego. Ale na razie nawet nie wiemy, czy wygodniejszy jest taki, w którym są obok siebie, czy jedno za drugim, straszny zamęt z tym mam...

reklama
Jeśli chodzi o wózki, to czy któraś miała do czynienia z wózkiem.adamex barletta? Wstępnie przeszedł naszą selekcję, ale opinie różne...

Jeśli chodzi o wózki, to czy któraś miała do czynienia z wózkiem.adamex barletta? Wstępnie przeszedł naszą selekcję, ale opinie różne...
Ja widziałam go na żywo, bardzo mi się podoba, ma go sąsiadka moich rodziców u jest zadowolona.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ja biorę pod uwagę tylko obok siebie. Nie widzi mi się wersja rok po roku bo co dzieci będą mi się bić kto siedzi z przodu?[emoji16]

Papagena tak właśnie jest jeden za drugim i jeszcze jest nieziemsko drogi...

Ostatnia edycja:
Ja miałam wózek jeden za drugim ,ale to już spacerówka była ,fajnie mi sie sprawdził :D Choć jak bliźniaki miały już 2,3 chodziły juz na nóżkach wszedzie ,wózek poszedł w kąt...
Czemu te wózki takie drogie są kurnaa?

reklama
Dziewczyny a jeśli chodzi o ubranka, ma któraś z Was doświadczenie z jakością ciuszków z Endo? po praniu żyją?:)

Do góry