reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Ja miałam wózek jeden za drugim ,ale to już spacerówka była ,fajnie mi sie sprawdził :D Choć jak bliźniaki miały już 2,3 chodziły juz na nóżkach wszedzie ,wózek poszedł w kąt...
Czemu te wózki takie drogie są kurnaa?
Bo wszystko co dla dzieci jest drogie. Tm czysty marketing firmy wiedzą że rodzice kupia taki sprzęt a im bardziej funkcjonalny tym droższy. Ja bym chciała kupić taki wózek dla dzieci żeby nie musieć zaraz osobno kupować spacerówki. Mieszkamy na wsi drogi są różne. Ale 6tysięcy czy 4 za wózek to dla mnie bariera nie do przebicia...niestety...

reklama
Patuśka jak ja swoje bliźniaki rodziłam takie fajniejsze wózki zaczynały swe ceny ponad 3tys....ja miałam najzwyklejszy szeroki na początku ,bo kasy nie było wogóle na to... Potem używaną spacerówkę kupiliśmy....ale mimo że tylko 14 lat temu,wogóle jakbym w Średniowieczu żyła...

Co do wózków dla bliźniaków to minusem takiego obok siebie jest to że do sklepu trudno wjechać... jak opiekowałam się trojaczkami to one miały jeden za drugim i nigdy się nie kłócili kto gdzie siedzi :) ale wózkiem z nimi to maksymalnie jakoś do 2 lat jeździłam... już w lecie jak miały z 18 msc to na spacery na nóżkach chodziliśmy :)

venice mnie też ale narazie musze przejrzeć ciuchy mojej siostry po jej synku i dopiero wtedy będę się zastanawiać czego mi brakuje i kupować

mnie się niestety każde ubranko kojarzy z chłopcem albo ewidentnie z dziewczynką wiec czekam aż poznam płeć dziecka, bo jakoś te neutralne są takie "szare". No i jeśli będzie dziewczynka to muszę przejrzeć to co mam po córeczce:)

Ja dla dzieci rok po roku (21 mies różnicy) kupiłam donkey. Jeszcze nie przyszedł, ale patrzyliśmy i on podobno wjeżdża w każde drzwi.

Najczęściej te obok siebie maja 78 cm wiec do marketów się zamieszczę gorzej z przejściem między regułami może być [emoji16]

Dla mnie te jeden za drugim to taki pociąg. No mi się nie podoba... ale co kto woli.

f2w3kw7ijzzr6lqp.png

reklama
Do góry