reklama
a tu jest promocja na te mniejsze
Link do: Effi Otulacze Muślinowe 70x70 Dinozaur + Gwiazdka 3-set
Link do: Effi Otulacze Muślinowe 70x70 Dinozaur + Gwiazdka 3-set
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Przyszedl mi kocyk bambusowy wlasnie przed chwila i musze powiedzieć ze jest cudowny. Zakochalam sie w materiale. Takze jak ktos sie zastanawia to ja polecam.
Jodełka szkoda że się wcześniej nie zgadałyśmy to byśmy wzięły po 2 otulacze. Bo teraz jak już przyszły to jeden zabrała moja 7 letnia córka i się nim przykrywa w nocy jak jest gorąco, a drugi chce moja 15 letnia córka
nieufna
Fanka BB :)
nieufna jak chcesz to możemy kupic te 4 duże otulacze 120x120 na spółkę ja chciałam 2 Wyszłoby nam taniej
Te??/ Link do: Aden + anais Zestaw 4 otulaczy 120 x 120 super star scout
Może być. Napisz mi na priw jak to zorganizować.
nieufna
Dziewczyny a tak z innej beczki, co bierzecie do szpitala dla dziecka?
Bo ja dla dziecka to listę mam krótką (w porównaniu do tego co biorę dla siebie ):
- ubranka
- pieluszki (jednorazowe, tetrowe, flanelowe)
- kocyk
- do przewijania: maść do pupy, maść przeciw odparzeniom, chusteczki nawilżane
- patyczki higieniczne (do pielęgnacji pępuszka)
- do przemywania oczu: sól fizjologiczna i gaziki jałowe
- smoczek
To wystarczy? A może czegoś nie muszę brać? (np tych rzeczy do przemywania oczek - może to dają w szpitalu?)
Bo czasem na listach wyprawkowych w necie widzę jeszcze ręcznik, płyn do kąpieli. Ale kąpiel to chyba leży po stronie położnych więc nie trzeba tego brać? A ręcznik dużo miejsca zajmuje hehe Płyn też mam taki duży kupiony. Taki wielki wręcz Dlatego jak nie trzeba to bym tego nie brała.
U mnie w szpitalu wszystko mama robi, mycie też. Oczywiście można położną poprosić pewnie, ale tak do końca nie wiem.
Lizzy_
Ja się podpisuję. Ja zaczęłam od pieluszki, ale potem całą pościel kupiłam, łącznie z większą poduchą na później, żeby był komplecikPrzyszedl mi kocyk bambusowy wlasnie przed chwila i musze powiedzieć ze jest cudowny. Zakochalam sie w materiale. Takze jak ktos sie zastanawia to ja polecam.
U mnie w szpitalu wszystko mama robi, mycie też. Oczywiście można położną poprosić pewnie, ale tak do końca nie wiem.
O to ciekawe, takiej opcji się nie spodziewałam i gdzie się myje to dziecko? Bo na jakąś wanienkę tam to nie ma co liczyć pewnie więc jak, w tych szpitalnych umywalkach??
reklama
Dziewczyny zobaczcie, na tej stronie firmowej aden anais mają też ubranka muślinowe i bambusowe. Muszą być super na lato, tylko że drogie
Link do: shop all clothing | aden + anais
Link do: shop all clothing | aden + anais
Podziel się: